τσεκαρεις τα μηνυματα που θες να παραθεσεις πατωντας το συνεφακι με το + τερμα κατω δεξια σε κάθε σχολιο...
στο τελευταιο σχολιο που θες να παραθεσεις, εκτος από το τσεκαρισμα πατας και το "απαντηση με παραθεση"..
και σου βγαινου όλα στη γρηγορη απαντηση από κατω... τοσο απλο!!
εγω μαλλον για σκουτερ σε βλεπω. αφου δεντ ο χεις με τις ταχυτητες μην παιδευεσαι και τσαμπα.
ιδανικα καινουριο μιας και το θες για δουλεια, μη μπλεξεις με κανα μεταχειρο και τρεχεις και δε φτανεις.
αλλη λυση να επισκευασεις το υπαρχον 2κυκλο , αλλα δεν γνωριζουμε κατα ποσο ειναι εφικτο και συμφερον.
εννοειται να παρεις honda , εχει pcx sh150 και αυτο το vision που εγω δεν το χα ανακαλυψει. Καλα λογια λενε ολοι και για τα sym, ψαξτο λιγο.
βασικα μην ξαναπαρεις παπακι, παλι θα χανεις τις ταχυτητες και ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι μιας και δεν το χεις. Γι αυτο βγηκαν τα σκουτερ.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
παπί να πάρεις για να συμμετάσχεις![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Λυγερόκορμε, παραπανω μιλουσαμε για πολλαπλή παραθεση...
(καντην την ρουφιανα μαζι με πολλαπλά σχόλια σε ενα ποστ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ευχομαι απο δω και μπρος να ειναι ολες κατασπρες!!!!
Παιδια το ειδα το thread για τη βολτα αλλα δεν πολυδιαβασα για να μη ζηλεψω!!!! Αμα ερχομουνα βεβαια, εσεις θα γελαγατε, εγω ολο και κατι θα μαθαινα παρατηρωντας σας!
Πιστεψτε με, τωρα το προσεχω με τις ταχυτητες συνεχεια, με κανατε λιγο καλυτερη οδηγο!!!! πελατακια δε, εγω ψαρευω απο οπουδηποτε, κατιτις θα το καταφερνα νομιζω
Μεγαλη βολτα ομως ρε παιδι μου, εγω περυσι μια φορα μεχρι τον Πλακια πηγα (30+30χλμ) και μετα χρειαζομουνα μασαζ εκει που δεν γινεται συνηθως μασαζ.......
κατεληξα λοιπον στο εξης συμπερασμα: μεγαλη βολτα με παπι = μεταξωτο βρακι.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 24/04/2015 στις 21:28.