Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 209

Θέμα: Marc Márquez

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    (διαχειριστες, ιππαρχει γαμωτικον που ξερναει? )
    Ναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    και αφου ξεκινησαμε τις αψιμαχιες.........καλα του εκανε ο Ροσσι στον μουλο.Εγω στη θεση του Ροσσι θα γυρναγα να τον πατησω κιολας.Και τα λεω γω που δεν ειμαι με τον μαφιοζο.

Παλαιό μέλος
    Καλά ρε παιδια όπως σας βολεύει .....του στυλ εδώ δεν πήραμε πρωτάθλημα και μας νοιάζει αν τσακίστει ο μαρκεζ...Καλά του έκανε του πουστη εκ του ασφαλούς. ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    κυριολεκτικα στα @@ μου για το πρωταθλημα εμενα...μπεσα σου μιλαω...
    εγω προσωπικα, ωραιους αγωνες θελω να βλεπω...
    αλλους φαινεται οτι εκαιγε...για να σηκωσουν το 10ο...λες και τα 9 δεν ειναι τρομερος αθλος για εναν αθλητη...
    καθαρα οπαδικα δλδ...

και αν θες να παρουμε τα πραγματα ως εχουν, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι πιο γρηγορος ο lorenzo απο τον rossi...
    και οσες φορες και να τρεξουν μονοι τους σε ολες τις πιστες, η πλαστιγγα θα γυρει υπερ του lorenzo...
    κοινως αποδεκτα τα παραπανω απο ολους τους γνωστες του αθληματος..οχι επειδη το λεω εγω ο τελευταιος, τυχαιος, κουλος...
    οποτε για να απαντησω στο ερωτημα σου..ΝΑΙ το πηρε αξια γιατι ειχε καποιες ατυχες στιγμες αλλα σε πολλους αγωνες εδειξε οτι μπορει να ειναι πανγρηγορος και σταθερος...
    ο rossi εδειξε την σταθεροτητα του αλλα οχι την ταχυτητα του οταν ειναι ολοι καλα και μαχιμοι...(εννοω απο τους 4 aliens)...

o lorenzo ειχε 7 νικες σε 18 αγωνες και μια εγκαταλειψη...ο rossi ειχε 4 νικες στους 18 αγωνες και καμια εγκαταλειψη...
    οποτε ποιος επρεπε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και βαση αριθμων, να το παρει? ο rossi?
    ρε μαν αυτό είπε ο άνθρωπος,ότι ο Λορένθο το πήρε πανάξια παρά τις πουστιές του μουνακίου.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lonerider Προβολή μηνύματος
    Καλά ρε παιδια όπως σας βολεύει .....του στυλ εδώ δεν πήραμε πρωτάθλημα και μας νοιάζει αν τσακίστει ο μαρκεζ...Καλά του έκανε του πουστη εκ του ασφαλούς. ..
    Να χαρώ τ αγοριμ
    Εύγε
    Τους π@@στηδες(μεταφορικά)

Τους πατάμε κάτω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vangelis 64 Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορώ να συγκρίνω την αγκωνιά τού Μπιάτζι,το χώσιμο στον Γιμπερνάου ή τον κατινισμό κάποιες φορές τού Ρόσι και τών υπολοίπων,
    με την "μη ανιχνεύσιμη αντιαθλητική συμπεριφορά" τού βρόντακα.Γι' αυτό είναι και πουστιά άλλωστε.

Οι άλλοι παίζανε και μπουνιές άμα λάχαινε αλλά κράταγαν και μια αξιοπρέπεια ρε παιδί μου,όσο και να τούς τρέλλαινε η χασούρα.

Η κυλότα με το 93 δεν έχει καμμιά σχέση μ' αυτούς.

αστεια πραγματα Βαγγελη...

και ο rossi εκανε πουστιες και το ξερουν ολοι...απλα ηταν και αυτες "μη ανιχνευσιμες" ή στα ορια της νομιμοτητας αν θελεις...
    δεν παιζεται αλλιως το παιχνιδι...αν θελεις να εισαι μπροστα πρεπει καποια στιγμη να παιξεις και λιγο? πολυ? βρωμικα...

και ο rossi το ξερει καλα...δεν ειναι τυχαιος...απλα περισυ ηταν αυτος που εχασε την ψυχραιμια του και το πληρωσε...κοινως παραδεκτο και αυτο...
    ε, δεν μπορει να κανει συνεχως ψυχολογικο πολεμο και να ειναι παντα αυτος ο ψυχραιμος και ολοι να την "πατανε"..περισυ την πατησε αυτος απο την πρεμουρα του για τον τιτλο...
    και αυτο φανηκε απο την Αυστραλια και τις δηλωσεις του...οτι βοηθησε ο marquez τον lorenzo, ενω τον ειχε περασει στον τελευταιο γυρο...πιο ακυρη δηλωση δλδ δεν μπορεις να βρεις πουθενα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    και αφου ξεκινησαμε τις αψιμαχιες.........καλα του εκανε ο Ροσσι στον μουλο.Εγω στη θεση του Ροσσι θα γυρναγα να τον πατησω κιολας.Και τα λεω γω που δεν ειμαι με τον μαφιοζο.
    Την μια πάτησε τον Σιμοντσελι από ατυχία. .....Ούτε αυτό δεν του ήρθε στο μυαλό όταν έβγαζε οφ τον μαρκεζ?ντροπή. ......

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    ....
    φιλε, οταν ειδα το σκηνικο, εγω πρωτος αρχισα να ριχνω μπινελικια στο ροσσι. Εγω ξενερωσα τη ζωη μου με τη παρτη του.
    Οταν ομως ειδα ξανα και ξανα τον αγωνα, ειδα τα γυρολογια, ειδα τη "συμπεριφορα" των οδηγων, τις αλληλοπροσπερασεις, τοτε ειδα τη προθεση του μαρκεζ να "καταστρεψει" τον αγωνα του ροσσι

Δεν τον γουστάρω για αυτό που έκανε στον μαρκεζ ,χωρίς να υπολογίσει τι συνέπεια θα μπορούσε να είχε η πτώση του μαρκεζ ...
    Ειτε δεν εχεις οδηγησει μηχανη, η δεν εχεις συμετασχει ποτε σου σε αγωνα...
    Οι μηχανες αυτες και οι οδηγοι αυτοι ΔΕΝ πεφτουν ετσι απλα, ειδικα οταν ειναι σχεδον σταματημενοι οπως ηταν οι δυο τους εκεινη τη στιγμη
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Έκανε
    Κσι φυσικά έκανε
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
    ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ biagi,ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΝ sete ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
    την πουστια φιλε shooter δεν την κανεις "μονος σου"..καποιος ειναι αποδεκτης...
    καποιος "την παταει"...

Την μια πάτησε τον Σιμοντσελι από ατυχία. .....Ούτε αυτό δεν του ήρθε στο μυαλό όταν έβγαζε οφ τον μαρκεζ?ντροπή. ......
    δεν νομιζω οτι εχουν σχεση τα δυο περιστατικα.Εδω καπου κανεις λαθος.

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω προσωπικα, ωραιους αγωνες θελω να βλεπω...

Και γω ρε συ. Και ολοι μας ρε Σταυρο
    Αλλα δε το ειδα αυτο στους στους τελευταιους αγωνες. Και δεν εχει να κανει με το οτι ο ροσσι εχασε το πρωταθλημα. Τα ιδια θα πιστευα ακομα και αν το ειχε παρει στη Βαλενθια
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος
    φιλε, οταν ειδα το σκηνικο, εγω πρωτος αρχισα να ριχνω μπινελικια στο ροσσι. Εγω ξενερωσα τη ζωη μου με τη παρτη του.
    Οταν ομως ειδα ξανα και ξανα τον αγωνα, ειδα τα γυρολογια, ειδα τη "συμπεριφορα" των οδηγων, τις αλληλοπροσπερασεις, τοτε ειδα τη προθεση του μαρκεζ να "καταστρεψει" τον αγωνα του ροσσι

Ειτε δεν εχεις οδηγησει μηχανη, η δεν εχεις συμετασχει ποτε σου σε αγωνα...
    Οι μηχανες αυτες και οι οδηγοι αυτοι ΔΕΝ πεφτουν ετσι απλα, ειδικα οταν ειναι σχεδον σταματημενοι οπως ηταν οι δυο τους εκεινη τη στιγμη
    Ναι έλα να με μάθεις να οδηγώ. .....πλάγια σμένος και του παταει την μάνετα. .........έλα όμως που επεσε

ωρε τι εχει να γινει φετος....ενα δοκιμαστικουλι ειδαμε και ειμαστε ετοιμοι να σφαχτουμε.ΓΟΥΣΤΑΡΩ................

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    δεν νομιζω οτι εχουν σχεση τα δυο περιστατικα.Εδω καπου κανεις λαθος.
    Σχέση δεν έχουν. ....απλά αν σου τύχει κάτι τέτοιο το έχεις πάντα στο μυαλό σου και δεν συμπεριφερεσαι έτσι σε συναθλητές σου...

Και γω ρε συ. Και ολοι μας ρε Σταυρο
    Αλλα δε το ειδα αυτο στους στους τελευταιους αγωνες. Και δεν εχει να κανει με το οτι ο ροσσι εχασε το πρωταθλημα. Τα ιδια θα πιστευα ακομα και αν το ειχε παρει στη Βαλενθια
    ο τελευταιος αγωνας, αν εξαιρεσεις τις προσπερασεις του rossi, δεν ηταν καλος...
    φανηκε η νωχελικοτητα μπροστα...λιγο ο pedrosa, αλλα μεχρι εκει...

αυστραλια ομως και μαλαισια η καρδια μου εφτασε μια 100αρα παλμους...βλεποντας τους να περνανε φιλερ ο ενας τον αλλον...

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. DANI PEDROSA-MARC MARQUEZ holidays
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2014, 19:10
  2. Marc Márquez. Φαινόμενο; Ποιος το είχε προβλέψει;
    από mario27 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 116
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2014, 11:48
  3. Tου την χάρισαν πάλι του Marquez
    από sapila racing στο forum Αγωνιστικά νέα