Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 116 από 116

Θέμα: ΑΕΚ-ΠΑΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Σσν να ξεχνας και εσυ μου φαινεται καποιους παιχτες ονοματι Ασανοβιτς,Παολο Σοουζα κτλ

Ουτε τα καλυτερα παιδια ηταν,ουτε τα πιο ησυχα.Κατα τα αλλα ομως,συμφωνω με οσα λες για τους παιχτες του γαυρου...

Οπως επισης συμφωνω οτι Γεωργατος και Ανατολακης ειναι ωρα να χαιρετισουν και θα συμπληρωνα εγω Τζορτζεβιτς,Μαυρογενιδης,Σουρερ,,Ντανι.Οι δυο πρωτοι μονο και μονο επειδη δωσανε οτι ειχαν να δωσουν και φαινεται αυτο πλεον και οι αλλοι δυο γιατι εχει κι αλλα γουναρικα ο γαυρος για το φετινο χειμωνα στην γκαρνταρομπα του...
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Και εσεις δε πατε πισω βεβαια!Εχετε κασμιρενια παλτα!Μπισκαν,Νιλσον ειναι ΑΑ ποιοτητας!Και Γκονζαλες και Βυντρα ειναι απο αποδοση για κλαματα φετος!

Και μη πει κανας ξυπνιος οτι ο Βυντρα 'εσβησε΄τον Ροναλντινιο γιατι αυτο θα ηταν οτι πρεπει για να το πει για ανεκδοτο ο ξαδελφος Λεων στο ΟΛΑ Χ.

Απλα ο Ροναλντινιο σερνοταν.Για οποιον ξερει να βλεπει μπαλα,αυτο ηταν πασιφανες!!
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
    Και εσεις δε πατε πισω βεβαια!Εχετε κασμιρενια παλτα!Μπισκαν,Νιλσον ειναι ΑΑ ποιοτητας!Και Γκονζαλες και Βυντρα ειναι απο αποδοση για κλαματα φετος!

Και μη πει κανας ξυπνιος οτι ο Βυντρα 'εσβησε΄τον Ροναλντινιο γιατι αυτο θα ηταν οτι πρεπει για να το πει για ανεκδοτο ο ξαδελφος Λεων στο ΟΛΑ Χ.

Απλα ο Ροναλντινιο σερνοταν.Για οποιον ξερει να βλεπει μπαλα,αυτο ηταν πασιφανες!!
    Τον Μπίσκαν και τον Νίλσον ας περημένουμε λίγο ακόμα μέχρι να τους κρίνουμε...ήμαρτον...τα παιδιά δεν κάνανε κάν σωστή προετοιμασία...το πιο πιθανό είναι να αργήσουν να φορμαριστούν..ποιος παίχτης χωρίς προετοιμασία μπαίνει και παίζει.???
    ο Γκονζάλες είναι παιχταράς...έχεις άδικο ότι δεν έχει κάνει καλά παιχνίδια..απλά επειδή φέτος έχει τον άχαρο ρόλο να κόβει κιόλας εκτός από το να οργανώνει δεν είναι δυνατός να διακρίνεται τόσο στον επιθετικό τομέα...
    Ο Βύντρα είναι μεγάλο παλτό και άσχετος από μπάλα ..αλλά τι να κάνουμε αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μπακ που ξέρουν μπάλα...μόνο ο Σεϊταρίδης ήξερε αλλά τον μοσχοπουλήσαμε...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Σσν να ξεχνας και εσυ μου φαινεται καποιους παιχτες ονοματι Ασανοβιτς,Παολο Σοουζα κτλ

Ουτε τα καλυτερα παιδια ηταν,ουτε τα πιο ησυχα.Κατα τα αλλα ομως,συμφωνω με οσα λες για τους παιχτες του γαυρου...

Οπως επισης συμφωνω οτι Γεωργατος και Ανατολακης ειναι ωρα να χαιρετισουν και θα συμπληρωνα εγω Τζορτζεβιτς,Μαυρογενιδης,Σουρερ,,Ντανι.Οι δυο πρωτοι μονο και μονο επειδη δωσανε οτι ειχαν να δωσουν και φαινεται αυτο πλεον και οι αλλοι δυο γιατι εχει κι αλλα γουναρικα ο γαυρος για το φετινο χειμωνα στην γκαρνταρομπα του...
    αν θες την άποψή μου μεγαλύτερο κακό στην ομάδα έκανε ξη κλίκα των Μπασινογκούμιδων παρά ο ΣΌΟΥΖΑ και ο Ασάνοβιτς...οι οποίοι δεν ήταν κ τα καλύτερα παιδιά αλλά κλίκα δεν κατάφεραν να κάνουν....αντίθετα οι Μπασινάδες, Λυμπερόπουλοι και οι Γκούμες είχαν αντίστοιχη συνμπεριφορά με αυτή των Ανατολάκηδων
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Δηλαδη εσυ που τα λες αυτα τωρα ξερεις απο μπαλα;;;;

ΜΠΙΣΚΑΝ ΚΑΙ ΝΙΛΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΑ;;;;;;;;;;;;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!
    ΚΑΙ Ο ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ....ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΝΧΑΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Kοιτα,αν σου αρεσουν εσενα που εισαι και ΠΑΟ,τι να σου πω,πεφτουν οι απαιτησεις σας καθε χρονια!

Ο Γκονζαλες μπαλα ξερει και μπαλα δε παιζει!Κανε ενα παιχνιδι ανα τεσσερα!Τι να το κανεις!Και ο Ριβαλντο ξερει τονους μπαλα αλλα φετος τη φρεναρει την ομαδα του γαυρου!

Αληθεια ποια η γνωμη σου για τον Σεριτς και τις σεντρες που βγαζει?

Οσο για τον Βυντρα,εδω γελαω!Το παιδι,οχι,δε παιζει μπαλα!

Καθαρα με ποδοσφαιρικα κριτηρια πριν καποια χρονια ειχες παιχτες πολυ ανωτερους πισω και κεντρο!Καραγκουνη,Κυργιακο,Σειταριδη,
    Μινχ.Δε γινεται να σου αρεσει ο Βυντρα λοιπον εκτος αν ισχυει οτι ειπα περι απαιτησεων!

Για να δουμε και τον γαυρο αυριο με την Καλαμαρια!Λετε να εχουμε παλι θεμα συζητησης????

Kοιτα,αν σου αρεσουν εσενα που εισαι και ΠΑΟ,τι να σου πω,πεφτουν οι απαιτησεις σας καθε χρονια!

Ο Γκονζαλες μπαλα ξερει και μπαλα δε παιζει!Κανε ενα παιχνιδι ανα τεσσερα!Τι να το κανεις!Και ο Ριβαλντο ξερει τονους μπαλα αλλα φετος τη φρεναρει την ομαδα του γαυρου!

Αληθεια ποια η γνωμη σου για τον Σεριτς και τις σεντρες που βγαζει?

Οσο για τον Βυντρα,εδω γελαω!Το παιδι,οχι,δε παιζει μπαλα!

Καθαρα με ποδοσφαιρικα κριτηρια πριν καποια χρονια ειχες παιχτες πολυ ανωτερους πισω και κεντρο!Καραγκουνη,Κυργιακο,Σειταριδη,
    Μινχ.Δε γινεται να σου αρεσει ο Βυντρα λοιπον εκτος αν ισχυει οτι ειπα περι απαιτησεων!
    Ρε φιλε Μανο...θα μας τρελανεις;;;;;;;;
    Ειναι δυνατον να μην μου αρεσουν οι ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ - ΜΠΙΣΚΑΝ - ΝΙΛΣΟΝ;;;; Ρε τουλαχιστον μη τα λες και αλλου αυτα ρε...
    Αν ηταν αυτοι σε αλλη ομαδα τωρα θα λεγαμε πω πω τι εχουν ρε πουστη και τωρα μας χαλανε;;;
    Μιλας για απαιτησεις της ομαδας μου οταν εχετε μαζεψει ολα τα κατσικια και σας ταιζουν φουμαρα οτι ξερουν μπαλα;;;,

Και τελειωνοντας, για ξαναβαλε ρε φιλε τα ονοματα που λες διπλα διπλα και για ξαναδεστα μπας και καταλαβεις τι λες!!!!!

Θες να μου πεις οτι η τριαδα Καραγκουνης-Κυριακος-Σειταριδης ηταν καλυτεροι απο αυτους;;;;
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ.:rotflmao: :rotflmao:
    Μονη συγκριση που μπορει να γινει ειναι Νιλσον - Σειταριδης, αλλα και αυτη δεν ειναι μεγαλη διαφορα, πρωτον γιατι αλλος ο τροπος παιχνιδιου τοτε του ΠΑΟ (Σειταριδης μπακ-χαφ) και αλλος τωρα (Νιλσον ή μπακ ή χαφ) και ναι ο Νιλσον ειναι πολυ καλος παιχτης.

Α και κατι αλλο που ειπες για Μινχ και Βυντρα.
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ!!!!!!
    Καμμια συγκριση γιατι παιζουν τελειως διαφορετικη θεση οποτε δεν μπορεις να τους συγκρινεις.
    Μονο μπορεις να πεις, Μινχ ή Σεριτς.
    Και να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντησω Σεριτς, και γιατι ξερει μπαλα και γιατι ειναι κατα πολυ νεωτερος του Μινχ.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε γαυροβαζελοι ανοιχτε μια καινουρια διαμαχη αυτη ειναι μονο για το 3-0

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Το 3-0 μάλλον είναι σημάδι...

Πάντα τρίτοι ρε ΑΕΚάκια 44...

Ας μην σας είχε δώσει και ο καπετάνιος τα 3 του, και τότε ίσως να είσασταν και πάντα 4οι

Εγω φιλε Κalgeorge δεν αναφερθηκα σε θεσεις αλλα σε παιχτες καθαρα!Μπορει να μην ειμαι βαζελος αλλα βλεπω την ομαδα σου και ξερω που παιζει ο καθενας γιατι μου αρεσει η μπαλα και οι φιλικες διαμαχες μετα!

Και την ΑΕΚ βλεπω και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ακομη και τον ΠΑΟΚ αμα κατσει αφου εχω και παοκτζη φιλαρακο.

Aληθεια ομως,ποια ειναι η ομαδα με τα κατσικια που λες οτι υποστηριζω?

Ιdi,εχεις απολυτο δικιο αλλα περιμενουμε και το σημερινο παιχνιδι για να αλληλοφαγωθουμε σε αλλο post!

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ - ΠΑΟ = 0 - 1....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 20:29
  2. Αεκ-παο
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 07:26
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17