νομιζω ειναι λογικη τιμη για corsa... εδωσα το δικο μου του 07 το 2011 για 7000 (επαρχια)....
νομιζω ειναι λογικη τιμη για corsa... εδωσα το δικο μου του 07 το 2011 για 7000 (επαρχια)....
Quod me nutrit... me destruit.....
Corsa sport του 07 εχω εγώ.Στα 68000 χλμ άλλαξα αντλία νερου και θερμοστάτη.Δεν έχει βγάλει τίποτα άλλο το αμάξι και είμαι ικανοποιημένος απόλυτα.Οδηγική συμπεριφορά πολύ καλή όσες φορές μπήκα με πολλά σε στροφή.Αυτά.
Φίου φίου φι φι φίου
το fiesta πιο πανω δειχνει ξαναβαμμενο
ειδικα μπροστα η ποδιτσα κατω απο τον προφυλακτηρα ειναι σαν καινουρια ενω στην πραξη ειναι το πρωτο κομματι που γρατζουνιεται και ξυλωνεται
επισης η φθορα του τιμονιου δεν συναδει με το υπολοιπο αυτοκινητο και τα χλμ του και ισως γι αυτο εχει μπει καλυμμα
μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα οταν δινεις τα λεφτα σου για οχημα πρεπει να το ψειριζεις
ειδικα αν ειναι σε εμπορο που εχουν χιλια κολπα να κρυβουν αβαριες
Η μόνη κοντινή εμπειρία που έχω από τα μοντέλα που αναφέρθηκαν είναι το swift της δουλειάς του κολλητού μου. Έκανε πάνω από 200Κ χλμ από καινούργιο ως δάσκαλος οδήγησης (φρένο κυρία μου πατάτε όχι το συμπλέκτη, αυτό είναι το χειρόφρενο παιδί μου όχι οι υαλοκαθαριστήρες, πεζοδρόμ...γκουπ, γκουπ,μπαμ κλπ κλπ) και ζήτησε μόνο αναλώσιμα. Ένα κιχ ακούσαν μια φορά, νόμισαν ότι είναι από το swiftάκι, αλλά τελικά είχε στραβοκαταπιεί πελάτης. Πρώτα απολύσαν το φίλο, το αμάξι άντεξε. Φαντάζομαι θα είναι σε καμιά μάντρα τώρα ζώντας τη δεύτερη νιότη του στα 60Κ χλμ.
υπάρχει και αυτή η υπηρεσία για έλεγχο αυτοκινήτου
www.spotmechanic.gr
Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια..
http://www.autoblog.gr/2015/07/16/spotmechanic/
Να ΄τα τα ωραία:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6851855/
μου φαίνεται θα περιμένω τα Χριστούγεννα να ανέβω πάνω.... αλλά τότε δε θα βρίσκω σύμφωνα με το φίλο μου το Murphy.
Update: Ibiza 1200cc του '07 με 54Κ χλμ θέλει μόνο λάστιχα και αλλαγή λαδιών σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη 3500 €. Φυσικά θα πάει και σε μηχανικό. Hyundai i20 1200cc του '10, 88Κ χλμ κομπλέ στα 6500 βαριά 6300 €.
Είδα και Opel Astra 1400cc του '08 με 49Κ χλμ στα 5000 € και Hyundai ι30 πάλι 1400cc και του '08 με 64Κ χλμ στα 5500 €. Άψογα και τα δύο. Θα βάλω τα κουκιά κάτω κι αν με παίρνει θα αρχίσω να κοιτάω >= 1351cc που δεν έχουν ζήτηση και είναι πιο προσιτές οι τιμές αγοράς τους.
Φύγαμε...
Αν ειναι να πας σε 1.4 παρε καλύτερα 1.6 τουλάχιστον να μην σέρνεται. 20 ευρώ διαφορά ειναι στα τέλη έχουν, διαφορετικά μένεις μεχρι 1.3
πάντως Corolla 1.4 μοντέλο 2004 με πλέον 210.000χλμ τα μόνα προβλήματα που θυμαμαι να έβγαλε ηταν εναν μηχανισμό για το παράθυρο του οδηγού και ενα άκρομπαρο. Κατα τα αλλα καίει το φυσιολογικό λάδι που καίνε οι vvti.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Επειδή βλέπω i30 ας γράψω κάποιες εντυπώσεις μου απο το ξαδερφάκι του.
Εχω το αντίστοιχο σε ΚΙΑ(ceed) καινουργιο απο το 2007.Είχα κατά νου το Getz αλλά ήταν μικρό(για οικογένεια) και το Matrix(μεγάλο για την πόλη).Επομένως κατέληξα στην κατηγορία του ceed.
Εχει φτηνό σέρβις,το μοτέρ είναι με καδένα,τα (ονομαστικά) 109 άλογα του επιτρέπουν να ταξιδευει πολύ άνετα με καλές μουαγέν ενω το 55άρι ντεπόζιτο του δίνει ικανοποιητική αυτονομία.
Απο κατανάλωση στο trip computer(ξέρω ότι μπορεί να μην είναι ακριβές αλλά το αναφέρω) δείχνει απο 5.3-7.5 σε ταξίδι, εως και 8 στην πόλη.
Στα 8 χρόνια που το έχω(70000χλμ) αλλάχτηκε το ραδιοcd τον 2ο χρόνο και ένα ντιζάκι στην μπροστινή ανάρτηση,και τα δυο δωρεάν λογο εγγύησης(7 χρόνια).
Οι τιμές του σαν μεταχειρισμένο κυμαίνονται απο 5500 εώς 6500.
Accent του 01 έχει ο κουνιάδος μου(ναι και ο δικός μου) και έχει βγεί πολύ αξιόπιστο.Το φορτώνει σαν μουλάρι,το κυνηγάει συνέχεια αλλά ποτέ δεν αμελεί τα σερβις.
Σε σχέση με τα i30/ceed σαφώς και είναι υποδεεστερο αλλά είναι ενας εργάτης που δεν θα σε ταλαιπωρήσει.
Καλή επιτυχία σε ότι και να πάρεις![]()
RIDE MORE TALK LESS