Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 191

Θέμα: Στα γρήγορα - περί τηλεφωνίας κλπ

Tomorrow

Εγώ σήμερα έκανα αίτηση στην νέα εταιρία. Συμβόλαιο πάλι, στο 60% της προηγούμενης τιμής με μικρότερες παροχές μεν, με υπερκαλύπτουν δε. Η δική μου εταιρία δεν πήρε καν τηλέφωνο να κάνει αντιπροσφορά τελικά... Κεγαμό.

Το "σοκ" είναι τα πέναλτι προαναχώρησης. 125 ευρώ αν "σπάσει" το συμβόλαιο του σταθερού και αύριο θα με πάρουν να μου πουν για το κινητό. Φαντάζομαι πως το "παραθυράκι" της ΕΕΤΤ για το ότι αν σου αλλάξουν την τιμή εντός της διάρκειας του συμβολαίου μπορείς να προαναχωρήσεις άνευ κυρώσεων (θα ερωτηθεί αύριο, διότι αυτός είναι και ο λόγος που αναχωρώ από την παρούσα εταιρία, +8 ευρώ γιατί έτσι, γιατί μπορούν). 15 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης λέει... Το οποίο σημαίνει, άντε και έφυγες, που στα διάλα θα πας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    na sou pw agorina, den vriskw to xartaki twra, alla dokimase mia sto 13894
    Δεν είναι σωστός ο αριθμος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι σωστός ο αριθμος
    eisai sigouros?

http://www.vodafone.gr/portal/client...CategoryId=847

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Το "σοκ" είναι τα πέναλτι προαναχώρησης. 125 ευρώ αν "σπάσει" το συμβόλαιο του σταθερού και αύριο θα με πάρουν να μου πουν για το κινητό. Φαντάζομαι πως το "παραθυράκι" της ΕΕΤΤ για το ότι αν σου αλλάξουν την τιμή εντός της διάρκειας του συμβολαίου μπορείς να προαναχωρήσεις άνευ κυρώσεων (θα ερωτηθεί αύριο, διότι αυτός είναι και ο λόγος που αναχωρώ από την παρούσα εταιρία, +8 ευρώ γιατί έτσι, γιατί μπορούν). 15 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης λέει... Το οποίο σημαίνει, άντε και έφυγες, που στα διάλα θα πας...
    Ρωτησα σημερα στη vodafone και μου ειπαν οτι δεν ισχυει ακομα αυτο

Λοιπον, πηγα και πηρα σημερα μια καρτα με νεο αριθμο CU.

Επρεπε να βαλω 6€ μεσα για να ενεργοποιηθει η καρτα. Μου εδωσε 600 λεπτα προς CU, 600 sms προς CU, 1 GB δωρο και εμειναν στην καρτα 5.14€
    Ειναι ενεργοποιημενη by default η επιλογη για αυτοματη ανανεωση του talk2 vodafone 300 καθε φορα που βαζεις 10€ καρτα και σου αφαιρει τα 5€. Την απενεργοποιησα.

Τα πραγματα εχουν ως εξης, τουλαχιστον οπως φαινονται σε μενα στο app του CU.

Το talk2vodafone 600 εχει 500 προς vodafone, 100 προς ολους, 100 προς ολους απο ειδικη προσφορα και online bonus 100 προς ολους (συνολο δηλαδη 300 προς ολους)
    Το talk2vodafone 300 εχει 200 προς vodafone, 100 προς ολους, 100 προς ολους απο ειδικη προσφορα και online bonus 100 προς ολους (συνολο δηλαδη 300 προς ολους)

Ολα τα παραπανω, λενε διαρκεια 30 ημερες, οποτε απορω πως θα γινει να μεταφερθουν.

Επισης εχει δωρεαν 2 ωρες προς vodafone με καθε ανανεωση των 10€ (με ανανεωση 20€ εχει 4 ωρες προς voda και 60Mb ιντερνετ)

Για ιντερνετ δεν το εψαξα, μιας και με το καλημερα μου εδωσε 1GB αλλα απο το λιγο που ειδα λεει για 500mb με καθε ανανεωση 10€ και 1gb με καθε ανανεωση 20€ και το ποσο φυσικα μενει στην καρτα.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Απ' ότι είχε πει ο καλόγιωργος, αν ανανεώσεις πριν την λήξη των 30 ημερών, μεταφέρεται το υπόλοιπο. Αν όχι, χάνεται.

Στα δικά μου: Έκανα αίτηση μεταφοράς της γραμμής στην φτηνότερη εταιρία και ξαφνικά με παίρνουν από την δική μου, συμβόλαιο σε λιγότερα από τα μισά χρήματα σε σχέση με πριν και ένα 30% στο σταθερό, που πριν κάνω αίτηση μεταφοράς σε άλλο δίκτυο ήταν αδύνατο να συμβούν αυτά γιατί είχα τις υπεροχοτελειότερες μόνογιασένακαλέπελάτη τιμές και πάλικαλάναλέω. Τι να πω... Επιβεβαιώνονται αυτοί που λένε ότι οι εταιρίες θέλουν "μαστίγιο".

Δεν το ειχα προσεξει οτι ειχε γραψει για ανανεωση πριν το τελος των 30 ημερων. Οποτε εαν του βαλω το πακετακι talk 600 και του βαλω αυτοματη ανανεωση, πριν την ληξη του θα ειμαι κομπλε με την μεταφορα.

Του εβαλα αλλα 10€ και τωρα εχω συνολο 14€ και μου εδωσε αλλα 500mb συν 500mb επειδη ειχα κανει λεει ανανεωση το πρωι σε καταστημα. χαχαχαχαχα Νιωθω οτι εχω αρχισει να ανακαλυπτω τον τροχο. Για 1η φορα ολο δινει.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Θα βάλεις και την εφαρμογή myCU. Εκεί θα βλέπεις το πότε λήγουν τα πακέτα που έχεις ενεργοποιημένα. Αν σου λέει πχ 20/5, έχεις διορία μέχρι τα μεσάνυχτα αυτής της μέρας. Θα ενεργοποιείς το ίδιο ακριβώς πακέτο και όλα τα υπόλοιπα θα μεταφέρονται. Δεν μεταφέρονται τα bonus από Internet. Εγώ δεν επιλέγω κανένα πακέτο με αυτόματη ανανέωση. Μόνο το cu talk a lot 600 και βάζω μια κάρτα 10€ μια φορά τον μήνα, πριν λήξουν τα mb. Έχω επιλέξει και το just surf bonus. Αν παράλληλα με το My CU βάλεις και το my Vodafone, μπορείς να κάνεις ανανέωση και με PayPal.

Δεν το ειχα προσεξει οτι ειχε γραψει για ανανεωση πριν το τελος των 30 ημερων. Οποτε εαν του βαλω το πακετακι talk 600 και του βαλω αυτοματη ανανεωση, πριν την ληξη του θα ειμαι κομπλε με την μεταφορα.

Του εβαλα αλλα 10€ και τωρα εχω συνολο 14€ και μου εδωσε αλλα 500mb συν 500mb επειδη ειχα κανει λεει ανανεωση το πρωι σε καταστημα. χαχαχαχαχα Νιωθω οτι εχω αρχισει να ανακαλυπτω τον τροχο. Για 1η φορα ολο δινει.

δες λιγο τα πακετα όπως σου ειπα και σε πμ από την ΕΦΑΡΜΟΓΗ... είναι λιγο διαφορετικα και θα σε συμφερουν καλυτερα
    επισης δινει το cu Μπονους ένα γίγα ιντερνετ για μια εβδομαδα, για ενεργοποιηση μεχρι 8/5, μπες στο προφιλ σου και δες τι πρεπει να στειλεις (μηνυμα εννοω)

εγω καπου εδώ σταματω, γαιτι το εχουμε γ@@@ το θεμα

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Στα δικά μου: Έκανα αίτηση μεταφοράς της γραμμής στην φτηνότερη εταιρία και ξαφνικά με παίρνουν από την δική μου, συμβόλαιο σε λιγότερα από τα μισά χρήματα σε σχέση με πριν και ένα 30% στο σταθερό, που πριν κάνω αίτηση μεταφοράς σε άλλο δίκτυο ήταν αδύνατο να συμβούν αυτά γιατί είχα τις υπεροχοτελειότερες μόνογιασένακαλέπελάτη τιμές και πάλικαλάναλέω. Τι να πω... Επιβεβαιώνονται αυτοί που λένε ότι οι εταιρίες θέλουν "μαστίγιο".
    Εμένα από τότε που έφυγα από τον ΟΤΕ (σταθερή) εδώ και κάποια χρόνια, με έχει ταράξει στα τηλέφωνα το ευαγές ίδρυμα στην Κηφισίας... έχουμε την τάδε προσφορά, έχουμε νέο οικονομικό πακέτο και δεν συμμαζεύεται. Μια μέρα ρώτησα μια κοπελιά που με πήρε τηλέφωνο γιατί δεν με έπαιρναν για τα νέα οικονομικά πακέτα όταν πλήρωνα τα μαλλιοκέφαλά μου και τους έπιασε τώρα ο πόνος που έφυγα κι άλλαξα εταιρεία.
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 21/04/2016 στις 20:31.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εμένα από τότε που έφυγα από τον ΟΤΕ (σταθερή) εδώ και κάποια χρόνια, με έχει ταράξει στα τηλέφωνα το ευαγές ίδρυμα της Μεσογείων... έχουμε την τάδε προσφορά, έχουμε νέο οικονομικό πακέτο και δεν συμμαζεύεται. Μια μέρα ρώτησα μια κοπελιά που με πήρε τηλέφωνο γιατί δεν με έπαιρναν για τα νέα οικονομικά πακέτα όταν πλήρωνα τα μαλλιοκέφαλά μου και τους έπιασε τώρα ο πόνος που έφυγα κι άλλαξα εταιρεία.
    Στην Κηφισίας είναι, Μεσογείων είναι η ΕΡΤ. To λέω αν θες να τους βρίσεις live μην χαθείς

Καμμία εταιρία, ατυχώς, όσο σε έχει "σίγουρο" δεν κάνει προσφορά. Όταν μετά την "προσφορά νέου πελάτη" που διαφημίζεται στα 18 ευρώ η HOL με ανέβασε στα 22 (ο ΟΤΕ ήθελε 25) δεν μπορούσα να πω κάτι, δεν είχε τίποτα καλύτερο.

Τώρα που τους είπα συνολικά χρεώνετε τόσα, ο ΟΤΕ χρεώνει τόσα (κινητά συν σταθερό), παρέλαβα τις sim κάρτες κλπ και κατάλαβαν ότι δεν κάνω πλάκα, πως το γύρισαν αμέσως πιο χαμηλά από τις προσφορές νέου συνδρομητή και στο σταθερό μου... Από την μία χαίρομαι που θα χρεώνομαι πιο λίγα, από την άλλη σπάζομαι λίγο γιατί το παζάρι σε τέτοιο επίπεδο δεν μου αρέσει και είναι και πεταμένος χρόνος και ενέργεια τηλέφωνα ένθεν και ένθεν "γιατί δεν μένετε" "γιατί φεύγετε" "γιατί αλλάξατε γνώμη". Έχεις έναν πελάτη; Αντί να ψάχνεις πως θα του πάρεις όσο γίνεται περισσότερα (και τελικά να παίρνεις λιγότερα) γιατί να μην είσαι ΟΚ απέναντί του εξ' αρχής; Θα μου πεις γιατί έτσι θα τα τρως από όποιον δεν ψάξει τι εναλλακτικές έχει, οπότε θα κερδίζεις.

*το αυτό με εκνευρίζει και στα σιγου μιγιου και ρέστα. Αν ψάχνω για κάρτα δηλαδή, πρέπει να κατεβάσω ότι μαλακία app έχει φτιάξει η κάθε εταιρία και να ψάχνω τις προσφορές εντός εκτός και επί τα αυτά για το ποιός έχει τις καλύτερες φανερές και κρυφές; Πόσο ηλίθιο...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Στην Κηφισίας είναι, Μεσογείων είναι η ΕΡΤ. To λέω αν θες να τους βρίσεις live μην χαθείς
    Διορθώθηκε, έχουμε τόσα ευαγή ιδρύματα που χάνεις την μπάλα ώρες-ώρες. Βρίσιμο live μόνο στους αλητήριους απατεώνες της Forthnet, αν και μετά την προσφυγή στην ΕΕΕΤ εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    δες λιγο τα πακετα όπως σου ειπα και σε πμ από την ΕΦΑΡΜΟΓΗ... είναι λιγο διαφορετικα και θα σε συμφερουν καλυτερα
    επισης δινει το cu Μπονους ένα γίγα ιντερνετ για μια εβδομαδα, για ενεργοποιηση μεχρι 8/5, μπες στο προφιλ σου και δες τι πρεπει να στειλεις (μηνυμα εννοω)

εγω καπου εδώ σταματω, γαιτι το εχουμε γ@@@ το θεμα

Τα πακέτα από την εφαρμογή τα βλέπω. Ειναι οπως τα εγραψα πιο πανω.

Όπως έγραψα πήρα ένα νέο νούμερο CU για να χρησιμοποιώ κ μετέφεραν το Vodafone που είχα στην wind, σε κάρτα για να μην το χάσω αλλά κ να μην πληρώνω κ πάγια κάθε μήνα.

Τα πακέτα από την εφαρμογή τα βλέπω. Ειναι οπως τα εγραψα πιο πανω.

Όπως έγραψα πήρα ένα νέο νούμερο CU για να χρησιμοποιώ κ μετέφεραν το Vodafone που είχα στην wind, σε κάρτα για να μην το χάσω αλλά κ να μην πληρώνω κ πάγια κάθε μήνα.
    επειδή κυριολεκτικα αν δεις τα πακετα από την βονταφον εφαρμογή πχ, και μετα από την cu διαφέρουν, (όπως ειχα πει και στον γιαννη ) ιδού του λόγου το αληθες.
    όχι τιποτα άλλο, για να μη λες ότι σου λεω ότι μου κατεβαινει στο κεφαλι
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 300.jpg‎   600.jpg‎  

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια στα γρήγορα ( ερώτηση βρε…..!!!)
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 07:40
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2006, 15:50
  3. Ενα Στα Γρηγορα
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 11:46