ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απλά θα σου πω ότι όταν φθάσαμε στην 4η τάξη,δηλαδή πρώτη λυκείου
ο διευθυντής μας μάζεψε και μας είπε πως όσοι δεν μπορούν πρέπει να αλλάξουν σχολείο
διότι ΤΟΤΕ χάναμε χρονιές,μέναμε στην ίδια τάξη,κάτι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σήμερα.
Οι δύο φίλοι μου ό ένας έχασε μια χρονιά και ο άλλος μετά από δύο χαμένες χρονιές
έφυγε γιατί δεν θα τελείωνε ποτέ..!!!
Με τη μία λοιπόν πολλά παιδιά έφυγαν περίπου το 30% και πήγαν σε κάποιο παράρτημα.
Προχθές διάβαζα το νέο ρεκόρ εισαγωγής στα ΤΕΙ με 1,13 παρακαλώ,και στα ΑΕΙ με 3,33
σε κάποιο ΤΕΙ στη Φθιώτιδα στο τμήμα διοίκησης, και στα ΑΕΙ στην Ιταλική γλώσσα..!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ...!!
Άλλες εποχές,άλλα ήθη,γιαυτό όταν σας βλέπω να το παίζετε αυστηροί κριτές
ΒΑΖΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...!!!!

Ο Ντοστογιέφσκι έχει γράψει πριν πολλά χρόνια το έγκλημα και τιμωρία,όποιος έχει χρόνο
ας το διαβάσει θα του κάνει καλό...!!
ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
ΑΡΧΙΔΙΑ,που ΕΠΕΛΕΓΕ μαθητές με επίσης
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ............!!!!!!!
Η διαφορά μου με εσάς τη νέα γενιά είναι πως ΠΟΛΛΟΙ από εμάς τους εξηντάρηδες,όχι όλοι βέβαια, μεγαλώσαμε
με ΑΞΙΕΣ,ενώ εσείς δεν ΞΕΡΕΤΕ καν τι είναι αυτό...!!!
Παράδειγμα για γέλια..?? Να έρχεσαι με το τσιγάρο στο στόμα και να λες σε κάποιον πιτσιρικά......
μην καπνίζεις παιδάκι μου γιατί κάνει κακό στην υγεία σου.Έτσι και εδώ μέσα οι αυστηρότεροι κριτές γίνονται
ή αυτοί που έχουν ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΙΣ απόψεις ή οι βασιλικότεροι του βασιλιά,γιατί..?? Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..!!
Κόμπλεξ..??Ανασφάλειες..??Ανεκπλήρωτοι πόθοι..??Κατάλοιπα παιδικά..??
Οι κοινωνίες είναι σίγουρο ότι δε χτίζονται με την προτεσταντική φιλοσοφία της σκληρής τιμωρίας,όπως
αυτή των Γερμαναράδων που τιμωρούν όλη την Ευρώπη αυτή τη στιγμή όπως θέλησαν να το κάνουν
2 φορές και στο παρελθόν με τους 2 παγκοσμίους πολέμους....!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!!!
Αλλιώς είμαστε ΖΩΑ,τετράποδα...!!!