Αν μυρίσουν το παραδάκι κατά τη γνώμη μου όλες.Έχω δοκιμάσει:1190r στη Κτμ 500 (όχι test drive, πελάτη που το άφησε ανταλλαγή και πήρε 1290), Κ1300s σε ένα γωνικό βουλιαγμένης και αρδητού γωνία, ένα multi 1200s του13' στο funmoto, μια 1000RR στον μυλωνάκη στα Χανιά και μια zx10 όταν είχα κολλήσει και ήθελα super sport από τον Κεχαγιά. Μάλιστα ο Κεχαγιάς πήρε τηλέφωνο έναν πελάτη του (άκουσον) και ήρθε με το zx10, πήρε το δικό μου και πήγαμε βόλτα Ρέθυμνο. Χωρίς να έχει κανένα όφελος παρά μόνο φιλότιμο. Όπως είπα και παραπάνω είμαι κοντά 1.90 Σκέψου με πάνω σε super sport. Αυτή η δοκιμή μέχρι το Ρέθυμνο μου έδωσε να κατάβω πως δεν είμαι για τέτοια μοτό. Ούτε αυτή ούτε καμία άλλη. Σκέψου να μην το δοκίμαζα. Το smt που αγόρασα. Τρεις φορές το δοκίμασα πριν έρθει στα χέρια μου. Του 11' Φουλ. Κοντά 10000 πήρε ο μάγκας. Σιγά μην δεν το δοκίμαζα. Παστέλι παίρνω; Και άλλες πολλές μοτοσυκλέτες μιας και έχω αλλάξει αρκετές. Αυτές τις ανέφερα διότι κοστίζουν λεφτά με ουρά και όμως τις έδωσαν. Και πως να μην τις δώσουν; Θα μου πει ο έμπορος όχι; Πάμε καλά; Σήμερα που το ευρώ είναι είδος πολυτελείας για μηχανή 14000 και 17000 ευρώ; Τι αγοράζω; κανό με 500€; Το τραπέζι θα μου κάνει..Εσείς μάλλον έχετε μπερδέψει το δοκιμάζω μια μοτοσυκλέτα με το "σκίζω" μια μοτοσυκλέτα. Έκει πρέπει να καταλάβεις αν είσαι πωλητής τι έχεις απέναντί σου. Aν πουλάς κάτι και σου πει άλλος πάμε στον μάστορά μου, και πας, τι θα απαντήσεις αν σου πει το μαστόρι "να το κάνω μια βόλτα;" (αν σε ρωτήσει) Θα του πεις όχι; Μπρίκια θα πουλήσεις μετά. Θα του πεις ναι; Και ποιος σου λέει ότι τα μαστόρια δεν μπορούν να σκίσουν; Και για του λόγου το αληθές 9μιση στις 10 αγγελίες στο car λένε "δεκτός ΚΑΘΕ έλεγχος".Για μένα το κάθε σημαίνει κάθε. Σχεδόν ποτέ δεν παζαρεύω, αλλά δοκιμή δεν υπάρχει περίπτωση να μην. Πάντως νομίζω πως δεν έχεις διαβάσει με πια διαδικασία δίνω την μοτοσυκλέτα μου για δοκιμή. Ποτέ δεν αφήνω τον άλλο μόνο του. Αν του ρίξεις μια ματιά νομίζω πως θα καταλάβεις ότι υπάρχουν δοκιμές και δοκιμές.
![]()