LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
9:00 φεύγω κι εγώ!
c u
φωωωτο φωωτοοοο φωτοοοοο....
(στα @@ τους)
ανανήψαντας
Αντε να δούμε Θεόφιλε,αυτή η βόλτα πρέπει να ήταν υπέροχη!
The only easy day was yesterday.
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
Vaska & MILF από το κλιμάκιο της Κυριακής back to base.
Περάσαμε τελειοϋπεροχοαπίθανα.
Έχω πολλά ράμματα για την γούνα πολλών και υψηλόβαθμων του φόρουμ, υπάρχουν φωτο ντοκουμέντα αλλά όλα αυτά αύριο με το ανάλογο υλικό.
Χάρηκα πραγματικά για τους νέους φίλους που γνώρισα και για τους παλιούς που μετά από πολύ καιρό ξαναείδα.
Χριστίνα είσαι μορφή, τέλος.
Φύγαμε από την δροσιά των 17 βαθμών και γυρίσαμε στα καζάνια της κολάσεως των τσιμεντουπόλεων.
Επίσης για μια ακόμη φορά ο vaska απέδειξε την αξία του σαν ταξιδευτής, δεν χάθηκε πουθενά (από δική του υπαιτιότητα).
Γρήγορα να κανονιστεί η επόμενη (προς Θεού μη βγάλει διαδρομή ο ίδιος που έβγαλε και την σημερινή).
Είναι τόσα πολλά που θέλω να πω αλλά είμαι κουρασμένος. Αύριο θα γίνει και η αίτηση μοτοταξιδιάρικου μέλους για αλλαγή του νικ του από "Τ......l" θα γίνει "κοτ κοτ κοτ" με το ανάλογο avatar. Περιμένω!!
Κάποια πράγματα απλά δεν περιγράφονται. Ούτε με μια φωτογραφία ούτε με πολλές.
Γιώργηδες συγχαρητήρια.
Τα υπόλοιπα αυριο.![]()
Sent from me using a computer.
Από τις ελάχιστες βόλτες με αυτοκίνητο εδώ και οκτώ χρόνια... Το κουρασμένο σαρκίο δεν άντεχε δίτροχο και το δίτροχο ήθελε προ βόλτας εντατική συντήρηση μετά την διακοποταλαιπωρία στην οποία το υπέβαλα, την οποία δεν είχα χρόνο να κάνω.
Η διαδρομή όμορφη και με τους τέσσερις τροχούς, σε πολύ λίγα κομμάτια μου έλειψε το μοτόρι. Λίγη βενζίνη παραπάνω την πλέρωκα είναι αλήθεια, αλλά δεν πειράζει.
Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι ΔΕΝ ήταν πεντακόσια μέτρα ως το εκκλησάκι. Αλλά μικρή σημασία είχε διότι η θέα, η παρέα άξιζαν. Η περιπέτεια για το φαγητό με τους πολύ φιλικούς κατοίκους της "Συκέας" που όσο περιμέναμε στο καφε/ψησταριά να μας πουν αν θα καταδεχτούν να μας ταΐσουν είχαν ανοίξει κουβέντα "Το χωριό μας λεγόταν Σκιά γιατί το χειμώνα σκιάζεται από το βουνό, αλλά εμείς εδώ πάνω τα κόβουμε τα φωνήεντα και για αυτό νόμιζαν ότι έχουμε κάνει το ίδιο και στο όνομα του χωριού και από Σκιά μας μετονόμασαν σε Συκιά που οι ντόπιοι πάλι Σκιά το λένε, αλλά τα παιδιά μας ντρέπονται να λένε την καταγωγή τους διότι στην πόλη συκιές λένε τους πούστηδες και πως να το κάνουμε είναι αναξιοπρεπές και ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ" κλπ κλπ κλπ εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Τι θέλετε τελικά, φαγητό; Δείτε στην άλλη ταβέρνα. Όπου λες "θέλω να μου ψήσετε για έντεκα άτομα" και απαντάει ο τυπάκος "ε, ούτε κάρβουνα δεν έχω, τι να φάτε". ΟΚ ρε φίλε, χαρήκαμε που τα 'παμε, να 'σαι καλά. Αλλά η κυρά στο άλλο χωριό παρακάτω, με το χαμόγελο, που σκίστηκε να εξυπηρετήσει, πήρε και το μεροκάματο και όταν της επιστρέψαμε τα κουζινικά που δανειστήκαμε ήθελε να κεράσει και καφέ...![]()
Για το ίδιο το μέρος, απλά δεν υπάρχει και δεν θα πιστεύαμε καμμιά περιγραφή αν δεν ήμασταν εκεί πάνω.
Στην γνωστή από την πρωτομαγιά πλατεία οφθαλμολουτριαστήκαμε ακόμα μιά φορά...
Και η επιστροφή εξίσου απολαυστική, δροσερή και χαλαρή.
Και σε άλλα...
PS είχε πιάσει ένα φώκο στην κορυφή επάνω από τα άσπρα σπίτια ή την αντίκυρα... Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που μέσα σε όλα τα άλλα έχουν διάθεση να κάψουν δάση; Μέσα έπρεπε να τους πετάνε γμτ.