5 χρόνια μετά για όλους τους παραπάνω λόγους πάλι F800st θα έπαιρνα ...
Respect mah authoritah!!!!
Versys!!
Δεν ειναι τυγχαιο οτι εχει γινει σουπα. Πλεον βλεπω περισσοτερα Versys απο Στρωματα. Ιδανικο για Ελλαδα.
Και αν κρινω απο το ER6, το μοτερ του ειναι πολυ καλο.
MADE IN JAPAN 日本製
ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ............
Για να απορρίψετε το μηχανάκι που φωτογράφισες φίλε ΝΤΕΒΙΛ είτε το θες είτε όχι...!!
Όλα αυτά τα μηχανάκια που έγραψες,το καθένα για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί με τίποτε
να σταθεί δίπλα στο βεστρομάκι...!!!
Βεστρόμ θέλεις και δεν το κατάλαβες,ντροπή δεν είναι με 4500 ευρώ θα πάρεις ένα μηχανάκι
σε πολλή καλή κατάσταση το πολύ πενταετίας.
υγ. Για τον φίλο που έγραψε για το XJ diversion της Γιαμάχα και μάλιστα το γυμνό.
Φίλε μου το μηχανάκι είναι μεν πολύ εύχρηστο αλλά είναι τσιγαρόχαρτο.
Είχα για ένα χρόνο αυτό με το φέριγκ,και στα 160 ήταν ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΑΤΙΑ...!!
Πως εσύ πήγαινες με 180 με το γυμνό και ήταν βράχος..??
Ένα μηχανάκι που αν είσαι πάνω από 1,70-1,75 είναι άστα να πάνε,ένα χρόνο το άντεξα.
υγ2 Μην ψάχνεις άδικα,βεστρόμ θα πάρεις και θα τα κάνει όλα μαζί καλύτερα από όλα αυτά
που ανέφερες.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ...!!!
υγ3 Σταματείστε ρε να γίνεστε μίζεροι και προβλέψιμοι προτείνοντας ο καθένας σας το κουβαδάκι
του για αγορά...!!!Υπάρχουν και άλλα για να παίξει,δεν είναι το δικό σας το καλύτερο...!!!
Ρε συ τερενς,στρωμα εχω,αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!
Σαφως το βερσυς θα βολεψει περισσοτερο στην χρηση που θελει να κανει.και για να μην ρωτησεις /πεις κλπ,ναι το εχω βολταρει αρκετα το βερσυς πρωτης γενιας.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ρε συ Τέρενς στα έχω ξαναπεί και πραγματικά βαριέμαι ... Πώς γίνεται να είσαι ΑΕΚ, να προτείνεις το στρώμα και να μιλάς για μιζέρια ;
Respect mah authoritah!!!!
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ...............
Ναι το προτιμάμε από το νάμαστε ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...!!
Αν εννοείς πως γίνεται να μιλάω για μιζέρια και να προτείνω ένα μίζερο μηχανάκι
κατ'εσέ,η απάντηση θα μπορούσε να ήταν πολύ μακροσκελής.
2 μηχανάκια αγόρασα στη ζωή μου από 2 φορές,το χαγιαμπούζα
που όποιος δεν καβάλησε ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ,δεν περιγράφεται,
και το βεστρόμ άσχετα αν δεν το έχω τώρα...!!!!
το 70% της χρησης σου λεει οτι ειναι στην πολη...αρα...;;;;;
αξιοπιστια:στα 50000 και κατι ψιλα που εφτασε ο αδερφος μου πριν το δωσει δεν εβγαλε τιποτα.
σερβις,τα ιδια με το στρωμα.5 ευρω στα 100 πανω η κατω δεν με απασχολουν.στο ταξιδι ναι,το ειπα κι εγω.και παλι το βερσυς,μια χαρα ταξιδευει,απλα δεν εχει την ανεση του στρωμ.οκ.
μεταπωληση ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει και τοσο,το ρωτησα ηδη αυτο.
αλλα βασικα μπαινει μαλλον ο καθενας και πεταει την πατατα του χωρις να διαβασει τι εχει υποθει πριν.(δεν παει αποκλειστικα για σενα αυτο).
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
οταν στην δουλεια καθε μερα πηγαινει μονοκαβαλος, ειναι σημαντικο να μην εχει να κουμανταρει μια μαουνα...
επισης η μεταπωληση ειναι στα πλεονεκτηματα, εφ'οσον θα θελει να το κρατησει αρκετα χρονια...
θα παρει versys της ιδιας χρονολογιας με vstrom, σημαντικα φτηνοτερο...της ταξεως των 500-800€...
αν ηθελε να το παρει και να το κρατησει 1 χρονο π.χ., ναι, θα ηταν αρνητικο...
Ρε συ terens σεβαστή η γνώμη σου και σίγουρα το V-strom στο ταξίδι είναι πολύ πιο σταθερό από Diversion το είπα και γω, αλλά όχι και θάλασσα πλατιά ρε φίλε, το μάμησες και ψόφησε. Τόσα ταξίδια έχω κάνει με το diversion και μονοκάβαλος και δικάβαλος και στα 160 μια χαρά πάει μην υπερβάλεις. Εντάξει είπαμε όλα είναι σχετικά με τι συγκρίνεις αλλά μην υπερβάλεις. Φιλικά μιλώντας πάντα.
Το v-strom ξεκινησε φοβερα αλλα δυστηχως το αλλαξαν σχεδιαστικα δεν ακολουθησε το παραδειγμα της apple και της lada οτι το πετυχημενο δεν αλλαζει σχεδιαστικα. κριμα
![]()
Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 04/12/2015 στις 18:36.
Η ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ
Θα έβλεπες ότι είναι η πλέον συντηρητική από τους 4 Ιάπωνες,
συνεπώς μην περιμένεις μεγάλες αλλαγές ειδικά από ένα μηχανάκι
που έσπασε τα ταμεία...!!!
Γιαυτό το βαρέθηκα και το έδωσα και γιαυτό δεν θα πάρω το καινούργιο 1000,
διότι φοράει για παράδειγμα καθρέφτες ,γκριπ και αντίβαρα από το 2003-2004...!!!
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις το diversion εγώ το είχα για ένα χρόνο αυτό με το φέριγκ
και χωρίς abs.Δεν υπερβάλλω,απλά το έδωσα γιαυτόν ακριβώς τον λόγο.
Ίσως η θάλασσα η δικιά μου διαφέρει από την δικιά σου,τι άλλο να πω..??