Ακυρο και απο εμενα παιδια η δουλεια δεν με αφηνει τελικα και ειμαι να σκασω.....!!!τι να πω μακαρι στην επομενη. Καλα να περασετε παντως....
Ακυρο και απο εμενα παιδια η δουλεια δεν με αφηνει τελικα και ειμαι να σκασω.....!!!τι να πω μακαρι στην επομενη. Καλα να περασετε παντως....
Ελα να ετοιμαζομαστε λέμε...Φιλε με εντουρο μη σκας θα πηγαίνεις παρέα με μένα που θα είμαι με το σκούτερ (Beverly Cruiser 500)
Οι μετεωρολόγοι του φλορουμ τι βλέπουν για τον καιρό αύριο;;;
βέβαια θα ξανατσεκάρουμε αυριο το πρωί γιατί η όλη κατάσταση είναι λίγο άστατη...
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Λιγη καλη θεληση να υπαρχει και θετικη σκεψη...... θελουμε ηλιο!!!!!! Και θα παμε βολτα! Θα φαμε το κρυο μας και εχει ο θεος. Απο δευτερα ολοι με κρυοπαγηματα στο γνωστο φαρμακοτριφτη για σερβις!!!! Χαχαχαχαχα
Φλώροι.
Η μηχανή έτοιμη με την βενζίνας της το γράσο της στην αλυσίδα με τον αέρα της στα λάστιχα.
Εξοπλισμός έτοιμος .γάντια για κρύο , για βροχή ,για ζεστή .αδιάβροχα μπότες και τα λοιπά.
Ρε δε πα να χιονίσει… έχω πάρει ρεπό* όλη την Κυριακή και θα πάω βόλτα!!!!!!
*οικογενειακό ρεπό από υποχρεώσεις νοικοκυριού , μαστορεμάτων σπιτιού και φύλαξης παιδιού.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Πειτε του νεοπα ρε σεις......
Εδιτ
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2505039
Το βρηκα.....
πουτσ@@@@@@@@@
αχαχαχα
ποιο φεισμπουκ μωρε!
λοιπον ενημερωνω κ τον αλλον κ τα λεμε απο κοντα αν ειναι.
σε ευχαριστω πολυ
Καλου κακου παρτε μαζι μπρατσακια, αναπνευστηρα και βατραχοπεδιλα. Για παν ενδεχομενο.
παιδια εγω μεσα κανονικα στην βολτα.τι ωρα περιπου θα φτασεται καλιανη να σας περιμενω εκει!
ενα τηλ με πμ να κανονισουμε.
Μια χαρά βόλτα θα πάτε! Άντε βγάλτε και καμιά φωτό να ζηλέψουμε όσοι θα πέσουμε στις κολυμπήθρες αύριο! Καλά χιλιόμετρα παιδιά![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
εβαλα βενζίνη στο μηχανάκι και έκλασαν οι εξατμίσεις.Απο τη χαρά τους θα ήταν μάλλον.