Και ο γάτος αλλά και ο καπτεν τα είπαν μια χαρά. Και παντού υπάρχουν συμπεριφορές που ενοχλούν, από την άλλη δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι πάμε Αγραφα και όλοι χαίρονται που μας βλέπουν. Ο δε ταβερνιαρης της περιοχής δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δώσει το μαγαζί του για να κοιμηθουμε. Ο ίδιος είναι που βάζει τα τραπέζια στην άκρη το ένα πάνω στο άλλο για να δημιουργήσει χώρο να στρωσουμε υπνοσακους μέσα στο μαγαζί του. Ο δε άλλος ταβερνιαρης του διπλανου χωριού έχει μαζέψει ουκ ολίγες φορές μηχανάκια από το βουνό κι έχει διαθέσει εργαλεία του για επισκευές. Απλά λάθος αντιμετώπιση από μερικούς κουτοπονηρους που έχουν πρόβλημα όχι με τις μότο ή με τους αναβάτες αλλά γιατί κάθονται σε άλλο μαγαζί από το δικό τους.
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 28/03/2015 στις 14:14.
Στο μαγαζί του μέσα λογικό και επόμενο να κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης ότι θέλει.
Εδώ μιλάμε για απλή περίπτωση του "γιατί δεν ψοφάει ο γάιδαρος του γείτονα να χαρούμε" και το ότι οι επισκέπτες έδωσαν τροφή για αρνητικά σχόλια με ότι έγινε εκτός του μαγαζιού.
@ggs γαμιέσαι γλυκΙέ μου. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά. Δεν φτάνει που μας έχει σκίσει ο κωλόκαιρος έχουμε και τις γαμονηστείες και εσύ παίζεις με τα γουρούνια για dinner. Με βλέπω για έκτακτο ρερέσι με κάποια γλυκά χοντοαγόρια να στανιάρουμε...
"Χοντοαγορια"?
ή κατι λειπει ή "μονο χονΔα ρε μουνι@@@@@@@@"
πουτσ@@@@@@@@@
Για πειτε και σε εμας τους αδυνατους ρε παλικαρια κατα που πεφτει αυτο το Ρερεσι............
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ΧοντοαγορΓια οχι απο τον hondos center, απο την honda.
Λιλτ κοφι μποϊ ορεινη ναυπακτια.
Οκ!
Οπωτε φτανονας σαΠαν μερια να υποθεσω οτι εμπιστευομαι την μυτη μου και οπου βγαλει ή ακολουθω τα ασθενοφορα στον τοπο του εγκληματος;![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ε, οχι ολοι.
στα περισσοτερα με καλυψε ο γατος...
δεν ειναι δυνατον να πας σ'ενα μερος (και δη απομονωμενο) και να νοιωθεις ανεπιθυμητος...
και δεν εχει να κανει με τα λεφτα που αφηνεις...εχει να κανει με φιλοξενια...αντιθετα λογω των λεφτων που δεν αφησες σε συγκεκριμενο μαγαζι-ανθρωπο εγινε η καταγγελια...
ε, αυτο ειναι η κλασικη βλαχοσυμπεριφορα του νεο-Ελληνα...
δεν πηγαν δα και μεσα σε πανηγυρι με τιγκα κοσμο ν'αφησουν τα μοτοσακο τους...
δλδ αν πηγαιναν ποδηλατες? και αυτοι θα ενοχλουσαν?
αν πηγαιναν πανηγυρτζηδες με πραματεια και αραζαν τ'αγροτικα τους, παλι τα ιδια θα ελεγαν ή αν ειναι το πανηγυρι του χωριου κανουν ολοι τουμπεκι για την πλατεια γιατι το χρημα μαζευεται με τα τσουβαλια?
προσωπικα και εγω ειμαι της νοοτροπιας να βλεπω το μηχανακι μου, την ωρα που κανω σταση για φαϊ/καφε/νερο/φωτογραφιες/ανασυγκροτηση κλπ...
αλλα απ'οτι καταλαβα το ολο θεμα ειναι αυτος ο ανθρωπος που εχει το μαγαζι εκει και θελουν να του κανουν ζημια...συνηθης τακτικη η καταγγελια...και τι το καλυτεροτερο απο μια καταγγελια με βαση την τοπικη ομορφια της πλατειας και πως αυτη "καταστρεφεται"
αντιγραφη απο καταγγελια:
"εάν βέβαια γίνεται με σεβασμό στον τόπο μας, στους κανόνες μας, στο περιβάλλον στις υποδομές μας και στην φύση. Οι αναβάτες για να απολαύσουν το μεγαλείο των τοπίων που επισκέπτονται πρέπει πρώτα απ’ όλα να το σέβονται."
γελανε και οι πετρες της πλατειας...![]()
Και σου το'χω πει...
Άμα τα έχεις τσούξει, δίνε σε άλλον να ανεβάζει τις φωτό....
Ωραίος μωρή κουφάλα!!!!
Ο λόγος που θέλει κάποιος να έχει κοντά τη μοτό του δεν είναι μόνο για να μην του τη φανε.
Αυτό συμβαίνει στην πόλη και σε μέρη που μπορεί να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Στα άνω Σέκλανα και τα κλειδιά να αφήσεις πάνω ψυχή δεν περνάει.
Είπε κάτι πολύ σωστό ο γάτος αλλά μπορεί να πέρασε στο ντούκου λόγω σεντονιού.
Το παραθέτω εδώ.