καλα εδω που τα λεμε δεν ειναι κι ευκολο το δικαβαλο. περα απο τα ανηθικα που γραφτηκαν τα οποια εγω τα τιμω οποτε λαχει.... εχει ενα μικρο πλεονεκτημα το δικαβαλο. στις στροφες παταει καλυτερα η πισω ροδα και το γκαζι ανοιγει πιο ασυστολα
![]()
Μιας και δεν το μπορεις το 2καβαλο....
Να παμε μια βολτα με τη ναρα τη φιλη σου. Αλλα εσυ να μη ζοριστεις!
Εδω ειμαι εγω
Χαλαρα αδερφε!
Και θα μας ακουμπησουν και θα μας τον ακουμπησουν (εμενα ελεγε οτι τσουζουν οι αμστελ, να καταλαβεις)![]()
Μην μασας, τραβα σε ενα ψυχολογο, 'μολογα τα ολα και θα την βρεις την ακρη.
Εδω μεσα θα βρεις πολυ-πολυ χαβαλε. Κι αυτος βοηθαει επισης.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Rouko όπως βλέπεις οι μισοί από εδώ μέσα είναι για τρελάδικο και οι άλλοι μισοί γυρίζουν με το εξιτήριο στην κωλότσετπη.
Και μπήκες εσύ να ρωτήσεις τι δεν πάει καλά με σένα.![]()
Sent from me using a computer.
Φίλε μου, δεν μπορείς να το παλέψεις μόνος σου, δεν είναι χυλοπιτα να κάτσεις να το φιλοσοφήσεις. Μπορεί να έχεις την πρόθεση να προσπαθήσεις αλλά δεν έχεις τις γνώσεις. Χρειάζεσαι βοήθεια. Οσο νωρίτερα το δεχτείς τόσο καλύτερα για σένα. Αλλιώς κράτα τα λεφτάκια σου, μην τα χαλάς σε γιατρούς, δε θα χάσουν οι γιατροί όμως. Η βοήθεια από ψυχολόγο δεν έγκειται σε φάρμακα πάντως καθώς ο ψυχολόγος δεν έχει δικαίωμα να γράψει. Τα ξέρω από πρώτο χέρι. Μην λέτε ότι θέλετε μερικοί. Με το μπλα-μπλα με έναν ειδικό, με καθοδήγηση, αλλάζει κατά ένα ποσοστό η χημεία του εγκεφάλου ΧΩΡΙΣ χάπια, μετρημένο, αποδεδειγμένο. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο ψυχολόγος βλεπει ότι πρέπει να παραπέμψει σε ψυχίατρο και το αντίστροφο. Οι σωστοί το κάνουν, κάποιοι άλλοι όχι.