Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 120

Θέμα: Βλέπετε κι εσείς πολλές γυναίκες αναβάτες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μμμ συμφωνώ κάπως με τον σπυράκο. Θεωρώ ότι είναι, κυρίως, θέμα ατόμου. Κανένας στην οικογένειά μου δεν ασχολείται με μοτοσυκλέτες, σίγουρα δε διδάχτηκα το παραμικρό σχετικά, σε κανένα σχολείο ή σχολή και παρ'όλα αυτά έχω μια γκαρνταρόμπα από πανάκριβο εξοπλισμό, για όλες τις συνθήκες και 5 διαφορετικά κράνη. Και όλα αγοράστηκαν σιγά-σιγά, με δική μου πρωτοβουλία και κόπο. Κανείς δε με συμβούλευσε ποτέ, κανείς δε μου χάρισε τίποτα.
    Ετσι ακριβως....

Παιζει να ημουν ο μοναδικος συνεπιβατης σε αρτζιβεγαμα με κρανος οταν ο οδηγος δεν ειχε
    πουτσ@@@@@@@@@

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Boys νομίζω βλογατε τα γένια σας που μπορείτε να αντιληφθειτε τη σημασία του προστατευτικού εξοπλισμού!
    Παραπάνω έγινε αναφορά για αυτούς που δεν μπορούν (και που σωστά είπε ο amyroukai δεν ενδιαφέρονται).

Και το θέμα δημιουργήθηκε για τις γυναίκες οδηγούς οπότε ας επιστρέψουμε σ'αυτο!
    Και στο εξωτερικό έχει αυξηθεί το ποσοστό και βρήκα στο νετ σχετικά μ'αυτο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Boys νομίζω βλογατε τα γένια σας που μπορείτε να αντιληφθειτε τη σημασία του προστατευτικού εξοπλισμού!
    Παραπάνω έγινε αναφορά για αυτούς που δεν μπορούν (και που σωστά είπε ο amyroukai δεν ενδιαφέρονται).

Και το θέμα δημιουργήθηκε για τις γυναίκες οδηγούς οπότε ας επιστρέψουμε σ'αυτο!
    Και στο εξωτερικό έχει αυξηθεί το ποσοστό και βρήκα στο νετ σχετικά μ'αυτο.
    Δεν εχω αναγκη να βλογησω τα γενια μου....
    Η οποια αναφορα μου στο παρον θεμα δεν εχει να κανει με το φυλο του αναβατη ουτε με το αν οδηγει ή ειναι συνεπιβατης...

Ενιγουει.....

Επειδη βλεπω πολλες τσουπρες και οδηγουν, οι πιο πολλες με κρανος αλλα πολλες φορες ακουμπωτο, εγω αν τις πετυχω σε κανα φαναρι τους λεω, "μιας και το φορας κουμπωσε το αλλιως βγαλτο"
    πουτσ@@@@@@@@@

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Νομίζω οτι το θέμα του εξοπλισμού είναικλασσική περίπτωση "μ'οποιο δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις".
    Αν ένας νέος αναβάτης ή αναβάτρια βλέπει τους γύρω χωρίς κράνος etc, ποια η πιθανότητα να βάλει κι ο ίδιος/η ίδια ένα;
    δεν ισχυει αυτο. το θεμα ειναι τι μυαλο κουβαλαει ο καθενας. στον οικογενιακο μου κυκλο ισχυουν τα εξης: παιδια μεσα στο κουτι χωρις ζωνη, παω στη δουλεια με ον/οφφ χωρις κρανος, βαζω το ενος χρονου παιδι στο ντεποζιτο για βολτα με το 15ετιας ασυντηριτο ςς κτλ. ο μονος που φοραει εξοπλισμο ειμαι εγω. αν και εχουν περασει χρονια απο τοτε που με ειδαν 1η φορα με κρανος κτλ, ακομα με κοιτανε σαν εξωγηινο οταν με βλεπουν.

ον τοπικ: στην επαρχια οσες γυναικες εχω δει οι 2/10 φορανε κρανος και ολες οδηγανε σκουτερ η παπι. υπαρχει μια τυπισα στη λαρισα την οποια βλεπω συχνα, πανω σε ασπρο-ροζ σκουτερ, παντα ακρανωτη και συνηθως εχει αναμενο τσιγαρο
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Νομίζω οτι το θέμα του εξοπλισμού είναικλασσική περίπτωση "μ'οποιο δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις".
    Αν ένας νέος αναβάτης ή αναβάτρια βλέπει τους γύρω χωρίς κράνος etc, ποια η πιθανότητα να βάλει κι ο ίδιος/η ίδια ένα;
    Σωστότατο! Εγώ κάθησα με καλούς δασκάλους, 2 φίλες μου που είχανε μηχανές επί 20+ ετη, και δεν έχουν διανοηθεί να κυκλοφορήσουν χωρίς κράνος. Ετσι και εγώ λοιπόν...

Κανένας σωστός;;
    Παιδεία δεν υπάρχει, αστυνόμευση δεν υπάρχει... μεγάλα ρίσκα λαμβάνονται.
    Αν δεν γίνει κάτι ώστε να επηρεαστεί ο νέος θετικά, δεν αλλάζουν εύκολα τα πράματα.
    ..κι εκεί που υπάρχει αστυνόμευση και διάθεση να βοηθηθεί/μάθει ο εκκολαπτόμενος μοτοσυκλετιστής ή ο "ξερόλας" με το εργαλείο,αντιμετωπίζεται η όποια προσπάθεια ως γραφικότητα και χαζομάρα που χαλάει την μαγιά.Νοοτροπία κακή και μέρος αυτής είναι και το είμαι ο τάδε και πρέπει να φαίνομαι

Υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιες προσπάθειες αλλά κυκλοφορεί μεταξύ υμών των πολιτών ΜΟΝΟ το αν κόπηκαν και πόσες κλήσεις.

Στο μεταξύ.. Ζωές χάνονται. ΚΡΙΜΑ.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    αλλά κυκλοφορεί μεταξύ υμών των πολιτών
    Εσύ δεν είσαι πολίτης; :P
    Life begins at 45°.

Κανένας σωστός;;
    Μεταξύ των άλλων,όπως όλοι μας.

η ορθογραφία δεν θααα περάσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Επειδη βλεπω πολλες τσουπρες και οδηγουν, οι πιο πολλες με κρανος αλλα πολλες φορες ακουμπωτο, εγω αν τις πετυχω σε κανα φαναρι τους λεω, "μιας και το φορας κουμπωσε το αλλιως βγαλτο"
    Πέφτουλααααααα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    ...παιδια μεσα στο κουτι χωρις ζωνη....
    Αυτό παλι ???

Αντι να διορθώνεται η κατάσταση με τον καιρό...χειροτερεύει.
    Ολο και περισσοτεροι, και μαλιστα νέοι γονεις που και καλα θα επρεπε να ειναι ενημεροι,
    τα πιτσιρικια τους να "παιζουν μπαλα" , λυτα στο πίσω κάθισμα.
    Τραγικό

Αυτό κυρ Πόρτισχεδ σκεφτόμουν χτες. Στα βλάχικα της Βάρης, η φαμίλια μέσα στο νΤζιπ σε αναζήτηση χοληστερίνης, 5 ενήλικες και ένα κοριτσάκι καρτ ποστάλ με το μαλλί μπούκλα, φορεματάκι κλπ να κρέμεται σαν το σκυλί έξω από το παράθυρο... Στην αγκαλιά της μαμάς; Γιαγιάς; Το φιμέ δεν έδειχνε λεπτομέρειες της οπισθίως καθήμενης κιουριλέ μανδάμ, μόνο η φιγούρα και το γυαλί-50άρα-τηλεόραση φαινόταν.

**χτες περιέργως πως δεν είδαμε ούτε μία οδηγό στην παραλιακή. Πολλές συνοδηγούς, να μην τα ξαναγράφουμε, από σχεδόν αδαμιαία περιβολή ως ελαφρώς ενδεδυμένες, μερικές δε φορούσαν και το εμφανώς λάθος για το κεφάλι τους κράνος του οδηγού συνεχίζοντας την παράδοση της "Darth Vader Style" συνεπιβάτιδος.

Banned
    "Βλέπετε κι εσείς πολλές γυναίκες αναβάτες; "

αρκετες...

αλλα θα ηθελα κιαλλες...

τωρα που ακομα αντεχω...!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    "Βλέπετε κι εσείς πολλές γυναίκες αναβάτες; "

αρκετες...

αλλα θα ηθελα κιαλλες...

τωρα που ακομα αντεχω...!!!

εμενα μου φτανουν οσες οδηγουν αυτοκινητο!
    δεν θελω κι αλλες
    https://www.youtube.com/watch?v=M0C9v2DYJiw

Ρε σεξιστές..!!!! Είστε κι επονείδιστοι αφού ... Άντε.......

Ά,ρε Ζωάρα σε χάσαμαν νωριιιίς.....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. Εσείς ποιοί αναβάτες είστε σύμφωνα με αυτό;
    από Gandalf dr685sm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 14:05
  2. Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2010, 14:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε