Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 122

Θέμα: ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΣ

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    αλλα μ αρεσει
    Δεν το έπιασες ..............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    για πε.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    για πε.
    Κάνε κλικ στα μπλε γράμματα ρε συ και θα σε βγάλει σε άρθρο και θα καταλάβεις

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    για πε.
    Τοσο πολυ ντουμανι βγαζει το γιαμαπα;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

και αυτο το ξερει. το προβλημα ειναι οι 'τανες ομως γιατι ουτε τρωγονται ουτε ιντερνετ μπαινουν ουτε οδηγουνται κλπ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Κάνε κλικ στα μπλε γράμματα ρε συ και θα σε βγάλει σε άρθρο και θα καταλάβεις
    οκ....τις γνωστες πουστιες που εγιναν.Αυτος ειναι ο κοσμος που ζουμε ρε παιδια, τι να κανουμε.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;Πολλα μπορουμε να κανουμε,ΑΛΛΑ το πρωτο που χρειαζεται ειναι να συνειδητοποιησουμε τι ειναι ο καθενας μας.Μετα να προσπαθησουμε να βελτιωσουμε τον εαυτουλι μας και τοτε ισως δουμε λιγο τον κοσμο να γινετε καλητερος.Αλλα ας ξαναγυρισουμε στο θεμα μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    και αυτο το ξερει. το προβλημα ειναι οι 'τανες ομως γιατι ουτε τρωγονται ουτε ιντερνετ μπαινουν ουτε οδηγουνται κλπ.
    ειστε παλιοχαρακτηρες.Που εχω μπλεξει θε μου;

ειστε παλιοχαρακτηρες.Που εχω μπλεξει θε μου;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    πολύυυυυυ μεγάλη σε πληροφορώ! Είναι πολύ διαφορετική η επίδραση στον ψυχισμό του ανθρώπου ο εξαναγκασμός στο sex στις πιο άγριες εκφάνσεις του και άλλη η επίδραση της καταναγκαστικής εργασίας.

και για να ευθυμήσουμε (κατά το σύνηθες), αν εσύ επέλεγες να σε περνάνε σουβλάκι 50-60 μαύροι στη βάρδια αντί να δουλεύεις απ το πρωί μέχρι το βράδυ για ψίχουλα, πάσο...
    μπορεί να έχει διαφορά στις συνέπειες στο άτομο αλλά δεν έχει ουσιαστική διαφορά στην αιτία του προβλήματος. Αυτό λέει ο amyroukai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    O αμύρου έχει απόλυτο δίκιο.

Το θέμα είναι ότι έτσι όπως έχει δομηθεί το σύστημα δεν μπορείς να το αποφύγεις εύκολα και το ερώτημα είναι τι μπορείς να κάνεις για αυτό.

ps: Είναι όπως η Ελλάδα που δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μαύρο χρήμα ειδάλλως δεν θα επιβίωνε κανείς. (Φροντιστήρια, μικροεπιχειρήσεις κλπ λόγω φορολόγησης)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    O αμύρου έχει απόλυτο δίκιο.

Το θέμα είναι ότι έτσι όπως έχει δομηθεί το σύστημα δεν μπορείς να το αποφύγεις εύκολα και το ερώτημα είναι τι μπορείς να κάνεις για αυτό.

ps: Είναι όπως η Ελλάδα που δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μαύρο χρήμα ειδάλλως δεν θα επιβίωνε κανείς. (Φροντιστήρια, μικροεπιχειρήσεις κλπ λόγω φορολόγησης)
    Μηπως η Ελλάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει εξαιτίας του μαύρου χρήματος; Και για να μην είμαι εκτός κλίματος υπάρχουν προσπάθειες για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να αγοράζει προιοντα που δεν είναι αποτελέσμα καταναγκαστικής εργασίας, σύγχρονων σκλάβων κλπ, όπως και υπάρχει και προσπάθεια να σταματήσει το τραφικινγκ και όλα τα υπόλοιπα. Ξεκινώντας από τη βελτίωση του εαυτού μας και ύστερα των γύρω μας, όπως ανέφερε ο thunder ace, ας μην συμμετέχουμε στην εκμετάλλευση και κάτι θα αλλάξει, αργά ή γρήγορα.
    done.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    καλη δικαιολογια αλλα δε με πειθει
    Αν θες να το δοκιμάσεις...

...πάντως ο μέγας αη(δία)δός είπε πως άντρας είναι μόνο αυτός που τον πήρε και δεν του άρεσε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από atom_smasher Προβολή μηνύματος
    Μηπως η Ελλάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει εξαιτίας του μαύρου χρήματος;
    Σαφώς δεν εννοώ ότι έτσι πρέπει να είναι, ούτε αναφέρομαι στα μαύρα των ''μεγάλων'' οικογενειών της Ελλάδος, αναφέρομαι στους μικρούς και στο ότι έτσι όπως έχει δομηθεί η Ελληνική κοινωνία σε συνάρτηση με το φορολογικό σύστημα, αν δεν υπήρχαν τα μαύρα θα ασφυκτιούσαν. Τώρα απλώς καταφέρνουν να επιβιώνουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από atom_smasher Προβολή μηνύματος
    Ξεκινώντας από τη βελτίωση του εαυτού μας και ύστερα των γύρω μας, όπως ανέφερε ο thunder ace, ας μην συμμετέχουμε στην εκμετάλλευση και κάτι θα αλλάξει, αργά ή γρήγορα.
    Αυτή είναι η λύση για τα πάντα αλλά θέλει πολλές γενιές ακόμα να περάσει στο dna μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Σαφώς δεν εννοώ ότι έτσι πρέπει να είναι, ούτε αναφέρομαι στα μαύρα των ''μεγάλων'' οικογενειών της Ελλάδος, αναφέρομαι στους μικρούς και στο ότι έτσι όπως έχει δομηθεί η Ελληνική κοινωνία σε συνάρτηση με το φορολογικό σύστημα, αν δεν υπήρχαν τα μαύρα θα ασφυκτιούσαν. Τώρα απλώς καταφέρνουν να επιβιώνουν.

Αυτή είναι η λύση για τα πάντα αλλά θέλει πολλές γενιές ακόμα να περάσει στο dna μας.
    Μπα μην το λες, βλέπω από τον οκτάχρονο πιτσιρικά μου και τους φίλους του πως έχει ήδη αρχίσει να αχνοφαίνεται κάτι διαφορετικό. Αναγκαστικά θα ξεκινήσουν από την αρχή γιατί game is over, αρκεί να διδαχθούν από τα λάθη μας, κάτι που εμείς επιμελώς αποφύγαμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Μπα μην το λες, βλέπω από τον οκτάχρονο πιτσιρικά μου και τους φίλους του πως έχει ήδη αρχίσει να αχνοφαίνεται κάτι διαφορετικό. Αναγκαστικά θα ξεκινήσουν από την αρχή γιατί game is over, αρκεί να διδαχθούν από τα λάθη μας, κάτι που εμείς επιμελώς αποφύγαμε.
    Το εύχομαι ολόψυχα, άλλωστε αυτό προσπαθώ και με τα δικά μου παιδιά. Να μη γίνουν ένα συμπλεγματικό κακέκτυπο του είναι μου, αλλά να τους δώσω ότι θετικότερο πηγάζει από μέσα μου.

Λέμε τώρα

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2006, 14:17
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 23:52
  3. Πριν κανένα 2ωρο
    από THEOD στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2004, 03:38
  4. Απαντήσεις: 2