Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 163

Θέμα: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΠΟΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟ????? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ??????? ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?????? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟ??????
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΒΙΚΕΝΕΤ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΠΜ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΤΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 3, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΕ ΛΕΩ, Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?????? ΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΜΕΛΟΣ?????

ΡΕ ΑΦΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΒΑΤΑΡ?????? ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟ
    :rotflmao: :rotflmao:
    @ Pokerland

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    THE FORUM WARS

:rotflmao:
    Για να μαζεύεται το cast

προτείνω ρόλους

Darth Vader - Afrotwin :a39:
    Emperor - Hornet :a66:
    Chewbacca - Τίγκας :a51:
    Skywalker - Pokermon :a37:
    Princess Leia Organa - nimbus

Που σε Λεωνίδα βάλε αυτό το avatar σου πάει καλύτερα :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	card_silo.gif 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	10,3 KB 
ID:	27332
    Triple 1050

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: ΕΓΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    που έκανα μια βολτα στο εκει φορουμ..
    ανακαλυψα οτι θα γινει οτι ακριβως λες μποξερ.
    το φιλελευθερο εκει πνευμα..σου ζηταει να κανεις ρετζιστερ για ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙς ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

οποτε ειναι οτι ακριβως ειπες..δε αρεσε στα παιδια το εδω κλιμα -ορια - κλικα μοντ- κτλ.

και πηγανε και φτιαξανε τα δικα τους ορια κτλ με τη δικια τους κλικα ..
    και παμε παρακατω...

ειναι κατι το οποιο το ειχα γραψει και χθες, πως ειναι δυνατον μεσα σε μια μερα, (1/11:πρωτη επισημη και εμεση δημοσιοποιηση του link στο moto.gr ~ 2/11: αρχη του παροντος thread) να αλλαχθει η πολιτικη του εν λογω φορουμ ως προς την "θεαση" των γραφοντων αλλα και γραφομενων. αυτο ειναι κατι το οποιο με προβληματισε. το να μπλοκαρεις την ελευθερη θεαση των γραφομενων σε ενα φορουμ, γινεται για 1 (ή και τους) 2 λογους:
    1) θελεις να εισαι κρυφος στα πολλα ματια, και φανερος μονο στους εγγεγραμενους.
    2) θελεις να αυξησεις τον αριθμο των εγγεγραμενων χρηστων.

επειδη ειμαι σε πολλα φορουμ, οχι αναγκαστικα μονο μοτοσυκλετιστικα, ομολογω οτι ΔΕΝ μου αρεσει το κρυψινους. να να μην εχεις την γνωση ελευθερη, με χαλαει, πως να το κανω? και δεν θα μπω στη διαδικασια να εγγραφω για να καλυψω την περιεργεια μου τι θα λεγεται-γραφεται στην "αλλη" οχθη (η ιδια οχθη ειναι στην πραγματικοτητα, απλα ειναι σε αλλο σημειο...)

τελος, επειδη θελω να εχω το αντικειμενικο της υποθεσης, ουτε και με τον σταθη ειμαι ως προς το πρωτο του ποστ εδω, γιατι πολυ απλα ή θετεις τον προβληματισμο σου απο την πρωτη στιγμη που το αντιληφθηκες το θεμα, (δεν νομιζω να το πηρες γραμμη τωρα?...) ή το ξεκαθαριζεις με πμ και αν σου πουν οτι ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο το φορουμ και περασει η περιοδος αυτη, τοτε το σφαζεις το θεμα... στο καρφι, κοινως.

α, πληροφοριακα, ελαβα και εγω το περιβοητο πμ και θα το κανω αυτοκολητο. θα το μοιρασω την Δευτερα. οσοι ειναι να το παρουν, θα εχουν πμ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΠΟΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟ????? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ??????? ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?????? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟ??????
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΒΙΚΕΝΕΤ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΠΜ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΤΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 3, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΕ ΛΕΩ, Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?????? ΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΜΕΛΟΣ?????

ΡΕ ΑΦΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΒΑΤΑΡ?????? ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟ
    kitakse na leme palia ta idia na goustaroume...:rotflmao:

ego den exo afisi forum pou na min ime gramenos edo sizitame gia ton tropo afton ton prostixo tropo pou enirgisan meriki ok?

ke re si vago milame afto to avatari pios sou to katafere?
    ine poli pio oreo apo afto pou ixame ftiasi naoum
    an den ipirxan ta gramata den 8a to variosoun milame..
    ine megala ke pernoun olo to varos tis ikonas
    alios ke ta kolarakia tis exi ke tin xartopeksia tzogo ipodiloni naoum poli entaksi kataskevasma giati den les tou morti pou to ftiase na sou ksigi8i ena alo?...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΕ?????? ΘΕΛΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!!!!

ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟ!!
    @ Pokerland

:

ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟ!!
    filara pan melos ariston...:rotflmao:

o ka8e enas ine melos tou eaftou tou den ine oute tou moto oute tis vefas...:rotflmao:

giati den rotas tous idious?

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST

απλα γιατι εδω δεν ειναι χωρος επιδειξης ικανοτητων οδηγησης
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    απλα γιατι εδω δεν ειναι χωρος επιδειξης ικανοτητων οδηγησης
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ

ΡΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ, ΜΟΥΧΛΙΑΣΑΜΕ!!!!!
    @ Pokerland

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    filara pan melos ariston...:rotflmao:

o ka8e enas ine melos tou eaftou tou den ine oute tou moto oute tis vefas...:rotflmao:

giati den rotas tous idious?

ΡΩΤΑΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ????

@ Pokerland

ΡΩΤΑΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ????
    kitakse to kseroume oti kseris ala epidi ise simpa8itiko pedi den 8elame na se prosvaloume..:rotflmao: :rotflmao:

to 8ema ine aftoi otan mpikan edo den ikseran peri tinos prokite?
    eprepe na alaksoume tin nootropia tou forum gia na goustaroune i grigori ke i magkes pou den goustarane?

ke empasi periptosi emis den exoume akratia mporoume na pigenoume ke siga re aderfe...:rotflmao: :rotflmao:

kitakse file den mas endiaferoun i epiloges kanenos
    ke min zorizese oute esi oute kanenas
    edo imaste oloi xalara ke kanoume tin fasi mas

ke ego to exo ksana pi den me niazi na figete oloi na mino ego ke i ginekes tou forum:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sta apaftaria mas giati efigan..

ena prama na anaroti8is giati den fevgoun oloi?
    ke an iparxi ke kapios tropos na figoun 8a sou imoun evgnomon an mou ton evriskes...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ωραια ρίξαμε όλη την συζητηση στο το ενοχλεί τον καθένα ξεχωριστά στον άλλον και έγινε μια χαβρα Ιουδαίων...

Ρε χαλαρώστε και επαναπροσδιορίστε...

Τι θα γίνει θα φάμε κάνα γκολ...? αν και τώρα παίζω πρωταθληματακι με ομάδα στους Παπάγου κάθε Δευτέρες βράδυ...

Γεια σας και απο εμενα... εγω θα ηθελα μονο μια παρατηρηση να κανω, μιας και το ολο θεμα το βρισκω λιγο ανουσιο... οριστε λοιπον...
    Όσοι αγαπατε η οχι αυτο το forum εχετε καταφερει σιγουρα ενα πραγμα με αυτο το thread:
    Οποιος καινουργιος μπαινει εδω και διαβαζει τα οσα λεγονται, ΔΕΝ παιρνει καθολου καλες εντυπωσεις για κανενα απο τα 2 «αντιμαχομενα» forums. To πιθανοτερο ειναι να τον διωξετε και απο τα δυο.
    Κακο για ολους και για πολλους λογους δεν ειναι αυτο?
    Αυτα απο εμενα... μια απλη σκεψη εκανα...
    A gentleman would walk but never run...

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    Γεια σας και απο εμενα... εγω θα ηθελα μονο μια παρατηρηση να κανω, μιας και το ολο θεμα το βρισκω λιγο ανουσιο... οριστε λοιπον...
    Όσοι αγαπατε η οχι αυτο το forum εχετε καταφερει σιγουρα ενα πραγμα με αυτο το thread:
    Οποιος καινουργιος μπαινει εδω και διαβαζει τα οσα λεγονται, ΔΕΝ παιρνει καθολου καλες εντυπωσεις για κανενα απο τα 2 «αντιμαχομενα» forums. To πιθανοτερο ειναι να τον διωξετε και απο τα δυο.
    +1 Σωστός. Το απόλυτο ξεκατίνιασμα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    :
    apli skepsi apo aplo mialo....

filaraki pios milise gia antimaxomena forums?:rotflmao:
    esi les diladi oti afto to forum epiti8ete se kapio alo?

ke oxi oti iparxi me ekdilomeni disareskia apo kapious gia kapious alous gia mia praksi oxi ke toso.....

tespa an den to katalaves pou malon den.....

den iparxi kanena provlima me to kenourio forum ke makari na ginoun 300 forum
    to 8ema ine eki pou malon variese na diavasis ala oxi ke na grapsis...

ke episis an exis ke esi kamia idea pos na sas diokso olous apo edo 8a voi8ouse afantasta...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλε AFRICA πιστεψε με χαιρομαι παντα να σε διαβαζω και ειμαι κι' εγω απο αυτους που γελανε... Θαλω μονο να σου επισημανω ότι το «αντιμαχομενα» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ. Εχω μαλλον καταλαβει περισσοτερα απο οσα νομιζεις.
    A gentleman would walk but never run...

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την προσοχή σας παρακαλώ!!
    από costas81 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 17:28
  2. Παρακαλω την Προσοχη σας,διαβαστε.
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 17:04
  3. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39
  4. λίγο την προσοχή σας... !!
    από ducatian στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 11:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας