Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 225

Θέμα: σκεψεις για φθηνο ταξιδιαρικο

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    αν βασιζεσαι στο abs για να φρεναρεις....

ΡΕ ΒΥΡΩΝΑ

Πεθαίνω να δω ένα φίλο σου με ύψος 1,70 να καβαλάει βαραντέρο στην Αθήνα μέσα.
    Θα ήθελα να δω πόσο ψηλοτάκουνες γόβες φοράει,γιατί με 1,85 πατούσα με το ένα πόδι
    ή με τα δάχτυλα στα δύο....!!!
    Και με 270 κιλά από κάτω,πλάγιασες ..?? ΕΦΥΓΕΣ...!!
    Επίσης για το βαραντέρο,όσο κατεβαίνουν τα χλμ. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ...!!
    Δευτέρες,τρίτες......ακούς και κανένα τσουφ.....και αναρωτιέσαι ,έσβησε..??,να προλάβεις
    να αρπάξεις το συμπλέκτη μην ξαπλωθείς στη στροφή επάνω..!!
    Όταν ανεβαίνουν τα χλμ...?? Απλά τυπικό on-off,όπως τα περισσότερα.
    Στο βαραντέρο ανεβαίνοντας τα χλμ. κρύβεται η ντροπή και γίνεται καλύτερο..!!!
    Μετά από χρήση δύο βαραντέρο ,αυτό κατάλαβα.
    Τώρα τόσοι ύμνοι για μιά ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ που χάθηκε στο δρόμο και μάλιστα τόσα χρόνια μετά..??
    Εντάξει φαν της Απρίλια είσαι αλλά το Κάπο ήταν μαύρη σελίδα στην ιστορία της εταιρείας
    πριν χρεωκοπήσει και πουληθεί στην Πιάτζιο...!!!
    ΤΡΑΝΣΑΛΠ λεβέντη μου 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΥΛΟΣ...!!!!
    Το φιλαράκι μου 140 κιλά και 1,94 έχει το παμπάλαιο μονόδισκο 600 ,κινείται καθημερινά,έχει κάνει άπειρα χλμ.
    και κελαιδάει ακόμα.Όσο σκισμένο και νάναι ακούγεται το μοτεράκι του σαν ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ, γαζώνει...!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΡΕ ΒΥΡΩΝΑ

Πεθαίνω να δω ένα φίλο σου με ύψος 1,70 να καβαλάει βαραντέρο στην Αθήνα μέσα.
    Θα ήθελα να δω πόσο ψηλοτάκουνες γόβες φοράει,γιατί με 1,85 πατούσα με το ένα πόδι
    ή με τα δάχτυλα στα δύο....!!!
    Και με 270 κιλά από κάτω,πλάγιασες ..?? ΕΦΥΓΕΣ...!!
    Επίσης για το βαραντέρο,όσο κατεβαίνουν τα χλμ. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ...!!
    Δευτέρες,τρίτες......ακούς και κανένα τσουφ.....και αναρωτιέσαι ,έσβησε..??,να προλάβεις
    να αρπάξεις το συμπλέκτη μην ξαπλωθείς στη στροφή επάνω..!!
    Όταν ανεβαίνουν τα χλμ...?? Απλά τυπικό on-off,όπως τα περισσότερα.
    Στο βαραντέρο ανεβαίνοντας τα χλμ. κρύβεται η ντροπή και γίνεται καλύτερο..!!!
    Μετά από χρήση δύο βαραντέρο ,αυτό κατάλαβα.
    Τώρα τόσοι ύμνοι για μιά ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ που χάθηκε στο δρόμο και μάλιστα τόσα χρόνια μετά..??
    Εντάξει φαν της Απρίλια είσαι αλλά το Κάπο ήταν μαύρη σελίδα στην ιστορία της εταιρείας
    πριν χρεωκοπήσει και πουληθεί στην Πιάτζιο...!!!
    ΤΡΑΝΣΑΛΠ λεβέντη μου 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΥΛΟΣ...!!!!
    Το φιλαράκι μου 140 κιλά και 1,94 έχει το παμπάλαιο μονόδισκο 600 ,κινείται καθημερινά,έχει κάνει άπειρα χλμ.
    και κελαιδάει ακόμα.Όσο σκισμένο και νάναι ακούγεται το μοτεράκι του σαν ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ, γαζώνει...!!!
    Ας με συγχωρέσει ο powerphot αν του έκλεψα κανένα πόντο, αλλά κάπου εκεί είναι νομίζω http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post1092792
    Αντίστοιχα και ο bill που κανα κεφάλι του ρίχνω.

Τωρα επί του ύψους, εγώ είμαι 1,86 και δεν είχα θέμα με ένα πόδι κάτω που λές.
    Για το οτι έφυγες με τα 270...δεν καταλαβα πως έφυγες ρε ΄συ... Το μηχανάκι το έχω οδηγήσει και σε ΕΟ και σε στροφές και σε πόλη. Εκτός της αίσθησης του μπαούλου που μου δημιουργούν όλα αυτά τα "on-off" δεν έχει καμμία σχέση με τις αντίστοιχες βάρκες ιδίου βεληνεκούς.

Το ΤΑ...τι να σου πω? Αν εσύ καταλαβαίνεις που είναι το μπροστινό του (εγώ ποτέ δεν κατάλαβα) για να στρίψεις και να φρενάρεις, respect. Τσούκου τσούκου το μοτεράκι, κάνει και ένα καίκι ενός φίλου με μια SeaGull αλλά βόλτα μαζί του δεν πάω, εκτός και έχω ένα ΣΚ χρόνο για να κάνω τον γύρο της Αίγινας.

Γαζώνει λέει το δικύλινδρο 650cc με 40hp...
    Τι άλλο κάνει εκτός από υποκατάστατο ραπτομηχανής?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο,τι θελετε για παπορια ρωτηστε αφοβα παιδες.....

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ο,τι θελετε για παπορια ρωτηστε αφοβα παιδες.....

σε Varadero δικάβαλο τριβάλιτσο με αέρα πρύμα-δευτερόπρυμα να ανοίγω τζένοα η μπαλόνι για να πιάσω τα 230 στην ανηφόρα;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    σε Varadero δικάβαλο τριβάλιτσο με αέρα πρύμα-δευτερόπρυμα να ανοίγω τζένοα η μπαλόνι για να πιάσω τα 230 στην ανηφόρα;
    να παρακαλάς να βρεις να αράξεις σε κανα κολπίσκο γιατί θα σε φάνε οι χαρχαρίες αν είσαι μεσοπέλαγα....

ο επόμενος παρακαλώ

πουτσ@@@@@@@@@

Καλα ολα τα τουμπανα, τα καπο, τα βαρα, τα Κατεμια και δεν ξερω και εγω τι αλλο... Αλλα ο ανθρωπας ζητησε ενα φθηνο μηχανακι για ταξιδια. Και το πιο φθηνο ειναι το transalp. Το αμεσως επομενο ειναι το cbf (με αυτο κανω εγω δουλεια). Οσο για την αισθηση μπαλοτσας, αυτη φτιαχνει αρκετα με ενα ζευγαρι ελατηριο Hyperpro και ενα πισω. Μιλαμε για μεταμορφωση. Απλο μοτερ, αξιοπιστο του κερατα, χαμηλο κοστος αγορας, σερβις οποτε σου καπνισει, ευκολα επισκευασιμο ακομη και στο Τατζικισταν και αν κατι σου συμβει, το παρατας σε ενα χωραφι, παιρνεις τα πραματα σου και επιστρεφεις με το αεροπλανο... Με 1300 γιουρια γυριζεις τον πλανητη. ξενερωτο; Συμφωνω, αλλα μετα απο 200-300 χλμ σε ταξιδικαι αφου σου φυγει η ξενερα, η απολαυση στη συνεχεια ειναι τετοια που είτε ΚΤΜ 1190 εχεις, ειτε ΧΤ600 του 90, ειτε χελωνονιντζακι με δυο ροδες, σου κανει το ιδιο. Το παν ειναι να εισαι στο δρομο. Αν ειναι και φθηνα, ακομη καλυτερα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Αλλα ο ανθρωπας ζητησε ενα φθηνο μηχανακι για ταξιδια. Και το πιο φθηνο ειναι το transalp.
    ε, ας την πάρει το παιδί τη ραπτομηχανή γιατί θέλω να καρικώσω και κάτι φραμπαλάδες στα μανίκια....
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    γκουχ γκουχ..
    http://www.moto.gr/forums/showthread...light=dekatria

και αν σε ενδιαφερουν περισσοτερα για τον γκρεγκ:
    http://www.thirteenreasons.nl/

επειδη τυχαινει να εχω επικοινωνια μαζι του που και που,καθε καλοκαιρι κανει ενα μεγαλο ταξιδι,το κανει με το ταπεινο τρανσαλπ 600.καθε χρονο κανει ενα μεγαλο σερβις,φετος αλλαξε αναρτηση πισω και ελατηρια μπροστα και φευγει...
    δεν λεω να το παρεις.εγω ας πουμε δεν το πηρα.πηρα στρωμα.για τους δικους μου λογους.
    αυτο που θελω να σου πω ειναι:κοιτα 2-3 μηχανακια που σαρεσουν,καβαλα τα,και παρε ενα.ολα τα αλλα θα ειναι παρελθον..απολαυσε το ταξιδι σου και δωσε μας φωτος... κι ασε μας εμας να κραζουμε απτο πισι
    Τελευταία τροποποίηση από akis_trevor; 26/06/2015 στις 16:18.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Η αληθεια ειναι οτι αν βγεις εξω ταξιδι , καταλαβαινεις οτι η μοτοσυκλετα περναει σε 2η μοιρα .
    Και γω ανετα πηγαινα και με kle 500 τα μελλοντικα ταξιδια μου ....

Παλαιό μέλος
    Ξεχνάτε ή δεν δίνετε βάση ότι ο άνθρωπος ψάχνει μηχανάκι για ταξίδι στην Καππαδοκία της Τουρκίας και όχι για Δυτική Ευρώπη. Το τρανσάλπ είναι υπεραρκετό πιστεύω για ενα τέτοιο ταξίδι.

Οταν πήγαμε με τον Παντελή, εγώ με αφρικα και αυτός με gs 1100 δεν ξεπεράσαμε πουθενα τα 130, γιατί απλά όταν εχεις προγραμματίσει ενα ταξίδι 10 ημερών και πάνω από 6,000 km δεν ρισκάρεις την κλίση ή το ατύχημα, ούτε παραβλέπεις το θέμα της οικονομίας καυσίμου, ειδικά όταν η βενζίνη εχει 2 Ευρώ.

Εχουμε γίνει πολυυυυ καλομαθημένοι και δεν μας φτάνει 2κύλινδρο 650 για ταξίδι, είναι δυνατόν;

Σε πρόσφατο ταξίδι στην Σλοβενία, 4000km σε 5 μέρες, στην παρέα είχαμε GTR 1400 15, ZZR 1100, GSF 1250S και γω με το αφρικα και λίγο πιο μακρύ γρανάζωμα. Εγώ πήγαινα παντού 140 αντε βαριά 150 τα παιδιά 160 -180 και απ ότι μου παν στην Σλοβενία πηγαιναν συνέχεια με 200ρες. Εεε παντα και παντού τους περίμενα πάνω από μισάωρο ως και ώρα γιατί ήταν συνέχεια για βενζίνη που θα κάνεις και το τσιγαράκι οπότε η μεση ωριαία πάει περίπατο. Δεν μιλάμε για γρήγορη βόλτα μιλάμε για ταξίδι μεγάλο, τα πολλά κυβικά δεν είναι απαραίτητα. Και στην εκδρομή που εκανα σε ενα ορεινό πέρασμα στις Αλπεις δεν ήρθαν γιατί που να πας με τα θηρία στις φουρκέτες με βροχή ενώ με το αφρικανάκι δεν είχα τέτοια θέματα.

Ξεκκολάτε αλλιώς τα πλασάρουν τα περιοδικά και το γ@μημένο το lifestyle και αλλιώς είναι το ταξίδι στην πραγματικότητα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Ξεχνάτε ή δεν δίνετε βάση ότι ο άνθρωπος ψάχνει μηχανάκι για ταξίδι στην Καππαδοκία της Τουρκίας και όχι για Δυτική Ευρώπη. Το τρανσάλπ είναι υπεραρκετό πιστεύω για ενα τέτοιο ταξίδι.

Οταν πήγαμε με τον Παντελή, εγώ με αφρικα και αυτός με gs 1100 δεν ξεπεράσαμε πουθενα τα 130, γιατί απλά όταν εχεις προγραμματίσει ενα ταξίδι 10 ημερών και πάνω από 6,000 km δεν ρισκάρεις την κλίση ή το ατύχημα, ούτε παραβλέπεις το θέμα της οικονομίας καυσίμου, ειδικά όταν η βενζίνη εχει 2 Ευρώ.

Εχουμε γίνει πολυυυυ καλομαθημένοι και δεν μας φτάνει 2κύλινδρο 650 για ταξίδι, είναι δυνατόν;

Σε πρόσφατο ταξίδι στην Σλοβενία, 4000km σε 5 μέρες, στην παρέα είχαμε GTR 1400 15, ZZR 1100, GSF 1250S και γω με το αφρικα και λίγο πιο μακρύ γρανάζωμα. Εγώ πήγαινα παντού 140 αντε βαριά 150 τα παιδιά 160 -180 και απ ότι μου παν στην Σλοβενία πηγαιναν συνέχεια με 200ρες. Εεε παντα και παντού τους περίμενα πάνω από μισάωρο ως και ώρα γιατί ήταν συνέχεια για βενζίνη που θα κάνεις και το τσιγαράκι οπότε η μεση ωριαία πάει περίπατο. Δεν μιλάμε για γρήγορη βόλτα μιλάμε για ταξίδι μεγάλο, τα πολλά κυβικά δεν είναι απαραίτητα. Και στην εκδρομή που εκανα σε ενα ορεινό πέρασμα στις Αλπεις δεν ήρθαν γιατί που να πας με τα θηρία στις φουρκέτες με βροχή ενώ με το αφρικανάκι δεν είχα τέτοια θέματα.

Ξεκκολάτε αλλιώς τα πλασάρουν τα περιοδικά και το γ@μημένο το lifestyle και αλλιώς είναι το ταξίδι στην πραγματικότητα.
    Τα λες αυτά φίλε Κώστα γιατί δεν είσαι Τρου αντβεντσουρ...

Taisteal™
    Τελευταία τροποποίηση από teo_g7; 26/06/2015 στις 23:19.
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και την συμμετοχη στον προβληματισμο μου ! Η αληθεια ειναι οτι και εγω στην ραπτομηχανη transalp καταληγω...Πιστευω πως για την δουλεια που το θελω θα ειναι ΟΚ.Θα φορτωθει,θα χωρεσει και το δικαβαλο και θα μας κουβαλησει μεχρι οπου μας βγαλει ο δρομος.Ξενερωτο το ΤΑ, ναι, πριν ενα χρονο που ειχα ακομα το ΚΤΜ δεν υπηρχε περιπτωση να το πιστευα οτι θα εψαχνα ΤΑ.Ομως σε αυτον τον ενα χρονο αμηχανιας καταλαβα οτι οσο περιμενω μεχρι να εχω τα φραγκα για ενα καλο 950,η ζωη περναει και εγω την βλεπω απο το παραθυρο.Μαλακια ειναι να γινεσαι σκλαβος των υλικων ονειρων σου...Το εκανα με το 640 οταν το πηρα καινουριο το 2005 και στερηθηκα παρα πολλα μεχρι να το ξεπληρωσω 5χρονια μετα.Το ειχα ονειρευτει και το εκανα, αλλα δεν υπαρχει λογος να το ξανακανω τωρα. Το ταξιδι ειναι πιο ωραιο απο την σελα του ΤΑ παρα απο τον καναπε μου καβαλα στο 950 στην φαντασια μου μπροστα απο μια οθονη.Οποτε,ετσι.Στην τελικη τα παντα πουλιουνται αν δεν γουσταρω μετα. .. Ψαχνουμε ΤΑ λοιπον...
    there's no such thing as impossible

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Well said...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος

Μα βλεπεις,επιτηδες δεν γραφω....
    Τα εχω ξαναπει πολλες φορες αυτα..

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεψεις για Rvf Nc35
    από YAMYAM στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2009, 00:32
  2. Σκεψεις για αγορα Mini Moto.
    από camen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 09:57
  3. Σκέψεις για τη Ζωή και το Θάνατο
    από BlaSen στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 15:57
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55
  5. Μέγαρα λοιπόν....πολλές σκέψεις για την ασφάλεια..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 06:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF