και αφου ξεκινησαμε τις αψιμαχιες.........καλα του εκανε ο Ροσσι στον μουλο.Εγω στη θεση του Ροσσι θα γυρναγα να τον πατησω κιολας.Και τα λεω γω που δεν ειμαι με τον μαφιοζο.
Καλά ρε παιδια όπως σας βολεύει .....του στυλ εδώ δεν πήραμε πρωτάθλημα και μας νοιάζει αν τσακίστει ο μαρκεζ...Καλά του έκανε του πουστη εκ του ασφαλούς. ..
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
αστεια πραγματα Βαγγελη...
και ο rossi εκανε πουστιες και το ξερουν ολοι...απλα ηταν και αυτες "μη ανιχνευσιμες" ή στα ορια της νομιμοτητας αν θελεις...
δεν παιζεται αλλιως το παιχνιδι...αν θελεις να εισαι μπροστα πρεπει καποια στιγμη να παιξεις και λιγο? πολυ? βρωμικα...
και ο rossi το ξερει καλα...δεν ειναι τυχαιος...απλα περισυ ηταν αυτος που εχασε την ψυχραιμια του και το πληρωσε...κοινως παραδεκτο και αυτο...
ε, δεν μπορει να κανει συνεχως ψυχολογικο πολεμο και να ειναι παντα αυτος ο ψυχραιμος και ολοι να την "πατανε"..περισυ την πατησε αυτος απο την πρεμουρα του για τον τιτλο...
και αυτο φανηκε απο την Αυστραλια και τις δηλωσεις του...οτι βοηθησε ο marquez τον lorenzo, ενω τον ειχε περασει στον τελευταιο γυρο...πιο ακυρη δηλωση δλδ δεν μπορεις να βρεις πουθενα...![]()
φιλε, οταν ειδα το σκηνικο, εγω πρωτος αρχισα να ριχνω μπινελικια στο ροσσι. Εγω ξενερωσα τη ζωη μου με τη παρτη του.
Οταν ομως ειδα ξανα και ξανα τον αγωνα, ειδα τα γυρολογια, ειδα τη "συμπεριφορα" των οδηγων, τις αλληλοπροσπερασεις, τοτε ειδα τη προθεση του μαρκεζ να "καταστρεψει" τον αγωνα του ροσσι
Ειτε δεν εχεις οδηγησει μηχανη, η δεν εχεις συμετασχει ποτε σου σε αγωνα...
Οι μηχανες αυτες και οι οδηγοι αυτοι ΔΕΝ πεφτουν ετσι απλα, ειδικα οταν ειναι σχεδον σταματημενοι οπως ηταν οι δυο τους εκεινη τη στιγμη![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
ωρε τι εχει να γινει φετος....ενα δοκιμαστικουλι ειδαμε και ειμαστε ετοιμοι να σφαχτουμε.ΓΟΥΣΤΑΡΩ................
ο τελευταιος αγωνας, αν εξαιρεσεις τις προσπερασεις του rossi, δεν ηταν καλος...
φανηκε η νωχελικοτητα μπροστα...λιγο ο pedrosa, αλλα μεχρι εκει...
αυστραλια ομως και μαλαισια η καρδια μου εφτασε μια 100αρα παλμους...βλεποντας τους να περνανε φιλερ ο ενας τον αλλον...
![]()