Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 141

Θέμα: 3ο Σιρκουί Τατόι ΦΙΛΠΑ 2014

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Πολλα μπραβο Αρη και σε οσους συμμετειχαν .Πως δουλεψαν τελικα οι ρυθμισεις των καρμπυρατερ?Τα κλιπον θα τα βαλεις τελικα για την Rijeka?
    Τελευταία τροποποίηση από Λευκάδιος; 10/09/2014 στις 09:57.
    RIDE MORE TALK LESS

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Πολλα μπραβο Αρη και σε οσους συμμετειχαν .Πως δουλεψαν τελικα οι ρυθμισεις των καρμπυρατερ?Τα κλιπον θα τα βαλεις τελικα για την Rijeca?
    Ευχαριστώ πολύ.

Τα καρμπ δούλεψαν μια χαρά με τις χοάνες στις δοκιμές, αλλά στον αγώνα το είχα παλι με το φιλτροκούτι λόγω προβλημάτων με τα πίσω μαρσπιέ και χωροταξίας.
    Κλιπ ον δεν πρόκειται να βαλω, έβαλα χαμηλό τιμόνι και είμαι ΟΚ.

Τα υπόλοιπα για τις μετατροπές θα τα πούμε εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139706

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Ανέβηκε και το video του αγώνα!
    Ωραία πλάνα, βάλτε ήχο, βαλτε HD, βαλτε τα όλα.

Βέβαια σιγά σιγά τους χάνω τους πρωταθλητές, αλλά τους βλέπω για 2 γύρους τουλάχιστον.
    Τα ντουμπλαρίσματα ηταν δύσκολη υπόθεση μια και δεν έχω πολύ γκάζι στις ευθείες, και μαλιστα ο φίλος μου ο Lux μου επιφύλασσε και μια έκπληξη, αλλά όλα καλά.
    Εβγαιναν και μπλε σημαίες αλλά μαλλον οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι είναι αυτό ή δεν πίστευαν οτι είναι γι αυτούς.

Στο 10:53 πολύ φτηνά τη γλίτωσες.
    Ο Παπανδρέου ποτέ δεν έφτασε τον Γεωργακόπουλο για να μπλεχτούν, την πάτησε με έναν αργό σε ντουμπλάρισμα και του έσβησε (αυτά σε δηλώσεις του).
    Πάντως μ αυτό το μήκος πίστας και την συγκεκριμένη "χάραξη" τα μεγάλα και βαριά 4κύλινδρα ασφυκτιούν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ο Παπανδρέου ποτέ δεν έφτασε τον Γεωργακόπουλο για να μπλεχτούν, την πάτησε με έναν αργό σε ντουμπλάρισμα και του έσβησε (αυτά σε δηλώσεις του).
    Πάντως μ αυτό το μήκος πίστας και την συγκεκριμένη "χάραξη" τα μεγάλα και βαριά 4κύλινδρα ασφυκτιούν...
    Προφανώς επωφελούνται τα πιο μαζεμένα και ελαφριά, αλλά εμένα μου έκανε εντύπωση το cbx που αν και θα δυσκολευόταν στα εσάκια, μετά το άνοιγμα της στροφής δεν τον είδα να το ανοίγει στο video....

Σκέτη καύλ@ είναι το μηχανάκι του Παπανδρέου, καλά στο video ο μπάσος ήχος του μεγάλου αερόψυκτου δίχρονου όταν φορτώνει είναι όλα τα λεφτά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0683_500.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	51,3 KB 
ID:	322803

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Πολύ φτηνά, κι αυτό γιατί είχα το νού μου και πήρα χαμπάρι τι θα γίνει και δεν μπήκα κανονικά. Μου έκανε έκπληξη το φιλαράκι μου και το κοψε ευθεία...
    Σχετικά με τον Παπανδρέου, εγώ προσωπικά δεν ξερω τι έγινε, θα μας το πούν σε καποια φάση φαντάζομαι.
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 11/09/2014 στις 09:40.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ντάξει, θα πω τη μαλακία μου και ας γίνω περίεργος.
    Το ΤΖ του Γεωργακοπουλου δεν έχει θέση σε events σαν κι αυτό. Με 70-80 άλογα και 100 κιλα κλέβει εκκλησίες και απλά ικανοποιεί την συλλογή κυπέλλων του οδηγού.
    Το πρόβλημα δεν οφείλεται στον Γεωργακοπουλο που κάνει αυτό που θέλει και δεν καταλαβαίνει ότι το TZ του δεν κολλάει εκεί μεσα, αλλά στην Λέσχη που πιστοποίησε ως κλασσικό ένα μηχανάκι που είναι 1990+ με τις μετατροπές που έχει.
    Εκτός και ο Γεωργακοπουλος έφτιαξε αλουμινένιο deltabox σκελετό πριν τον Cobas που τον δοκίμασε το 1982...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Ντάξει να πω κι εγώ μια μαλακία μιας και πήραμε φόρα... μάλλον τον "αφήνουν" να τρέχει με το συγκεκριμένο μοτο (και λένε από τα μεγάφωνα την ώρα του αγώνα πως ο σκελετός είναι κατασκευής δικιάς του, χειροποίητος) για "κράχτη".
    Αλήθεια πάντως, πως πιστοποιείς ένα μηχανάκι που θεωρητικά είναι πρωτότυπο (κατά το prototype);

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ντάξει, θα πω τη μαλακία μου και ας γίνω περίεργος.
    Το ΤΖ του Γεωργακοπουλου δεν έχει θέση σε events σαν κι αυτό. Με 70-80 άλογα και 100 κιλα κλέβει εκκλησίες και απλά ικανοποιεί την συλλογή κυπέλλων του οδηγού.
    Το πρόβλημα δεν οφείλεται στον Γεωργακοπουλο που κάνει αυτό που θέλει και δεν καταλαβαίνει ότι το TZ του δεν κολλάει εκεί μεσα, αλλά στην Λέσχη που πιστοποίησε ως κλασσικό ένα μηχανάκι που είναι 1990+ με τις μετατροπές που έχει.
    Εκτός και ο Γεωργακοπουλος έφτιαξε αλουμινένιο deltabox σκελετό πριν τον Cobas που τον δοκίμασε το 1982...
    Εσύ καλά τα λες , η Fiva τι λέει άραγε γιατί απαραίτητη προυπόθεση είναι να είναι πιστοποιημένο από αυτούς όχι από τη λέσχη , κάνω λάθος ???
    Πιθανόν να μας φωτίσει ο ψηλός ...

Moderator
    Τον σκελετό όντως τον έχει φτιάξει μόνος του, και για να πιστοποιηθεί σημαίνει οτι τον έφτιαξε πριν το 83 που ηταν περσι το όριο κι ετρεξε με το ΤΖ πρωτη φορα στο Τατοι.
    Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω....
    Θα πω όμως οτι παρ όλο που εγω πχ θα ημουν ήδη 2 φορές 1ος όλων αντί για 2ος, προτιμώ να τρέχει κι ο Γεωργακόπουλος κι ας μην έχω καν ελπίδα να τον φτάσω. Βεβαια είμαστε και σε αλλη κατηγορία.
    Επίσης μην νομίζετε οτι είναι εύκολο να οδηγηθεί αυτη η μοτο εκει μεσα. Σίγουρα στα ευθειάκια σκοτώνει κι ανεβάζει πολλά χλμ, αλλά στα κλειστά S είναι σίγουρα πολύ δύσκολη μοτο και πατιναρει την 1η για ώρα ενω καραδοκεί η σούζα στο ανοιγμα του γκαζιού.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Τον σκελετό όντως τον έχει φτιάξει μόνος του, και για να πιστοποιηθεί σημαίνει οτι τον έφτιαξε πριν το 83 που ηταν περσι το όριο κι ετρεξε με το ΤΖ πρωτη φορα στο Τατοι.
    Θα πω όμως οτι παρ όλο που εγω πχ θα ημουν ήδη 2 φορές 1ος όλων αντί για 2ος, προτιμώ να τρέχει κι ο Γεωργακόπουλος κι ας μην έχω καν ελπίδα να τον φτάσω. Βεβαια είμαστε και σε αλλη κατηγορία.
    Επίσης μην νομίζετε οτι είναι εύκολο να οδηγηθεί αυτη η μοτο εκει μεσα. Σίγουρα στα ευθειάκια σκοτώνει κι ανεβάζει πολλά χλμ, αλλά στα κλειστά S είναι σίγουρα πολύ δύσκολη μοτο και πατιναρει την 1η για ώρα ενω καραδοκεί η σούζα στο ανοιγμα του γκαζιού.
    Μάλλον τα γράφαμε συγχρόνως και δεν πρόλαβες να μας φωτίσεις στην απορία μου περί "εξαίρεσης" χρονικής και όχι μόνο στην πιστοποίηση του ΤΖ από FIVA με το "χεράκι " της λέσχης .
    Τώρα ναι και εγώ θα προτιμούσα να έτρεχε με κάτι "πολιτικό" και όχι 3 χρόνια συμμετοχής και τα 3 με αγωνιστικά μοτό !
    Για το αν είναι δύσκολο το ΤΖ ας το γραναζώσει ,εσωτερικά εννοώ όχι εξωτερικά ,να μου πεις γιατί ? αφού και έτσι κερδίζει...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε φίλε, δεν είναι θέμα ανθρώπου. Καλά κάνει και στα + της διοργάνωσης είναι να τρέχουν οδηγοί σαν τον Γεωργακοπουλο και τον Παπανδρέου, αλλά στακα...Με κανένα RD ή GSX χάθηκε ο κόσμος να τρέξει ή δεν έβρισκε?

Τον αν τον έφτιαξε πριν το 83 ας μην το σχολιάσω, μιας και δεν θέλεις και εσύ γιατί βρωμάει. Ξέρεις και ξέρουν όλοι πως πριν το 83 υπαρχε μόνο το πείραμα του Cobas στο Παγκόσμιο...Ούτε καν η Honda.
    Αν θέλουμε όντως να μάθουμε ποτέ τον έφτιαξε, πανεύκολο είναι. Το βάζω και στο παιχνιδι γνώσεων (ξανά γιατί το έχεις βάλει) για να δούμε πότε εμφανίστηκαν τα VGR deltabox στους ελληνικούς αγώνες.

ΥΓ. Στο 10φευγα όντως έγινε μπλέξιμο. Στο τσακ πέρασε το SR.
    ΥΓ2. Συγκινήθηκα με το ποσό δύσκολο είναι στην οδήγηση το προσωπικό TZ ενός οδηγού αγώνων...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να χαλαει καποιον θεατη, το να βλεπει τον γεωργακοπουλο με την αγωνιστικη του μοτο του τοτε να τρεχει σε εναν αγωνα- γιορτη της κλασικης μοτοσυκλετας......

Ποσοι απο ολους εκει μεσα ρισκαραν πραγματικα ( οπως κανεις σε εναν κανονικο αγωνα ) την μοτο τους ( και πολυ περισσοτερο την σωματικη τους ακεραιοτητα προκειμενου να κερδισουν τον συγκεκριμενο αγωνα...??) ωστε να μπουν στην διαδικασια γκρινιας και να χαλασουν την μερα τους... Εαν του καθε γεωργακοπουλου το μηχανακι δεν ηταν νομιμο....???

Ποσους απο τους οδηγους εκει μεσα χαλασε το οτι βγηκαν στις τελευταιες θεσεις...?? Εγω πιστευω κανεναν...!

Εναν αγωνα - γιορτη τιμης ενεκεν στα παιδια που με κοπο και χρημα προσπαθουν να κρατησουν ορθια την κλασικη μοτο ( και ναι του γεωργακοπουλου απο οτι διαβαζω ειναι κλασικη αγωνιστικη μοτο...)

Και πραγματικα ..... ( ασχετη-σχετικη ερωτηση..) Ποσες ελπιδες ειχε ενα μκ 750 ( ναι αυτο το παλιοδιχρονο ) να διακριθει εκει μεσα....???

Στις γιορτες δεν χωρανε γκρινιες παιδια......

Αρη δωσε κι αλλο...!!!!

Banned
    Μιας και το Τατοι ειναι μια κατα βαση απο ιδιωτες υποστηριζομενη εκδηλωση, ναι μεν ειναι ομορφο να βλεπεις "χεραδες" σαν τον Γεω ή τον Παπ αλλα με μηχανακια ΣΤΟΚ εποχης και οχι ρεησονια.
    Τοσος κοσμος βαζει τα λιγοτερο-περισσοτερο σπανια χιλιοπληρωμενα μηχανακια του, για να χαρει ο ιδιος και ο κοσμος που βλεπει...
    Δεν μπορει να τρεχουν μαζι ιδιωτες/στοκ με Pros/custom racing μοτο....

Ηδη φετος υπηρξε μια "ατονια" σε σχεση με τα Τατοι 1&2....ισως να ειναι ενα σημαδι και αυτο.
    Αν ολοι οι βετερανοι παλαι ποτε κλπ θελουν ας γινει και 3η ομαδα μονο για ex-racing μοτορια....

Αυτα.

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 3ο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΑς 1821 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
    από πυξιδας990 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2014, 08:28
  2. Φωτό από το 3ο Partners Enduro
    από stokos στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2007, 21:09
  3. 3ο μέρος Bowling
    από latris mixanis στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 151
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2005, 22:50
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2005, 12:37
  5. 3ο Superbike School - Ναυπακτος.......
    από gmakris στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 202
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 07:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF