ο κεντρικος κοβει το ρευμα απο παντου ενω το kill μονο απο την ηλεκτρονικη (στα καρμπυρατερατα) οποτε δεν προκαλει καμμια ζημια
με το kill κανεις 2 κινησεις αντι για μια και ειναι πως εχει συνηθισει κανεις
Σοβαρά ρε παλικάρια τώρα γιατί το θέμα έχει ξεπεράσει τα όρια του ψυχαναγκασμού.
Υπάρχει κάποια βεβαιωμένη βλάβη από κάποια εταιρία που να έχει αποδειχτεί ότι φταίει το σβήσιμο από το κιλ σουίτσ;
Έστω και από τον μηχανικό της γειτονιάς...
Ο μύθος λέει, σε κάποιες πρώτης γεννιάς ηλεκτρονικές, κάποιων μοτό της δεκαετίας του ΄80, με δομή εκφόρτισης πυκνωτή.
Πάταγες το κιλ σουιτς -λέει- και επειδή δεν είχε προβλεφτεί σωστά τι κάνει το περισευούμενο φορτίο η ηλεκτρονική, το διοχέτευε λάθος και έκαιγε το κύκλωμα.
Τώρα γιατί από το κλειδί, είχε προβλέψει τι να κάνει το φορτίο, άγνωστο.
Κατά μια άλλη εκδοχη του μύθου, το ίδιο γινόταν αλλά όχι από το φορτίο του πυκνωτή, αλλά από το πηνίο ρεύματος της ηλεκτρονικής, που συνέχιζε να παράγει ρεύμα μέχρι να σταματήσει να περιστρέφεται ο κινητήρας.
Άλλο που έχω διαβάσει, ότι κάποια αυτεπαγωγή γινόταν, από το κλείσιμο του κυκλώματος η οποία επίσης κάτι έκαιγε στην ηλεκτρονική
Τρέχα γύρευε. Παίζει να είναι πιο μεγάλη μπούρδα κι από τους ψεκασμούς. Το γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν (χρειάζονται να πιστεύουν) παλαβές ιστορίες είναι ολόκληρο ψυχολογικοκοινωνικό φαινόμενο, που το ερευνά η επιστήμη.
Τι πραγματικά συμβαίνει στις μοτοσυκλέτες που πραγματικά συναντάμε σήμερα.
Ο κεντρικός διακόπτης (κλειδί) αποκόπτει το ρεύμα από ΟΛΑ τα κυκλώματα της μοτό. (με εξαίρεση κάποιες που ΔΕΝ κλείνει το κύκλωμα του ανεμιστήρα ψυγείου)
Ο διακόπτης kill switch αποκόπτει το ρεύμα από τα κυκλώματα ανάφλεξης (ηλεκτρονική-πολλαπλασιαστές) - (και τροφοδοσίας καυσίμου στα ψεκαστά). Το ίδιο κάνει και ο διακόπτης stand ή ο διακόπτης πτώσης (όταν αυτοί υπάρχουν)
Και στις δύο περιπτώσεις σβήνει το μοτέρ. ΤΕΛΟΣ.
Οτιδήποτε άλλο, είναι απόδειξη γιατί τα λεφτά που δίνουμε για παιδεία, είναι χαμένα. Γιατί αν στο 2017, παράγουμε ακόμα ανθρώπους, που ενώ δεν έχουν καμία σοβαρή γνώση πως δουλεύει το ηλεκτρικό κύκλωμα της μοτοσυκλέτας τους, εντούτοις αρθρογραφούν κι επιμένουν με πείσμα στα φόρουμ, ότι το κιλ σουίτς κάνει κακό, ε μην απορούμε μετά που πάμε σαν κοινωνία, τι κυβερνήσεις βγάζουμε κ.ο.κ.
Απο kill switch εσβηνα την βεσπα μεχρι που αρχισε να σβηνει την ωρα που οδηγουσα επειδη εφαγε φολα το κιλλ του σουιτς....
Ακόμα; Αισίως φτάσαμε 8 σελίδες για το σβήσιμο της μοτοσικλέτας.
Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!
Περιμένω το επόμενο νήμα "Πόσες ηλεκτρονικές έχουν καεί από επιλογή ταχύτητας με τον διακόπτη σταντ κατεβασμένο" πως και πως. Not.
Κάτι μΕ λέει πως θα πάμε για λοκ, στοκ αντ σμόκιν' ελεκτρόνικς...
Μια φορά πάτησα το kill switch στοχεύοντας έναν κάφρο που μου πετάχτηκε από Stop. Και νόμιζα ότι αστόχησα ο άσχετος
Οι ευρωπαιοι ειναι φιλοι μας...η αγγελα μας λατρευει και την αγαπαμε............και ο τσιπρακος ειναι το καλυτερο παιδακι allaround ΑΛΛΑ η Ελλαδα μπορει μονη της δυνατη χωρις να χρειαζεται ευρωπαικα κονδυλια και υποστιριξη ρεεε ....................................που βλεπεις το Συριζαιο πες μου οχι πες μου..![]()
Throttle that mysterious friend of ours