Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 259

Θέμα: fjr 1300..... 2016

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Υπάρχουν ''βελτιώσεις'' για τον άξονα,η ακομα καλύτερα after market..?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν ''βελτιώσεις'' για τον άξονα,η ακομα καλύτερα after market..?
    Μονο καλη αναρτηση. Εχω παρει μια βολτα το μοτο του σπυρου (που εχει ολινς) και η διαφορα με το μπουσα ηταν αισθητη σε κακο δρομο. Αισθητη μεν αλλα αυτο δε σημαινει οτι μου ηταν δυσαρεστο. Γενικα βρισκω πως δεν υπαρχει λογος να αυξανεις τοσο την περιπλοκοτητα το βαρος και το κοστος, την στιγμη που μια αλυσιδα σε τετρακυλινδρο βγαζει ανετα 50Κ κμ. Αντε και λιγοα καθαρισμα μια στις τοσες.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Τρένο.……… ������������������
    Συνημμένο 346549

Ναι καλύτερα τρένο, εχει και καντίνα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Nα πω και 'γω την πιπ@ μου...
    Καλο, χρυσο το fjr αλλα για Ελλαδα δεν κανει επ' ουδενι..
    Το μηχανακι αυτο ειναι για ανθρωπους που μενουν Γερμανια πχ, δουλευουν ολη την εβδομαδα και τα Σ/Κ γουσταρουν να κανουν touring oπως και τα καλοκαιρια στην αδεια τους, γυριζωντας τας Ευρωπας..
    Για τους ελληνικους μικρους σε μηκος και ελεεινους σε ποιοτητα καροδρομους ειναι απλα εξω απο τα νερα του και ταλαιπωρειται τζαμπα..

Κατα τα αλλα, ναι, και γ@μω τα μηχανακια ειναι για τη δουλεια του.. Ειναι η περιπτωση (για να πω και 'γω το θαλασσινο μου) που ο γυαλος μας ειναι στραβος, η Yamaha μια χαρα αρμενιζει..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Nα πω και 'γω την πιπ@ μου...
    Καλο, χρυσο το fjr αλλα για Ελλαδα δεν κανει επ' ουδενι..
    Το μηχανακι αυτο ειναι για ανθρωπους που μενουν Γερμανια πχ, δουλευουν ολη την εβδομαδα και τα Σ/Κ γουσταρουν να κανουν touring oπως και τα καλοκαιρια στην αδεια τους, γυριζωντας τας Ευρωπας..
    Για τους ελληνικους μικρους σε μηκος και ελεεινους σε ποιοτητα καροδρομους ειναι απλα εξω απο τα νερα του και ταλαιπωρειται τζαμπα..

Κατα τα αλλα, ναι, και γ@μω τα μηχανακια ειναι για τη δουλεια του.. Ειναι η περιπτωση (για να πω και 'γω το θαλασσινο μου) που ο γυαλος μας ειναι στραβος, η Yamaha μια χαρα αρμενιζει..
    αν θες να το πάρουμε ψυχρά, όλοι θα έπρεπε να έχουμε ον - οφφ

αν βέβαια πράτταμε με βάση την ψυχρή λογική, δε θα κυκλοφορούσε αράρ, μπούσα, πανιγκάλε, υπερτουμπανιασμένα ον οφφ, και γενικά μηχανάκια που πάνε πάνω από τα όρια κυκλοφορίας....

ο άξονας μια χαρά δουλεύει, αν ποτέ οδηγήσετε, ελάτε να γράψετε εντυπώσεις μετά.... οτι μπορεί να μην δουλεύει το ίδιο καλά η ανάρτηση κλπ κλπ ναι, οκ, μπορεί να ισχύει και μπορεί και το κακό το χάλι των ελληνικών δρόμων να επιδεινώνει την κατάσταση αλλά τότε - όπως είπα παραπάνω - ας τα πουλήσουμε όλοι τα μηχανάκια μας και ας πάρουμε ον οφφ....
    όσο για την ευκολία του άξονα? ε, βάζεις 200 μλ βαλβολίνη και για 10.000 χλμ δεν ξαναασχολείσαι.... και δεν λερώνει και τπτ.....

καλό θα ήταν, ο, αρτέμης-μάτσας-της-χόνΔα-του-φόρουμ (aka KORDIX ) να μας γράψει για την μεταβασή του σε άξονα και τις εντυπώσεις του γενικότερα (αν και έχει πάει σε μάπα άξονα αλλά τεσπα )

τωρα για τα περι βάρους κλπ κλπ, μπορεί να είναι μία πραγματικότητα, αλλά εγώ τα ακούω βερεσέ.... μια χαρά κυκλοφορεί το παπόρι και στην αθήνα μέσα, αν το συνηθίσεις είναι αστείο.... δλδ ο πιπάκιας ή ο θεόφιλος με τα γυμνά τους πάνε πιο ανετα? τα βαρκαντέρο πάνε σαν παπιά? ή τα αράρ? ή τα μπούσα πάνε σαν τις σαύρες??? μην τρελαθούμε τωρα.... έχετε σκαλώσει στον άξονα, αν ήταν με αλυσίδα, θα μιλάγατε αλλιώς

τέλος, όταν οδηγός του επιπέδου μου (πάτος δλδ), μπορεί και ξύνει μαρσπιέδες σε δημόσιο δρόμο, ε ρε μάγκες, στραβός ο γυαλός δεν είναι, μάλλον στραβά αρμενίζετε.... αλλά είπαμε, είστε στεριανοί, δεν ξέρετε από θάλασσα

σας αγαπώ όλους και κατανοώ τη ζήλια σας, γράφτε κι άλλα, γελάω τρελά με τις ατάκες σας
    πουτσ@@@@@@@@@

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Oχι ρε Σπυρο, δεν κρινω το fjr.. Αλλωστε δεν το εχω οδηγησει και κανενα του ειδους του οποτε δεν μπορω να το κανω..
    Απλα λεω οτι με τους σκατοδρομους που εχουμε εγω θα το λυπομουν. Ειναι too much.. Θελουν autobahn κλπ τα μηχανακια αυτα για να αναδειξουν το ταλεντο τους..
    Δε λεω να παρουμε ολοι on-off (αλλωστε οι περισσοτεροι ηδη on off εχουν στο Ελλαντα και δεν ειναι τυγχαιο) απλα τονιζω οτι κανουμε συμβιβασμους για να απολαμβανουμε αυτο που θελουμε, λογω συνθηκων..
    Τη χωρα κραζω, το fjr μια χαρα ειναι..

υ.γ. Για τους μαρσπιεδες μην παινευεσαι... Τερμα κατω τους εχει...
    MADE IN JAPAN 日本製

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    To βινδεο που πόσταρε ο bulmont στο #84 δεν είδα να το σχολιάζει κανείς...

(Στα πέριξ του 8:10 να πάρουν μια ιδεα οι βιαστικόι... )

Γιατί, εκεί στο τέλος που του πέφτει; παλαβός ο τζαπανέζος...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    αν θες να το πάρουμε ψυχρά, όλοι θα έπρεπε να έχουμε ον - οφφ
    Ρε δε μπα να κοψεις το λαιμό σου λεω γω

ΥΓ.Εγω με τη γυμνή νταλίκα μου μόνο να την κάνω καμια όπισθεν για να ξεπαρκαρω κλπ ζοριζομαι και μου πέφτουν τα νεφρά.
    Κατα τα αλλα αιλουρος!
    Κι εμένα εντύπωση μου κάνει.
    Το fjr έχει αλλο όγκο, αλλα θέμα συνήθειας νομίζω ειναι. Το μαθαίνεις και το πας.
    Εδώ βλέπεις goldwing και πηγαίνουν σαν παπια, τα φουζουρου θα ζοριστουνε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ρε δε μπα να κοψεις το λαιμό σου λεω γω

ΥΓ.Εγω με τη γυμνή νταλίκα μου μόνο να την κάνω καμια όπισθεν για να ξεπαρκαρω κλπ ζοριζομαι και μου πέφτουν τα νεφρά.
    Κατα τα αλλα αιλουρος!
    Κι εμένα εντύπωση μου κάνει.
    Το fjr έχει αλλο όγκο, αλλα θέμα συνήθειας νομίζω ειναι. Το μαθαίνεις και το πας.
    Εδώ βλέπεις goldwing και πηγαίνουν σαν παπια, τα φουζουρου θα ζοριστουνε?
    αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο....

για να φανταστείς, ανέβηκα εχτες στο R6 συμφορουμίτη και δε μπορούσα να βολευτώ με τίποτα..... και κατευθείαν ήρθε στο μυαλό μου ο σαπίλας που μπορεί και να μου ρίχνει και ένα κεφάλι.... πως διάολο βολεύεται ο μπσηλός, δεν το κατάλαβα....

να πω τώρα οτι το R6 είναι άχρηστο?
    πουτσ@@@@@@@@@

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σαφώς τα πάντα είναι θέμα συνήθειας. Απλά όλα γίνονται ευκολότερα με το κατάλληλο εργαλείο. Όποιος υποστηρίζει ότι "μηχανάκια" 600 κιλών είναι παιχνιδάκι μέσα στην πόλη, απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του.
    Life begins at 45°.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Βρε αν το πάρουμε ψυχρά, ολοι βεσπακια πρέπει να πάρουμε. ........

Αυτος ο φουστης ο τυρεμπορας μας εχει ξεφτιλίσει. ....
    Τελευταία τροποποίηση από teogtp; 01/12/2015 στις 09:00.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ΡΕ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΊΤΕ,που σας έπιασε κρίση Τερενσίτιδας πρωί-πρωί.... καβαλάμε για την υπερβολή ρεεεεεεεεεεεεεεε....
    0-200km/h σε 7,2sec
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Βρε αν το πάρουμε ψυχρά, ολοι βεσπακια πρέπει να πάρουμε. ........
    Ακριβώς. Οπότε αφήστε τις παπαριές για το πόσο βολικά είναι τα μηχανάκια σας σε αντισυμβατική χρήση, γιατί ΔΕΝ είναι και βολευτείτε με "το πήρα γιατί έτσι γουστάρω".

Κάποιος πόσταρε προχτές ένα R1 με τριβάλιτσο. Ο Τζόνης πόσταρε πώς να κάνεις ένα superbike πολιτικό λολ. Σοβαρευτείτε.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς. Οπότε αφήστε τις παπαριές για το πόσο βολικά είναι τα μηχανάκια σας σε αντισυμβατική χρήση, γιατί ΔΕΝ είναι και βολευτείτε με "το πήρα γιατί έτσι γουστάρω".

Κάποιος πόσταρε προχτές ένα R1 με τριβάλιτσο. Ο Τζόνης πόσταρε πώς να κάνεις ένα superbike πολιτικό λολ. Σοβαρευτείτε.
    εγώ πάντως δεν είπα "πάρτε φουζουρού για να βολτάρετε στο κέντρο"

είπα οτι "απαξ και το συνηθίσεις στο βάρος του, είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε"....
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. FJR 1300 vs K1200GT..
    από lampros_fazer στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2006, 12:01
  2. fjr 1300
    από sallako στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 13:06
  3. Varadero H Fjr 1300
    από mentos1825 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2004, 09:16
  4. Γνωριζει Κανεισ Τισ Επιδοσεισ Του Fjr 1300
    από CHR στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 20:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •