Ηταν πισω απο αλλο αναβατη ο μαρκεζ? Εγω δεν ειδα τιποτα. Αμα δεν ηταν , η συζητηση ειναι ακυρη.
Ο μαρκεζ δεν το κανει.Ο αλλος ξερουμε οτι κανει κοτσαδουρα γιατι στεκετε στο τελος και περιμενει να τον περασει καποιος ωστε να μεινει ακριβως απο πισω. Αυτο το πραγμα, πετρουτσι και χερναντεζ το κανουν συνεχως (και ιαννονε περυσι αλλα δε ειδα τιποτα σημερα). Καθονται στο τελος και περιμενουν εναν αναβατη. Ο πετρουτσι απο τον πεντροσα και ο χερνταντεζ απο τον μαρκεζ αν δεν κανω λαθος σημερα τους εγραψαν τους χρονους. Δεν ειναι τυχαιο και το κανουν συνεχεια απλα εχει καταντησει σπαστικο να περνουν θεσεις που δεν αξιζουν. Δεν το βλεπεις οτι αναβατης που τερματισε στην 15η θεση περυσι στο πρωταθλημα οτι ξεκιναει 5ος σε εναν τυχαιο αγωνα? Δεν βλεπεις οτι η πεμπτη θεση ειναι για καλυτερους αναβατες οπως ο λορενθο ή ροσσι ?![]()
Δεν ειμαι ο καταληλοτερος για κανονισμους αλλα εγω πιστευω οτι κατι πρεπει να γινει πανω σε αυτο το θεμα.
Μάριε θα σου πω κάτι για τη ζωή γενικά...
Η 5η θέση είναι για αυτόν που την πήρε. Άξιζε, δεν άξιζε, μπορούσε, δοκάρι κλπ
Δεν παίζουν. Πως το έλεγε αυτό το ανέκδοτο?
Αν σε πιάσω σε γ... και καμπανάκι δεν έχει !
----------------------------------------------------------------------------
Η κοτσαδούρα δεν είναι μόνο για χρόνο.
Μπορεί να είναι για να δεις πως το κάνει ο άλλος ή πόσο δυνατός είναι ο άλλος σε σχέση με σένα και άλλα πολλά...
Γενικά η κοτσαδούρα είναι υποτιμητική οπότε όταν την κάνει ο Χερνάντεζ στο Μάρκεζ είναι φυσιολογική ενώ όταν την κάνει ας πούμεο Ρόσσι στον Στόνερ γίνεται θέμα...
ανανήψαντας
edit Τωρα ξεκινησε η εκπομπη στο ιταλικο ,τα λινκ ειναι στο ποστ .[overdose moto gp]
http://tvmazza.com/cielo-live-streaming/
Arxagelos![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 28/03/2015 στις 21:21.
μπράβο στον Dovi.
πόσο δρόμο διάνυσε το παληκάρι.
Ducati pole?
μετά απο πόσο καιρό?
έτσι απλά να το περάσουμε?
PS. δε περήμενα τόσο χαμηλά τα Aprilia.
1η POLE POSITION 2015
https://www.google.gr/search?q=ducat...tion&tbs=qdr:h
ρε συ μεγαλοφαρμακέμπορα Νικωλάκι μήπως να σου πουλήσω το τουόνο να είσαι κομπλέ απριλιανός τώρα που θα φτιάξετε το τούμπανο να ξυρίζει;![]()
Παρεμπιπτόντως έχω και καλό στοιχηματάκι για τους απριλιανούς για την πορεία της πιάτζιο στο mgp. Πληροφορίες εντός γιατί εδώ ο Moντ τα θεωρεί άπρεπα αυτά τα περεϊστικα![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
μλκ,εμένα λες????
Εμείς κύριος μόνο μότο γκούτσι φτιάχνομεν....
(που ούτε απ αυτό έχομεν)
Τυχερά παίγνια δεν παίζομεν γιατί δεν κλέβομεν εκκλησίες
(έπρεπε να το είχα βάλει 1 2 χρόνια πριν για την μτουκάτι αλλά σας λυπάμαι....)
![]()
ανανήψαντας
Ενα μεγάλο μπράβο στην Ducati, στον Gigi, και στον Dovi.
Θα εχουμε ωραίο πρωτάθλημα!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957