Vaska μη ψάχνεις διαφορές μόνο στα χαρακτηριστικά, μπορεί να μη βρεις. Έτσι ψάχναμε και παλιότερα για κάτι αντίστοιχα και η διαφορά τους ήταν ότι το ένα ήταν light duty και το άλλο heavy duty.
Αν δεις θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει διαφορά στην τιμή, στις διαστάσεις και στο βάρος! Ή και πουθενά πέρα της τιμής! Αν δεν υπάρχει και στην τιμή τότε πιθανότατα το ένα να είναι πιο καινούριο μοντέλο με κάποιες μικροδιαφορές στην κατασκευή που δεν φαίνονται πουθενά.
Αλλά μάλλον οι διαφορές τους είναι ως προς την χρήση για την οποία προορίζονται όπως σου είπα! Θέλεις αναλυτικά χαρακτηριστικά για να δεις τέτοιες διαφορές! Πχ να αναφέρεται μέχρι και αν το καλώδιο είναι βιομηχανικού τύπου ή απλό! Δλδ η διαφορά στο βάρος μπορεί να είναι πχ απ' το καλώδιο του ενός που είναι πιο χοντρό! Και διάφορα άλλα τέτοια!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 13/09/2017 στις 21:59.
Sent from me using a computer.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και εδω μια προσφορα που βρηκα σημερα
http://www.screwfix.de/bosch-bohrsch...&utm_id=700132
Ερώτηση μήπως ξέρει κανένας να βοηθήσει
Έχω ένα ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο της Einhell LE-AS18A, 18 amber μπαταρία που όμως όπως φαίνεται έχει φτάσει στο τέλος της ζωής της. Σε μια αναζήτηση που έκανα βγαίνει πολύ ακριβά να την αντικαταστήσω.
Οπότε η εγω δεν ξέρω τι ψάχνω η απλά δε συμφέρει να την αλλάξω αλλά να αγοράσω καινούργιο όλο το μαραφέτι.
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
18 βολτο σημαίνει 15 στοιχεία subC το πιθανότερο ni-cd.
Για αναγόμωση δεν νομίζω να υπάρχουν πλέον ni-cd ,
αν βάλεις ni-mh δεν νομίζω να φορτίζει σωστά ο υπάρχον φορτιστής (με την προϋπόθεση ότι έχει κάποιο είδος κυκλώματος για να φορτίζει) , και απο τιμή δεν νομίζω να συμφέρει
Αν βρεις ανταλλακτική θα είναι εξίσου για πέταμα γιατί θα είναι στο ράφι χρόνια...
Προσωπικά έχω πετάξει 2 αντίστοιχης ηλικίας και τεχνολογίας για τον ίδιο λόγο.
Πληροφορίες θα βρεις σε αυτό το νήμα. Καινούργια στοιχεία NiCd μπορεί να βρει κανείς στο eBay και να τα αλλάξει μόνος του αν ξέρει. Σε ένα δικό μου κινέζικο 14.4V τα στοιχεία ήταν AA αντί subC (φθηνότερα).
Όμοιο κούμπωμα πάντως έχουν πολλά (παλιά) κινέζικα δραπανοκατσάβιδα - δεν ξέρω αν όντως ταιριάζουν 100% μεταξύ τους αλλά υποθέτω ότι απλά αντέγραψαν κάποιο γνωστό κατασκευαστή χωρίς μετατροπές. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να ταιριάζει μπαταρία και από άλλα μοντέλα, π.χ. αυτή. Το θέμα είναι ότι με +10€ αγοράζεις αντίστοιχο μαραφέτι με ΔΥΟ μπαταρίες. Τώρα αν δεν έχουν ήδη πεθάνει όπως έγραψε ο stefanos...
αν το μηχανακι δουλευει μπορει να συνεχισει σαν παγκου με τη βοηθεια τροφοδοτικου
Κατάλαβα, οπότε μάλλον με βλέπω για καινούργιο με την πρώτη ευκαιρία. Για μετατροπές και αντικαταστάσεις δεν το έχω καθόλου με στοιχεία κτλ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά![]()
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Ήρθε η ώρα να επενδύσω και εγώ σε ένα τρυπάνι/κατσαβίδι και να ζητήσω την βοήθεια σας.
έχω βρει μία προσφορά και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. http://www.werkzeugalarm.de/bosch-ak...-8-10/a-10635/
Η χρίση του θα είναι για τρύπημα και βίδωμα σε ξύλα και σίδερο.
Για μπετό έχω ένα πνευματικό και δεν νομίζω να χρειαστώ κρούση από αυτό.
Ο daz και ο Miskin μου έχουν είδη πει την γνώμη τους αλλά το μεταφέρω και εδώ μήπως και κάποιος άλλος έχει καμία καλύτερη πρόταση και να υπάρχει για μελλοντική χρίση.