Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Και να φανταστείς νηστικός ήμουν!
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και να φανταστείς νηστικός ήμουν!
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Καλημερούδια, καλημερούδια...
Παίδες πέρασα καταπληκτικά. Να το επαναλάβουμε λοιπόν...
Όσο για το που χαθήκαμε...
"Το κρανος του αλχημιστη ζεσταθηκε και ειπε να παρει λιγο αερα (δηλαδη εφυγε η ζελατινα) και ειπα να του κανω παρεα. Το ωραιο ηταν οτι ημασταν και οι 2 ασχετοι με την περιοχη (παραλιγο να βγαλο και το GPS ) και μεχρι να βρουμε προς τα που πηγατε μας πηρε λιγη (πολυ) ωρα "
Και με την ευκαιρία, ευχαριστώ πολύ το TDM 900 που έκατσε και με περίμενε και μου έκανε και παρέα...
Ευχαριστώ...
γμτ
:a29::a66:
:a015:
![]()
:a37:
![]()
για οσους δεν καταλαβαν
ΣΠΑΖΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ!!!!
να ναι καλα ο τυπος που δεν μου βρικε τα ανταλακτικα και ψαχνωμουν ολο το σαββατο πρωι να τα μαζεψω.
οχι ρε φιλε...με το που φτασαμε Πεντελη ξαφνικα συνειδητοποιησαμε οτι λειπανε 2 μηχανες...δεν ειχαμε και τα κινητα σας...τεσπα παλι καλα...σιγουρα να επαναληφθει..επερασαμε ομορφαΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Καλημερούδια, καλημερούδια...
Παίδες πέρασα καταπληκτικά. Να το επαναλάβουμε λοιπόν...
Όσο για το που χαθήκαμε...
"Το κρανος του αλχημιστη ζεσταθηκε και ειπε να παρει λιγο αερα (δηλαδη εφυγε η ζελατινα) και ειπα να του κανω παρεα. Το ωραιο ηταν οτι ημασταν και οι 2 ασχετοι με την περιοχη (παραλιγο να βγαλο και το GPS ) και μεχρι να βρουμε προς τα που πηγατε μας πηρε λιγη (πολυ) ωρα "
Και με την ευκαιρία, ευχαριστώ πολύ το TDM 900 που έκατσε και με περίμενε και μου έκανε και παρέα...
Ευχαριστώ...![]()
silver fazer '00 :smilea:
Τελικά δεν θα καταφέρει να τριτώσει SV σε παρέα ποτέ .... χαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
γμτ
:a29::a66:
:a015:
![]()
:a37:
![]()
για οσους δεν καταλαβαν
ΣΠΑΖΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ!!!!
να ναι καλα ο τυπος που δεν μου βρικε τα ανταλακτικα και ψαχνωμουν ολο το σαββατο πρωι να τα μαζεψω.:rotflmao:
![]()
αν τελικά καταφέρουμε και κανονίσουμε καφέ και σκάσουν 3 SV ή τρεις πρώην έστω κάτοχοι SV ο τελευταίος σαν τιμής ένεκεν κερνάει τους υπόλοιπους εεε?
Αυτό το κάνουν στο χωριό μου , αν π.χ. μαζευτούν 3 Λάμπροι, ο τελευταίος που σκάει στο καφενείο κερνάει τους άλλους 2....:wacko:
Καλημερααααααα.... δεν τα καταφερα να ερθω και ομολογω οτι σας ζηλευω γιατι το ξερω το μερος και ειμαι σιγουρος οτι περασατε φανταστικα... ΑΛΛΑ....
ΕΙΔΩΜΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ!!!!
Ν Α Ι ! ! !
Μετα απο 27 χρονια κυριοι μπορω να πω οτι ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Μετα την επεμβαση Laser της Παρασκευης...ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!
Οσοι εχετε προβλημα μυωπιας ξερετε πολυ καλα τι εννοω... οσοι δεν εχετε (φτου φτου, ποτε μην αποκτησετε!!!) μπορειτε να φανταστειτε ποσο μεγαλη στιγμη ειναι αυτη που σας περιγραφω!!!
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΕ... ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΠΙΑ!!!
Τις καλημερες μου και παλι...
A gentleman would walk but never run...
Μπράβο άντε καλορίζικα σε-με περιμένουμε!
Όχι δε χωνεύει ο κροκόδειλος......Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Δίκιο έχει το παλικάρι………λες και χωνεύει ο κροκόδειλος είναι....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
....χωνεύει τον κροκόδειλο ....που έφαγε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Όχι δε χωνεύει ο κροκόδειλος......
....χωνεύει τον κροκόδειλο ....που έφαγε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Νικόλα αφού είπε το παλικάρι ότι τον είχαν νηστικό
Φαντάζεσαι να τον είχαν ταΐσει………. ακόμα θα έτρωγε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Ρε! Το "παλικάρι" έχει όνομα!![]()
Και ήταν νηστικό! Τα είπαμε!
(ΝΑ μια μακαρονάδα έφαγε το μεσημέρι- με το συμπάθιο)![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ρε! Το "παλικάρι" έχει όνομα!![]()
Και ήταν νηστικό! Τα είπαμε!
(ΝΑ μια μακαρονάδα έφαγε το μεσημέρι- με το συμπάθιο)![]()
Και χόρτασες μόνο με μια μακαρονάδα![]()
Να το προσέξεις αυτό βρε Ανταμ
![]()
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
.
.