Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
προσέχουμε για να έχουμε!...
:a57:
Bigger Bikers Bounce Better Fun times!
Πάντα τέτοια!
safety doesn't happen by accident
Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Πάντα τέτοια! Δημοσιεύθηκε αρχικά από QSpec :a57: Ευχαριστούμε για τις ευχές…. Ειδικά τον Bill…... (χαθηκες ρε....)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Ευχαριστούμε για τις ευχές…. Ειδικά τον Bill…... (χαθηκες ρε....) Έχω να καβαλήσω κάνα 2μηνο, να μπω στο forum ούτε που θυμάμαι από πότε και μπαίνω σήμερα για να δω αυτό. Με πόνεσε. :a57: ρε... (κάποια στιγμή )
Bill μη χάνεσαι ρε.
Sent from me using a computer.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron ωραίοι...τι ωραίοι, τέλειοι. Στραβολαίμιασα ρε ggs όμως με τις κάθετες φωτό... Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Επίτηδες το έκανα ρε συ...για εμάς τα γεροντια...στην ηλικία μας πρεπει να βρίσκουμε τρόπους να σπαμε τα άλατά του αυχένα... Πως στον π@@@ο ενω στο PC τις βλέπω ίσιες εδώ ανεβαίνουν στραβες δεν ξέρω... Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Μου τυχαίνει και μένα. Να πούμε στον MG να το φτιάξει ώστε να τις γυρίζει μία απ' τη μια και μία απ' την άλλη ώστε η άσκηση να είναι ολοκληρωμένη. Για τα παλλουκάρια που ενοχλήθηκαν με τις φώτο......:
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Για τα παλλουκάρια που ενοχλήθηκαν με τις φώτο......: Χαχα! Καλό. Πραγματικά, γύρισα το κεφάλι και από τις δυο πλευρές.