Σελίδα 8 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω για τους δεύτερους, είναι αν γίνεται σκόπιμα ή αν απλά τόσο τους κόβει.

Το 96 που τελειωσα το λυκειο, οσοι συμμαθητες μου ειναι μπατσοι, ηταν παιδια της "φαπας" (κακως ηταν, σημερα το αναγνωριζω το λαθος μας και δεν θελω το παιδι μου να κανει τα ιδια). Δεν ειναι θεμα μυαλου, ειναι θεμα εξουσιας και πιπιλισματος στις σχολες
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Καταλαβαίνω την ανάγκη και από τις δύο πλευρές να πείτε τη γνώμη σας και τα πιστεύω σας για το ζήτημα αλλά αν δεν κρατηθεί σε κόσμιο επίπεδο, θα πέσουν "φάπες" και τελικά θα κλειδώσει.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    εγω θα συμφωνησω με τον GFawkes και eversman και καποια
    στιγμη να παρουν θεση οι mods αν δεν μπορειτε να λειτουργει
    το φορουμ σε αντιπαραθεσεις πολιτικες-θρησκευτικες-προσωπικες..
    ειναι λυπηρο παιδια να παιρνετε σαφη θεση σε συγκεκριμενα θεματα
    καθε φορα..το κανετε καθε φορα με συγκεκριμενη θεση υπερ μιας
    μεριδας συγκεκριμενης..δεν ειστε αντικειμενικοι και εν πασει περιπτωση
    μην παιρνετε θεση η αφαιρεστε τετοιες συζητησεις απο το φορουμ..
    εντελως φιλικα!!!

αυτη την φορα μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα!!!
    νισαφι..πια..

Τι πλάκα έχουν.
    Του λες γιατί έδειραν την φοιτήτρια εχτές και σου λέει δεν θυμάσε πρόπερσι τις μολότοφ;
    Του λες μας έχει καταδικάσει η διεθνής αμνηστία για εγκλήματα και σου λέει είσαι επιστήμονας.

Και όσο και αν δεν τους αρέσει το τσουβάλιασμα όλων των μπάτσων, ας κάνουν μια καταγγελία από μόνοι τους μια φορά κατά συναδέλφου που αυθαιρετεί να δείξουν την διαφορετικότητα και την αποστασιοποίησή τους. Όχι να περιμένουν το βίντεο. Η σιωπή είναι συνενοχή. Πόσο μάλλον η συγκάληψη, τα ψέμματα κλπ.

Τελικά αυτό πρέπει να είναι το περίφημο prestige που σε κάνει να γουστάρεις να γίνεις μπάτσος
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Το 96 που τελειωσα το λυκειο, οσοι συμμαθητες μου ειναι μπατσοι, ηταν παιδια της "φαπας" (κακως ηταν, σημερα το αναγνωριζω το λαθος μας και δεν θελω το παιδι μου να κανει τα ιδια). Δεν ειναι θεμα μυαλου, ειναι θεμα εξουσιας και πιπιλισματος στις σχολες
    Δεν είναι τόσο απλή η δικαιολόγηση στο πως φτάνει κάποιος ένστολος στην αποκτήνωση.
    Αν δεν υπάρχει ήδη το φασίζων υπόβαθρο μέσα σου, δεν μπορεί κανένας να σε κάνει ηθελημένα να γίνεις έτσι.
    Στην τελική,αν κάποιος λοξοδρόμησε και βλέπει ότι η επιλογή του, δεν του βγήκε, υπάρχει πάντα και η επιλογή της παραίτησης.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    ολοι εχουμε γνωστους ή εστω φιλους αστυνομικους. εχει ομως κανενας σας φιλο ματατζη?
    εχει γνωρισει κανεις ματατζη?
    εναν γνωρισα τελιως τυχαια και αφου πανω στην κουβεντα του ξεφυγαν διαφορα και καταλαβα οτι ειναι ματας οταν τον ρωτησα σε πιο ακριβως σωμα ειναι προσπαθουσε με φωνες να με πησει οτι ειναι τροχονομος (σαν να ντρεποταν και να το απεφευγε.. εβγαλε νυχια σαν γατα που αμυνοταν). μεχρι που τον αφησα να νωμιζει οτι τον πιστεψα για να μην μου ζαληζει τα @@.
    καταληγω λοιπον στο συμπερασμα πως ειναι μια κλειστη καστα μελων που δεν βγενουν και πιο εξω.. ακολουθουν μια συγκεκριμενη πρακτικη και συμπεριφορα. ε δεν ειναι αναγκη να υπερασπιζεσε το λαθος ακομα κια βρισκεσε κατω απο το γενικοτερο επαγκελμα ειτε λεγετε αστυνομια, ειτε λεγετε δημόσιος υπαληλος. το λαθος ειναι λαθος και σαν κακη συμπεριφορα πρεπει να κρινετε και να κατακρινετε και μαλιστα περισοτερο απο τους μεσα ωστε να δείξουν πως καπιες τακτικες δεν ειναι αποδεκτες.
    οσο για το φορουμ ειναι μικρογραφια της κοινωνίας που ζουμε (με οτι αυτο σημενει για τις αποψεις του καθενος)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Τι πλάκα έχουν.
    Του λες γιατί έδειραν την φοιτήτρια εχτές και σου λέει δεν θυμάσε πρόπερσι τις μολότοφ;
    Του λες μας έχει καταδικάσει η διεθνής αμνηστία για εγκλήματα και σου λέει είσαι επιστήμονας.

Και όσο και αν δεν τους αρέσει το τσουβάλιασμα όλων των μπάτσων, ας κάνουν μια καταγγελία από μόνοι τους μια φορά κατά συναδέλφου που αυθαιρετεί να δείξουν την διαφορετικότητα και την αποστασιοποίησή τους. Όχι να περιμένουν το βίντεο. Η σιωπή είναι συνενοχή. Πόσο μάλλον η συγκάληψη, τα ψέμματα κλπ.

Τελικά αυτό πρέπει να είναι το περίφημο prestige που σε κάνει να γουστάρεις να γίνεις μπάτσος
    κι οχι δεν εχει καθολου πλακα!!
    καποιος ειπε ποτε σκοτωθηκε αστυνομικος?
    πλακα κανετε?
    βομβες σε κλουβες τρομοκρατικες ομαδες εχουν γαζωσει αστυνομικα τμηματα
    κ.λ.π κ.λ.π ντροπη σας
    μια δουλεια ειναι αν εχετε προβλημα με την αστυνομια δεν σας φταινε οι αστυνομικοι..
    την προηγουμενη φορα..γραφετε για τα παιδια που σκοτωθηκαν στο μπλοκο που εκαναν
    πανω στην Λ.Ε.Α την αλλη φορα παλι εκει κοντα τους ειχαν γαζωσει με καλασνικοφ..
    και αλλα πολλα!!!ελεος πια!
    επισης για εμενα!κατι τελευταιο ουτε φασιστας ειμαι ουτε ταγματασφαλιτης ουτε τιποτα
    εχω κανει αρκετα κι εγω καποια τα χω γραψει..δεν τους υποστηριζω..οταν τους δω τους
    αποφευγω δεν τους συμπαθω καν(ναι..ναι..)
    αλλα οπως ειχα πει και σε ενα φιλο μου μακρια και αγαπημενοι..το ολο νοημα ειναι ο σεβασμος..
    στους αστυνομικους..στους μεγαλυτερους..στην θρησκεια του αλλου..σεβασμος..ισως ειμαι
    πολυ ρομαντικος..
    Τελευταία τροποποίηση από Μικe777; 19/11/2014 στις 14:34.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    πλακα κανετε?
    κ.λ.π κ.λ.π ντροπη σας
    μια δουλεια ειναι αν εχετε προβλημα με την αστυνομια δεν σας φταινε οι αστυνομικοι..
    την προηγουμενη φορα..γραφετε για τα παιδια που σκοτωθηκαν στο μπλοκο που εκαναν
    πανω στην Λ.Ε.Α την αλλη φορα παλι εκει κοντα τους ειχαν γαζωσει με καλασνικοφ..
    το οτι πεθαίνουν αστυνομικοί απο δολοφόνους τρομοκράτες δεν εξισώνει οτι ειμαστε ολοι δολοφόνοι και πρεπει να μας συμπεριφεροντε το ιδιο.

πλακα κανετε?
    κ.λ.π κ.λ.π ντροπη σας
    ρε παλικάρι έλεος!!!
    ή σταμάτα τις μπύρες ή ξεκίνα να διπλοδιαβάζεις μπας και καταλάβεις επιτέλους τι λέμε.
    όλες σου οι απαντήσεις είναι καρφί για την εξέδρα.
    Συγκρίνεις στυγνούς εγκληματίες του υποκόσμου(εκείνοι οι τύποι με τα καλάσνικοφ) με απλούς διαδηλωτές που δεχτηκαν τη βία των μπάτσων.
    Το ρημάδιο το νιονιό το'χουμε για να το παιδεύουμε πότε πότε

Κι όμως έχει τρελή πλάκα Σου λέω για την φοιτήτρια και μου λες για τις βόμβες των διάφορων οργανώσεων.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    εγω θα συμφωνησω με τον GFawkes και eversman και καποια
    στιγμη να παρουν θεση οι mods αν δεν μπορειτε να λειτουργει
    το φορουμ σε αντιπαραθεσεις πολιτικες-θρησκευτικες-προσωπικες..
    ειναι λυπηρο παιδια να παιρνετε σαφη θεση σε συγκεκριμενα θεματα
    καθε φορα..το κανετε καθε φορα με συγκεκριμενη θεση υπερ μιας
    μεριδας συγκεκριμενης..δεν ειστε αντικειμενικοι και εν πασει περιπτωση
    μην παιρνετε θεση η αφαιρεστε τετοιες συζητησεις απο το φορουμ..
    εντελως φιλικα!!!

αυτη την φορα μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα!!!
    νισαφι..πια..

Oι mods μπορουν να έχουν και προσωπική άποψη και να την εκφράζουν.

Οι Admins κλπ έχουν επισης άποψη αλλά δεν την έχουμε εκφράσει ποτέ.

Το φόρουμ είναι ελεύθερο βήμα αλλά υπάρχουν και όρια (και απο τις δύο μεριές).
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 19/11/2014 στις 15:11.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    ρε σεις ελα βρήκα τι έγινε
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	21,2 KB 
ID:	327252

Παλαιό μέλος
    Για να ξενερώσουμε λίγο,

Όσοι στέκονται σε μια στιγμή λίγων δευτερολέπτων, μιας διαδήλωσης περίπου 6-7 ωρών και από εκεί ψάχνουν να βγάλουν συμπεράσματα για να δικαιωθούν ή να αμυνθούν, είτε δε βλέπουν (γιατί δε μπορούν) είτε δε θέλουν να δουν (γιατί δεν τους αρέσει) είτε για εντελώς υλικούς λόγους προτιμούν να κάνουν την πάπια.

Αν το ζήτημα είναι ΜΙΑ στιγμή μιας προφανούς επίδειξης καφρίλας, εγώ λέω να τη διαγράψουμε. ΕΝΤΕΛΩΣ. Δεν έγινε. Ε και;

Αντέχουν οι επρόσωποι της υπΕρεσίας αυτής και οι λοιποί υπάλληλοι ν' απολογηθούν ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ; ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΜΩΣ Ε; Και τα μαύρα και τα άσπρα, τα επίσημα και τα ανεπίσημα, αυτά που γίνονται με νοήματα αυτά που γίνονται και με έγγραφα, τα διπλά ταμεία, τα νυχτοκάματα, τα "επιδόματα"

Επίσης παίδες προσοχή με τα βίντεο.
    Έχει καταντήσει όποια γαμημένη στιγμή δεν υπάρχει σε βίντεο, να λογίζεται ότι δεν υπάρχει, δεν έχει γίνει.

Και κρίνοντας από τη δίκη της Κουτσουμπου, (που φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο υπάλληλος παίζει carmagedon με το παπάκι του πάνω σε ηλικιωμένους και ανυπεράσπιστους, έχει αποδεχθεί ότι τους πατάει σε δημόσιο χώρο μπροστά στα μάτια εκατοντάδων και χέστηκε πατόκορφα), μη τρελε ότι τα δικαστήρια ακολουθούν τα μάτια των διαδηλωτών και τα βίντεο των διαδηλωτών.

Συνεπώς τα βίντεο είναι καλά (και καλό είναι να μη δημοσιεύονται αμέσως), αλλά να εμφανίζονται μόνο στο τέλος, σαν ύστατο μέσο. Το κυνήγι της απόδειξης των πάντων με βίντεο, είναι ηλίθιο και επικίνδυνο.

Α! Κάθε μέρα σε πολλά καταστήματα, πολύς "κόσμος" πίνει και τρώει τσάμπα..

...το ολο νοημα ειναι ο σεβασμος..
    στους αστυνομικους..στους μεγαλυτερους..στην θρησκεια του αλλου..σεβασμος..ισως ειμαι
    πολυ ρομαντικος..
    δε μου λες, ο σεβασμός του ενστόλου απέναντι στον πολίτη που τάχα υπηρετεί, που ακριβώς βρίσκεται σε αυτό το ροζ συννεφάκι σου;

Banned
    Εχω το ιδιο χεσμενους τους ματατζηδες με τους μπαχαλακιδες και τους δηθεν αγωνιστες με τα 6ψηφια ποσα στην τραπεζα.
    Η λογικη εχει παει περιπατο χρονια τωρα, αδυνατώ να καταλαβω πως τιμας την μνημη καποιου σπαζοντας και ρημάζοντας περιουσιες και υποδομες μιας χρεοκοπημένης χωρας.
    Μαλλον εχει χρεοκοπήσει και η λογικη και το φιλοτιμο μαζι με την οικονομια.
    Για τους λοιπους, καλο σφαξιμο....οπως ειπα...στα μπ@λ@κια μου.
    Εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα να λυσω και να ασχοληθω.Τουλαχιστον ειμαι ειλικρινής με τον εαυτο μου.

Σελίδα 8 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF