Πολλα μπραβο Αρη και σε οσους συμμετειχαν.Πως δουλεψαν τελικα οι ρυθμισεις των καρμπυρατερ?Τα κλιπον θα τα βαλεις τελικα για την Rijeka?
Πολλα μπραβο Αρη και σε οσους συμμετειχαν.Πως δουλεψαν τελικα οι ρυθμισεις των καρμπυρατερ?Τα κλιπον θα τα βαλεις τελικα για την Rijeka?
Τελευταία τροποποίηση από Λευκάδιος; 10/09/2014 στις 09:57.
RIDE MORE TALK LESS
Ευχαριστώ πολύ.
Τα καρμπ δούλεψαν μια χαρά με τις χοάνες στις δοκιμές, αλλά στον αγώνα το είχα παλι με το φιλτροκούτι λόγω προβλημάτων με τα πίσω μαρσπιέ και χωροταξίας.
Κλιπ ον δεν πρόκειται να βαλω, έβαλα χαμηλό τιμόνι και είμαι ΟΚ.
Τα υπόλοιπα για τις μετατροπές θα τα πούμε εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139706
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Στο 10:53 πολύ φτηνά τη γλίτωσες.
Ο Παπανδρέου ποτέ δεν έφτασε τον Γεωργακόπουλο για να μπλεχτούν, την πάτησε με έναν αργό σε ντουμπλάρισμα και του έσβησε (αυτά σε δηλώσεις του).
Πάντως μ αυτό το μήκος πίστας και την συγκεκριμένη "χάραξη" τα μεγάλα και βαριά 4κύλινδρα ασφυκτιούν...
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 11/09/2014 στις 09:40.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ντάξει, θα πω τη μαλακία μου και ας γίνω περίεργος.
Το ΤΖ του Γεωργακοπουλου δεν έχει θέση σε events σαν κι αυτό. Με 70-80 άλογα και 100 κιλα κλέβει εκκλησίες και απλά ικανοποιεί την συλλογή κυπέλλων του οδηγού.
Το πρόβλημα δεν οφείλεται στον Γεωργακοπουλο που κάνει αυτό που θέλει και δεν καταλαβαίνει ότι το TZ του δεν κολλάει εκεί μεσα, αλλά στην Λέσχη που πιστοποίησε ως κλασσικό ένα μηχανάκι που είναι 1990+ με τις μετατροπές που έχει.
Εκτός και ο Γεωργακοπουλος έφτιαξε αλουμινένιο deltabox σκελετό πριν τον Cobas που τον δοκίμασε το 1982...
Ντάξει να πω κι εγώ μια μαλακία μιας και πήραμε φόρα... μάλλον τον "αφήνουν" να τρέχει με το συγκεκριμένο μοτο (και λένε από τα μεγάφωνα την ώρα του αγώνα πως ο σκελετός είναι κατασκευής δικιάς του, χειροποίητος) για "κράχτη".
Αλήθεια πάντως, πως πιστοποιείς ένα μηχανάκι που θεωρητικά είναι πρωτότυπο (κατά το prototype);
Τον σκελετό όντως τον έχει φτιάξει μόνος του, και για να πιστοποιηθεί σημαίνει οτι τον έφτιαξε πριν το 83 που ηταν περσι το όριο κι ετρεξε με το ΤΖ πρωτη φορα στο Τατοι.
Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω....
Θα πω όμως οτι παρ όλο που εγω πχ θα ημουν ήδη 2 φορές 1ος όλων αντί για 2ος, προτιμώ να τρέχει κι ο Γεωργακόπουλος κι ας μην έχω καν ελπίδα να τον φτάσω. Βεβαια είμαστε και σε αλλη κατηγορία.
Επίσης μην νομίζετε οτι είναι εύκολο να οδηγηθεί αυτη η μοτο εκει μεσα. Σίγουρα στα ευθειάκια σκοτώνει κι ανεβάζει πολλά χλμ, αλλά στα κλειστά S είναι σίγουρα πολύ δύσκολη μοτο και πατιναρει την 1η για ώρα ενω καραδοκεί η σούζα στο ανοιγμα του γκαζιού.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μάλλον τα γράφαμε συγχρόνως και δεν πρόλαβες να μας φωτίσεις στην απορία μου περί "εξαίρεσης" χρονικής και όχι μόνο στην πιστοποίηση του ΤΖ από FIVA με το "χεράκι " της λέσχης .
Τώρα ναι και εγώ θα προτιμούσα να έτρεχε με κάτι "πολιτικό" και όχι 3 χρόνια συμμετοχής και τα 3 με αγωνιστικά μοτό !
Για το αν είναι δύσκολο το ΤΖ ας το γραναζώσει ,εσωτερικά εννοώ όχι εξωτερικά ,να μου πεις γιατί ? αφού και έτσι κερδίζει...
Ρε φίλε, δεν είναι θέμα ανθρώπου. Καλά κάνει και στα + της διοργάνωσης είναι να τρέχουν οδηγοί σαν τον Γεωργακοπουλο και τον Παπανδρέου, αλλά στακα...Με κανένα RD ή GSX χάθηκε ο κόσμος να τρέξει ή δεν έβρισκε?
Τον αν τον έφτιαξε πριν το 83 ας μην το σχολιάσω, μιας και δεν θέλεις και εσύ γιατί βρωμάει. Ξέρεις και ξέρουν όλοι πως πριν το 83 υπαρχε μόνο το πείραμα του Cobas στο Παγκόσμιο...Ούτε καν η Honda.
Αν θέλουμε όντως να μάθουμε ποτέ τον έφτιαξε, πανεύκολο είναι. Το βάζω και στο παιχνιδι γνώσεων (ξανά γιατί το έχεις βάλει) για να δούμε πότε εμφανίστηκαν τα VGR deltabox στους ελληνικούς αγώνες.
ΥΓ. Στο 10φευγα όντως έγινε μπλέξιμο. Στο τσακ πέρασε το SR.
ΥΓ2. Συγκινήθηκα με το ποσό δύσκολο είναι στην οδήγηση το προσωπικό TZ ενός οδηγού αγώνων...![]()
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να χαλαει καποιον θεατη, το να βλεπει τον γεωργακοπουλο με την αγωνιστικη του μοτο του τοτε να τρεχει σε εναν αγωνα- γιορτη της κλασικης μοτοσυκλετας......
Ποσοι απο ολους εκει μεσα ρισκαραν πραγματικα ( οπως κανεις σε εναν κανονικο αγωνα ) την μοτο τους ( και πολυ περισσοτερο την σωματικη τους ακεραιοτητα προκειμενου να κερδισουν τον συγκεκριμενο αγωνα...??) ωστε να μπουν στην διαδικασια γκρινιας και να χαλασουν την μερα τους... Εαν του καθε γεωργακοπουλου το μηχανακι δεν ηταν νομιμο....???
Ποσους απο τους οδηγους εκει μεσα χαλασε το οτι βγηκαν στις τελευταιες θεσεις...?? Εγω πιστευω κανεναν...!
Εναν αγωνα - γιορτη τιμης ενεκεν στα παιδια που με κοπο και χρημα προσπαθουν να κρατησουν ορθια την κλασικη μοτο ( και ναι του γεωργακοπουλου απο οτι διαβαζω ειναι κλασικη αγωνιστικη μοτο...)
Και πραγματικα .....( ασχετη-σχετικη ερωτηση..) Ποσες ελπιδες ειχε ενα μκ 750 ( ναι αυτο το παλιοδιχρονο ) να διακριθει εκει μεσα....???
Στις γιορτες δεν χωρανε γκρινιες παιδια......
Αρη δωσε κι αλλο...!!!!![]()
Μιας και το Τατοι ειναι μια κατα βαση απο ιδιωτες υποστηριζομενη εκδηλωση, ναι μεν ειναι ομορφο να βλεπεις "χεραδες" σαν τον Γεω ή τον Παπ αλλα με μηχανακια ΣΤΟΚ εποχης και οχι ρεησονια.
Τοσος κοσμος βαζει τα λιγοτερο-περισσοτερο σπανια χιλιοπληρωμενα μηχανακια του, για να χαρει ο ιδιος και ο κοσμος που βλεπει...
Δεν μπορει να τρεχουν μαζι ιδιωτες/στοκ με Pros/custom racing μοτο....
Ηδη φετος υπηρξε μια "ατονια" σε σχεση με τα Τατοι 1&2....ισως να ειναι ενα σημαδι και αυτο.
Αν ολοι οι βετερανοι παλαι ποτε κλπ θελουν ας γινει και 3η ομαδα μονο για ex-racing μοτορια....
Αυτα.