πόσο δεμένοι είμαστε;
"καβάλα πάμ' στην εκκλησά
καβάλα προσκυνάμε
καβάλα παίρνουμ' το αντίδωρο απ'του παπά το χέρι"
κάπως έτσι δεν πάει;![]()
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
6 χρόνια τώρα μου έχουν μπει πολλές φορές τα διαβόλια να δώσω
το μπουρδέλο μου για να πάρω κανά ΚΤΜ.
μάλιστα έχω πετάξει κ σπόντα για τράμπα με κανά 2 από εδώ μέσα.
αλλά κατά βάθος ποτέ δεν θα μου πήγαινε η καρδιά να την αποχωριστώ.
γιατί κάθε φορά που πάω στο γκαράζ χαμογελάω.
κάθε φορά που περιμένω στο φανάρι κ βλέπω την αντανακλασή μου καβάλα
στη μηχανή στη δίπλα τζαμαρία χαμογελάω.
Γιατί έχει κωλάρα το τουόνο μου.
Γιατί έχει τούμπανο μούτρο.
Γιατί έχει κατακόκκινες ζάντες.
Γιατί έχει αναρτησάρες.
Γιατί έχει τον λέοντα της απρίλια στο τεπόζιτο.
Γιατί έχει μοτέρ που 6 χρόνια τώρα δεν το έχω βαρεθεί.
Γιατί έχει ήχο που όταν το ακούω έχω στύση.
Γιατί και άλλα τόσα.
Πίστευα δεν θα την έδινα ποτε. Είχα δεθεί μαζί της, με τις καμπύλες της, με το δούλεμα του μοτέρ της, με την άψογη εξωτερική της εμφάνιση παρά τα 15 χρόνια που έχει στην πλάτη της. Τις λιγοστές βόλτες που έκανα τον τελευταίο καιρό τις ευχαριστήθηκα σχεδόν όσο και τις πρώτες. Είναι κρίμα όμως τα τελευταία 3 χρόνια να έχει κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα και να τη συντηρώ μόνο για να κάθεται. Ναι είμαι συναισθηματικός με τα σίδερα και δένομαι αλλά δεν θα κράταγα κάτι μόνο για να το βλέπω. Να το κρατήσω όσο το λειτουργώ και το ευχαριστιέμαι. Έτσι απο σήμερα θα κοιμάται σε άλλο γκαράζ.
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
Τι bullitt mustang, eleanor ή general lee εδώ ρε μιλάμε για bad to the bone φάση εντελώς...
https://www.youtube.com/watch?v=0EQ41beVcXE
Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο τα υπόλοιπα αμάξια ήταν στην καλύτερη συμπρωταγωνιστές (general lee) ενώ η christine ήταν η απόλυτη star.
ΥΓ Πάνο στο παλιό φαναρτζίδικο (νυν σχολή πολ. τεχνών) Αριστοτέλους και Καλησπέρη την πρόλαβες πριν πολλά χρόνια που ανακατασκευαζόταν ?
Πάρτε και το soundtrack σε LP.
![]()
Αρκιβώς αυτά...
Το ΚΤΜ 640 Adveture δεν θα το δώδω ποτέ....
Γιατί όταν γυρνάω και το κοιτάω, ζαλίζομαι... δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έχω... όχι γιατί είναι σπάνιο,ακριβό ή κάτι άλλο γιατί το είναι όνειρο μου...!!!!
Σίγουρα κάποιο άλλο ίσως με βόλευε πιο πολύ, γιατί δεν με λές το πρώτο μπόι, αλλά όταν κάθομαι στην σέλα και βλέπω τα όργανα, ντεπόζιτο κτλ. ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ!!!!
Και αυτή η τρέλα κρατάει χρόνια με αυτό το μηχανάκι...
EDIT: Γιατί είμαι σε άλλη χώρα και το σκέφτομαι κάθε μέρα λες και άφησα και εγώ δεν ξέρω τι πίσω...
Τελευταία τροποποίηση από ΝIKOLTSOS; 23/01/2016 στις 01:42.
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Δεμένος με το SMT...απόλυτα
Είναι το μόνο μηχανάκι που μετά από 3 χρόνια η επόμενη βόλτα μου βγάζει περισσότερη κ@υλα!
Λόγοι πολλοί να το γουστάρω γενικά, το θέμα για μένα που δεν το έχω σαν μεταφορικό αλλά σαν εργαλείο απόδρασης είναι να μου αφήνει μια πικρία όταν πρέπει να κατέβω. Και το πετυχαίνει.
Αν και ζηλεύω ορισμένες φορές την τεχνολογία των καινούριων (traction, cornering abs ηλ. αναρτησεις κλπ) δεν σκέφτομαι στιγμή να το δώσω για κάτι άλλο.
Ίσως επειδή πριν το πάρω είχα σαν ονείρωξη το multi, αλλά μια βόλτα και με τα 2 με οδήγησε καρφί σε αυτό.
Το προσέχω, με προσέχει και φαντάζομαι πως αν έρθει η ώρα του αποχωρισμού θα είναι πολύ δύσκολη...