Ξερεις, η στοχοποιημενη κατάδειξη συνεπειών οποιασδήποτε ενέργειας μου φερνει λιγο σαν απόπειρα πατροναρίσματος...
(εκτός αν θεωρείς ότι κανεις από μας δεν ειναι σε θεση να αναγνωρίσει, αναλογιστεί και κρινει τα πιθανα αποτελεσματα των κινησεών του, οπότε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ (και το λεω ακρως σοβαρα..) ευχαριστούμε που δείχνεις τον δρόμο σε ανθρωπους που έχουν το ακαταλόγιστο..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
http://4.bp.blogspot.com/-o11HF7EBlX...put_xEiIxQ.gif
Παίζει ρε?
Μ άρεσε και έψαχνα κάπου να το βάλω...
γαμάτο ε ???
υγ
χαλαρώστε ρε γμτ...![]()
ανανήψαντας
Κονοντας σωστα την δουλεια του ο Dr BIG σαν MODERATOR ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ηρθε να μας πει οτι ολα αυτα που εγραψα δεν ειχαν καμια αξια και οτι οσοι δεν τα ξερουν δεν θα τα καταλλαβουν, ενω οσοι τα ξερουν τα ξερουν καλυτερα απο αλλες πηγες (πρωτη δεσμη uber alles). Ηρθε δλδ ο χωρο-φιλακας οχι να ρυθμισει την σωστη λειτουργια του φορουμ αλλα να κανει απορυθμιση και να μειωσει την αξια του, ας μην πουμε εργου, ας πουμε δραστηριοτητας μου. Ηρθε και ο αλλος μοτν (oldman) να επιβαιβαιωσει τον συναδελφο οργανο αναρωτιομενος γιατι ειχαμε 5 σελιδες εξηγησεις για την θερμοδυναμικη...
Ενοχλουσα με απλα λογια αλλα αυτο το ειχα καταλαβει εξ αρχης απο κατι "οχλησεις" που ειχαν οι μοντ μια για την γραμματικη, μια για την ορθογραφια κτλπ ενω την ιδια στιγμη αφηναν ασχετα με το θεμα ποστ να συνεχιζουν να υπαρχουν (κατι like και +1 για καθε συστημα κτλπ). Η νορμαλ διαδικασια του φορουμ δλδ, στην οποια οι χρηστες που θελουν να ασχοληθουν πρεπει να ψαξουν ολη την "παιδικη χαρα" για να βρουν κατι αξιολογο ή να χασουν το ενδιαφερον προς το εκτροχιασμενο θεμα και να επιστρεψουν να λενε καλημερες και χρονια πολλα γιατι καποιος πρεπει να συνεχισει να τα γραφει ολα αυτα.
Για αυτο εσβησα τα πρωτα ποστ μου για να τα προστατευσω απο την προδιαγεγραμενη πορια του υπολοιπου θεματος (τα εχω αποθηκευσει για οταν χρειαστουν αλλου).
Ο Mark Twain ειχε πει πολυ ευστοχα καποτε
Οταν λοιπον περασαμε στην αναμενομενη δευτερη φαση του "καθαρισματος" το θεμα παρα την αποδομηση του, "καθαριστικε" και τροποποιηθικε ωστε να πει μια ιστορια. Οπως ακριβος κανουν οι μοντερ για να δημιουργησουν ενα κλιμα καλων και κακων, σωστων και λαθος κτλπ. Στοχος να παραπατησει καποιο-καποια μελη και να παραβουν τους κανονες ωστε να υπαρχουν (με το σωστο πλασαρισμα) αλωθη για αλλες ενεργειες ωστε να διαφυλαχθει η υποληψη του φορουμ.Never argue with a fool, onlookers may not be able to tell the difference
Φαση 3η δλδ και ερχονται οι στρατιες των μοντ και των "καλοθελητων" πωτε να τσιγγλισουν μια εκρυθμη κατασταση, πωτε να ειρωνευτουν, πωτε να Γκεμπελαρουν για το τι εχει συμβει εως οτου ο στοχος χασει την ψυχρεμια του.
Δεν εχει συμβει και για αυτο το θεμα ειναι ακομα ζωντανο. Αν δεν συμβει συντομα θα πρεπει να διαγραφει.
Ειναι σαν την γατα του σροιντιγκερ. Μεχρι να επεμβει καποιος ειναι ταυτοχρονα και τα δυο. Ζωντανο και νεκρο.
Το κενο στον νομο/συστημα που εκμεταλευωμαι και αφαιρω εγω το δικαιωμα και την δυναμη του μοντ να επεμβει στα ποστ μου φερνει την "ομαδα" στην δυσκολη θεση να γινει ακομα πιο αυταρχικη για να μην χασει την δυναμη της. Αν θα εχει θετικο αποτελεσμα θα δειξει...
Δεν ειναι ατομικο αλλα συλογικο το θεμα
υ.γ. Δεν εχω τοσο χαμιλα στανταρ που για να αυτοπροσδιοριστω να χρειαζωμαι το αρνητικο προθεμα αντι.
Ειναι υπερ των ατομικων ελευθεριων-επιλογων. Κλασικουρα φιλελευθερος δλδ.
@ sonic, stam κλπ
Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το forum, εάν δεν σου «ταιριάζει» απλά δεν συμμετέχεις
Τελείωσε η συζήτηση.
Θα διαχωρίσω το θέμα και θα μείνει το «τεχνικό», τα υπόλοιπα κρατήσετε για το προσωπικό σας αρχείο.
Αφου ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε τους κανονες λειτουργιας ενος φορουμ,γιατι ολο αυτο το νταβαντουρι?
Δεν βαρεθηκατε?
Επειδη ξεφυγαμε απο το θεμα μας, ας αναλογιστουμε τη διαφορα αναμεσα στο μ00νι και τον κwλο.
Πολυ σωστα, το 1ο ειναι υγροψυκτο ενω το 2ο αεροψυκτο.
Το καθενα εχει τη χαρη του χωρις να τιθεται θεμα ποιο ειναι το καλυτερο. Οπως τη βρισκει ο καθενας και αναλογα τα γουστα του...
![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
για μένα έχει λήξει το θέμα, είπα αυτά που είχα να πω, και είδα αυτά που ήθελα να δω....
άλλοι το συνεχίζουν και δεν εννοώ εσένα.
Εν τέλει, αν "πρέπει" να διαγραφεί το θέμα που προέκυψε, και όχι απλά να διαχωριστεί, ας γίνει ότι είναι να γίνει για το "καλό" του φόρουμ...