Και το κλειδί είναι σ αυτό που λέμε μέσος αναβάτης μαλάκας
Πόοοοοσοι θα τελικώσουν άραγε το τρέισερ και το ΚΤΜ με μπαγκάζια.
10%? 20? 30????
Όλοι οι άλλοι δεν θα δουν ΠΟΤΕ το πρόβλημα.
Αυτό που θα δουν είναι τα χαρτιά....
189524 άλογα Ουάου....
26589χλμ τελική.
Το πήρα και ζω το μύθο μου. Το μηχανάκι σκίζει και σκίζω κι εγώ. Δεν θέλω να το σκίσω... για ΑΝ ήθελα....
Και να τα Αdv στα γκαράζ....
Και να τα ποσρικά που δεν έχουν δει πίστα
Και να τα GSXR στο Μπουρνάζι.
Θελεις να δεις δεν θες να ζήσεις....
Που είπε κι ο μαλακοτζιμάκος....
Μια χαρά είναι τα μηχανάκια όσο είσαι ο μέσος αναβάτης.
Μόλις φύγεις από το κλισέ τα μηχανάκια έχουν προβλήματα...
ΥΠΑΡΚΤΑ.
ή να το πω και λαικά
άλλοι γαμάνε και άλλοι βλέπουνε, με το μπαρδόν κυρίες μου.
ανανήψαντας
2 πραγματα συναγονται απο το τοπικ.
1) Τα ψηλα μηχανακια κουνανε αν εχουν 150 αλογα
2) Για να πιασει 300 ενα μηχανακι στο ακουνητο ,πρεπει να ειναι σαν πρισμενο γελαδι με αιμορροιδες,γιατι ετσι οριζει την αεροδυναμικη ο ΘασουΣύρω Τοκασόνι!
κουκουρουκουκου
Τα ψηλά μηχανάκια κουνάνε στα πολλά χιλιόμετρα ρε αγόρι. Χαζός δεν είσαι, απορώ γιατί τον κάνεις τώρα, απλά για να στηρίξεις την αγαπημένη σου μάρκα. Τα πολλά άλογα τους δίνουν την δυνατότητα φτάσουν στα πολλά χιλιόμετρα, δεν τα κάνουν κουνιστά σώνει και καλά. Επίσης για να φαίνονται τα ψηλά και βαριά μηχανάκια ευκίνητα, έχουν και "αεράτη" γεωμετρία με μικρό ίχνος και κάστερ, που δεν βοηθάει στα πολλά χιλιόμετρα.
Για να πιάσει τα 300 ένα μηχανάκι ακούνητο, ο μόνος που ορίζει οτιδήποτε είναι η Φυσική. Το αν ο Σουγκαμότο Σπίτι ακολουθεί ένα δρόμο, δεν σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός αλλά αν δεν κουνάει στα 300 το κατασκεύασμά του, πάει να πει ότι είναι σωστός. Ας βρουν και οι άλλοι τον δικό τους.
Και αλλού, εκτός αν όλοι οι δημοσιογράφοι παγκοσμίως έχουν τελειώσει τις σχολές δημοσιογραφίας "Μυνχάουζεν".
Τα 200 παντού τα βλέπεις, αν ξέρεις που να τα δεις... Εκτός και αν όλοι οι χρήστες φόρουμ παγκοσμίως έχουν τελειώσει την ίδια σχολή. Καλά, αυτό το δεύτερο μπορεί![]()
Εγνατία rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bitches....!!!! ζηλεύτε τώρα.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ιταλία 200 το ξεχνάς.
Οι κάμερες είναι ΙΧ και ούτε οι μπάτσοι δεν ξέρουν που είναι.
ΤΟ μπουγιουρντί σου έρχετε σπίτι χωρίς να το δει μάτι ανθρώπου ! !!!! !
(ον λάιν κάμερα, κέντρο, εκτύπωση, τσουβάλι, πόστα)
![]()
ανανήψαντας
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κοίτα, 300 δεν έχω πάει. Ανώτατη ένδειξη σε κοντέρ σκάρτα 270 (σε δρόμο κλειστό σε κυκλοφορία και με επαγγελματία οδηγό, εννοείται).
Αλλά 180 με ψηλό μηχανάκι έχω δει (στις ίδιες με αποπάνω συνθήκες) και σταθερό δεν ήταν επ'ουδενί. Στην ίδια ταχύτητα, το fazer χασμουριέται. Στην αποπάνω ταχύτητα εγώ δεν ένιωθα άνετα, εκείνο δεν χαμπάριαζε.
Η εμπειρία μου λοιπόν είπε <<ψηλό ασταθές, χαμηλό "αεροδυναμικό" σταθερό>>. Είπε ότι το σώμα όρθιο λειτουργεί ως ιστίο ενώ σκυμμένο δεν επηρεάζει τόσο. Και μέχρι εκεί ξέρω και λέω. Μαλακία εμπειρία λες να έχω; Να το δεχτώ γιατί "high end" σύγχρονα μηχανάκια δεν έχω καβαλήσει ποτέ.