Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 121

Θέμα: Αεροψυξη vs Υδροψυξη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    αν όλα τα παραπάνω για τα οποία δαπάνησα κάποια ώρα για να γράψω, αντί να μεταφερθούν κάπου αλλού ως συζήτηση-διαβούλευση-διαφωνία, αντιθέτως διαγραφούν, θα αποδειχθεί έτι περεταίρω πως σκοπός κάποιων δεν είναι η επιβολή των κανονισμών, (όχι, αυτό θα είναι το πρόσχημα), αλλά ο σκοπός θα είναι η επιβολή της "προσωπικότητάς" τους και μόνο...
    Ξερεις, η στοχοποιημενη κατάδειξη συνεπειών οποιασδήποτε ενέργειας μου φερνει λιγο σαν απόπειρα πατροναρίσματος...

(εκτός αν θεωρείς ότι κανεις από μας δεν ειναι σε θεση να αναγνωρίσει, αναλογιστεί και κρινει τα πιθανα αποτελεσματα των κινησεών του, οπότε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ (και το λεω ακρως σοβαρα..) ευχαριστούμε που δείχνεις τον δρόμο σε ανθρωπους που έχουν το ακαταλόγιστο..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    http://4.bp.blogspot.com/-o11HF7EBlX...put_xEiIxQ.gif

Παίζει ρε?

Μ άρεσε και έψαχνα κάπου να το βάλω...
    γαμάτο ε ???

υγ
    χαλαρώστε ρε γμτ...
    ανανήψαντας

Κονοντας σωστα την δουλεια του ο Dr BIG σαν MODERATOR ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ηρθε να μας πει οτι ολα αυτα που εγραψα δεν ειχαν καμια αξια και οτι οσοι δεν τα ξερουν δεν θα τα καταλλαβουν, ενω οσοι τα ξερουν τα ξερουν καλυτερα απο αλλες πηγες (πρωτη δεσμη uber alles). Ηρθε δλδ ο χωρο-φιλακας οχι να ρυθμισει την σωστη λειτουργια του φορουμ αλλα να κανει απορυθμιση και να μειωσει την αξια του, ας μην πουμε εργου, ας πουμε δραστηριοτητας μου. Ηρθε και ο αλλος μοτν (oldman) να επιβαιβαιωσει τον συναδελφο οργανο αναρωτιομενος γιατι ειχαμε 5 σελιδες εξηγησεις για την θερμοδυναμικη...
    Ενοχλουσα με απλα λογια αλλα αυτο το ειχα καταλαβει εξ αρχης απο κατι "οχλησεις" που ειχαν οι μοντ μια για την γραμματικη, μια για την ορθογραφια κτλπ ενω την ιδια στιγμη αφηναν ασχετα με το θεμα ποστ να συνεχιζουν να υπαρχουν (κατι like και +1 για καθε συστημα κτλπ). Η νορμαλ διαδικασια του φορουμ δλδ, στην οποια οι χρηστες που θελουν να ασχοληθουν πρεπει να ψαξουν ολη την "παιδικη χαρα" για να βρουν κατι αξιολογο ή να χασουν το ενδιαφερον προς το εκτροχιασμενο θεμα και να επιστρεψουν να λενε καλημερες και χρονια πολλα γιατι καποιος πρεπει να συνεχισει να τα γραφει ολα αυτα.

Για αυτο εσβησα τα πρωτα ποστ μου για να τα προστατευσω απο την προδιαγεγραμενη πορια του υπολοιπου θεματος (τα εχω αποθηκευσει για οταν χρειαστουν αλλου).
    Ο Mark Twain ειχε πει πολυ ευστοχα καποτε
    Never argue with a fool, onlookers may not be able to tell the difference
    Οταν λοιπον περασαμε στην αναμενομενη δευτερη φαση του "καθαρισματος" το θεμα παρα την αποδομηση του, "καθαριστικε" και τροποποιηθικε ωστε να πει μια ιστορια. Οπως ακριβος κανουν οι μοντερ για να δημιουργησουν ενα κλιμα καλων και κακων, σωστων και λαθος κτλπ. Στοχος να παραπατησει καποιο-καποια μελη και να παραβουν τους κανονες ωστε να υπαρχουν (με το σωστο πλασαρισμα) αλωθη για αλλες ενεργειες ωστε να διαφυλαχθει η υποληψη του φορουμ.

Φαση 3η δλδ και ερχονται οι στρατιες των μοντ και των "καλοθελητων" πωτε να τσιγγλισουν μια εκρυθμη κατασταση, πωτε να ειρωνευτουν, πωτε να Γκεμπελαρουν για το τι εχει συμβει εως οτου ο στοχος χασει την ψυχρεμια του.
    Δεν εχει συμβει και για αυτο το θεμα ειναι ακομα ζωντανο. Αν δεν συμβει συντομα θα πρεπει να διαγραφει.
    Ειναι σαν την γατα του σροιντιγκερ. Μεχρι να επεμβει καποιος ειναι ταυτοχρονα και τα δυο. Ζωντανο και νεκρο.

Το κενο στον νομο/συστημα που εκμεταλευωμαι και αφαιρω εγω το δικαιωμα και την δυναμη του μοντ να επεμβει στα ποστ μου φερνει την "ομαδα" στην δυσκολη θεση να γινει ακομα πιο αυταρχικη για να μην χασει την δυναμη της. Αν θα εχει θετικο αποτελεσμα θα δειξει...
    Δεν ειναι ατομικο αλλα συλογικο το θεμα

υ.γ. Δεν εχω τοσο χαμιλα στανταρ που για να αυτοπροσδιοριστω να χρειαζωμαι το αρνητικο προθεμα αντι.
    Ειναι υπερ των ατομικων ελευθεριων-επιλογων. Κλασικουρα φιλελευθερος δλδ.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ποιος κέρδισε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ποιος κέρδισε;
    Ο Ολυμπιακός 3-2

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Ηρθε και ο αλλος μοτν (oldman) να επιβαιβαιωσει τον συναδελφο οργανο αναρωτιομενος γιατι ειχαμε 5 σελιδες εξηγησεις για την θερμοδυναμικη...
    Μα δεν με είπες βρε πουλακι μου ότι όλα αυτα ήταν εξηγήσεις για την θερμοδυναμική..

(που να παει το μυαλό μου ..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    @ sonic, stam κλπ

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το forum, εάν δεν σου «ταιριάζει» απλά δεν συμμετέχεις

Τελείωσε η συζήτηση.

Θα διαχωρίσω το θέμα και θα μείνει το «τεχνικό», τα υπόλοιπα κρατήσετε για το προσωπικό σας αρχείο.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    @ sonic, stam κλπ
    Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το forum, εάν δεν σου «ταιριάζει» απλά δεν συμμετέχεις
    Δεν ξεκινησα εγω το θεμα για τον τροπο λειτουργιας του φορουμ αλλα ο παλιανθρωπας. Εγω εχω βρει τις λυσεις μου.

Παλαιό μέλος
    Αφου ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε τους κανονες λειτουργιας ενος φορουμ,γιατι ολο αυτο το νταβαντουρι?

Δεν βαρεθηκατε?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Επειδη ξεφυγαμε απο το θεμα μας, ας αναλογιστουμε τη διαφορα αναμεσα στο μ00νι και τον κwλο.

Πολυ σωστα, το 1ο ειναι υγροψυκτο ενω το 2ο αεροψυκτο.
    Το καθενα εχει τη χαρη του χωρις να τιθεται θεμα ποιο ειναι το καλυτερο. Οπως τη βρισκει ο καθενας και αναλογα τα γουστα του...

TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Επειδη ξεφυγαμε απο το θεμα μας, ας αναλογιστουμε τη διαφορα αναμεσα στο μ00νι και τον κwλο.

Το καθενα εχει τη χαρη του χωρις να τιθεται θεμα ποιο ειναι το καλυτερο. Οπως τη βρισκει ο καθενας και αναλογα τα γουστα του...

εσύ τώρα πας να δικαιολογήσεις τον χαρακτηρισμό του "μερακλή" για τους αρχαιολάγνους του φόρουμ;

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    εσύ τώρα πας να δικαιολογήσεις τον χαρακτηρισμό του "μερακλή" για τους αρχαιολάγνους του φόρουμ;
    ελα μη γινεσαι ρατσιστης
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος

Βλέπε να μαθαίνεις

<Απ την ζωή στον θάνατο είναι ένα μονοπάτι
    Και απο τον κ@ λο στο μ@@ νι δύο δάχτυλα και κάτι... >

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    @ sonic, stam κλπ

Τελείωσε η συζήτηση.

Θα διαχωρίσω το θέμα και θα μείνει το «τεχνικό», τα υπόλοιπα κρατήσετε για το προσωπικό σας αρχείο.
    για μένα έχει λήξει το θέμα, είπα αυτά που είχα να πω, και είδα αυτά που ήθελα να δω....
    άλλοι το συνεχίζουν και δεν εννοώ εσένα.
    Εν τέλει, αν "πρέπει" να διαγραφεί το θέμα που προέκυψε, και όχι απλά να διαχωριστεί, ας γίνει ότι είναι να γίνει για το "καλό" του φόρουμ...

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket