Άσχετο σχετικό.
Ένας απ τους πολλούς (μάγκες) τις γειτονίας μου.
Χωρίς πινακίδες και μια χαρά.
Ε που θα πάει δεν θα έρθουν οι βροχερές νύχτες του χειμώνα.
http://i59.tinypic.com/id7st2.jpg
Άσχετο σχετικό.
Ένας απ τους πολλούς (μάγκες) τις γειτονίας μου.
Χωρίς πινακίδες και μια χαρά.
Ε που θα πάει δεν θα έρθουν οι βροχερές νύχτες του χειμώνα.
http://i59.tinypic.com/id7st2.jpg
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
περπαταω με τα πιτσιρικια 150 μετρα για να τα παω σχολειο και τα 120 ειναι στο δρομο γιατι στο πεζοδρομιο ειναι ανεβασμενα αυτοκινητα......
οχι με τις 2 ροδες αλλα με τις 4
το χειροτερο ειναι οτι το ιδιο κανουν 10αδες γονεις καθε μερα και κανεις δεν αντιδρα
προσωπικα φωναξα 1-2 φορες τροχαια χωρις αποτελεσμα ενω η δημοτικη αστυνομια μας αφησε χρονους
μια φορα κατι γονεις εβαλαν χερι σε εναν που παρκαρε κλεινοντας ολο το πεζοδρομειο 15 μετρα απο την κεντρικη εισοδο του σχολειου......ε, αυτος φωναζε περισσοτερο![]()
Και ΟΤΑΝ πας να φύγεις και ΑΝ εκείνη την ώρα εμποδιστεί το δικαίωμά σου να κάνεις αυτό που πλήρωσες, τότε αναλαμβάνει ο νόμος. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Οι μόνες θέσεις που όντως πρέπει να είναι πάντα ελεύθερες είναι αυτές από αναπηρικά κλπ.
Τα κολωνάκια αν στα βάλει ο δήμος, ΟΚ. Αν τα βάλεις μόνος σου, όχι ΟΚ.
Αυτό με την "δική σας" πολυκατοικία το έχετε εκεί κάτω,κάνετε και ζημιές στους "ξένους" κάνετε και καβάντζα με χρέπια, με καφάσια κλπ κλπ κλπ στις θέσεις "σας". Από που τεκμαίρεται ότι οι θέσεις στάθμευσης στον δημόσιο δρόμο μπροστά σε μιά πολυκατοικία είναι τσιφλίκι του οπιοδήποτε ενοίκου; Φαντάζομαι βέβαια ότι όταν πας εσύ κάπου αλλού, βρίσκεις αδόμητο οικόπεδο να παρκάρεις, για να μην ενοχλείς τις θέσεις καβάτζες των άλλων;
ας το διατυπωσω καλυτερα :
αν εισαι συνταξιουχος (ή εν ενεργεία) υπάλληλος ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ , εισαι οκ. με τα παντα.
αλλά και να χτυπησει κάποιος , δεν θα σου την πει κανεις, γιατι θα πρεπει να αποδειξουν ποιος τις φυτεψε εκει τις κολονες (in my case, το ιδιο το συνεργειο του Δημου)
Ας μιλήσουμε για τους κοινόχρηστους χώρους.Give me some looooveee...Εκει που μετακόμισα 'εχει κοινόχρηστο χώρο για παρκάρισμα.Μέχρι να συνηθίσουν οι παλιότεροι ένοικοι ό,τι ήρθε και άλλος στο κτίριο είχαμε κάτι γλέντια καλά.Συμβόλαιο για πάρκινγ κανείς.Οι παλιοί τα έβαζαν αλλα και εγω σαν νέος χώθηκα κανονικότατα.Οταν είπα λοιπόν 'δείξε μου το συμβόλαιο σου που λεει πως έχεις θέση παρκινγκ δική σου εδω τότε,εγω θα τον πάω τον κουβά μου αλλού
επικράτησε σιώπη.Bazinga.![]()
υπαρχει και η αλλη λυση,τους δινεις κλειδι για να μπενουν και αυτοι μεσα με καποιο τιμημα φυσικα,και οποιος σας κλεισει μετα θα εχει να κανει με τρεις???????