Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 149

Θέμα: Εκλάπη στην δοκιμαστική βόλτα από τον υποψήφιο αγοραστή!

Ξέρεις από βέσπα;;; Το avatar του/της lookylook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος

Εαν παμε αυριο σε 10 εκθεσεις με μεταχειρω... Ποσες πιστευεις οτι θα σου δωσουν το συγκεκριμενο μηχανακι που θελεις για δοκιμη..??

Κατα την γνωμη μου καμμια....!
    Αν μυρίσουν το παραδάκι κατά τη γνώμη μου όλες.Έχω δοκιμάσει:1190r στη Κτμ 500 (όχι test drive, πελάτη που το άφησε ανταλλαγή και πήρε 1290), Κ1300s σε ένα γωνικό βουλιαγμένης και αρδητού γωνία, ένα multi 1200s του13' στο funmoto, μια 1000RR στον μυλωνάκη στα Χανιά και μια zx10 όταν είχα κολλήσει και ήθελα super sport από τον Κεχαγιά. Μάλιστα ο Κεχαγιάς πήρε τηλέφωνο έναν πελάτη του (άκουσον) και ήρθε με το zx10, πήρε το δικό μου και πήγαμε βόλτα Ρέθυμνο. Χωρίς να έχει κανένα όφελος παρά μόνο φιλότιμο. Όπως είπα και παραπάνω είμαι κοντά 1.90 Σκέψου με πάνω σε super sport. Αυτή η δοκιμή μέχρι το Ρέθυμνο μου έδωσε να κατάβω πως δεν είμαι για τέτοια μοτό. Ούτε αυτή ούτε καμία άλλη. Σκέψου να μην το δοκίμαζα. Το smt που αγόρασα. Τρεις φορές το δοκίμασα πριν έρθει στα χέρια μου. Του 11' Φουλ. Κοντά 10000 πήρε ο μάγκας. Σιγά μην δεν το δοκίμαζα. Παστέλι παίρνω; Και άλλες πολλές μοτοσυκλέτες μιας και έχω αλλάξει αρκετές. Αυτές τις ανέφερα διότι κοστίζουν λεφτά με ουρά και όμως τις έδωσαν. Και πως να μην τις δώσουν; Θα μου πει ο έμπορος όχι; Πάμε καλά; Σήμερα που το ευρώ είναι είδος πολυτελείας για μηχανή 14000 και 17000 ευρώ; Τι αγοράζω; κανό με 500€; Το τραπέζι θα μου κάνει.. Εσείς μάλλον έχετε μπερδέψει το δοκιμάζω μια μοτοσυκλέτα με το "σκίζω" μια μοτοσυκλέτα. Έκει πρέπει να καταλάβεις αν είσαι πωλητής τι έχεις απέναντί σου. Aν πουλάς κάτι και σου πει άλλος πάμε στον μάστορά μου, και πας, τι θα απαντήσεις αν σου πει το μαστόρι "να το κάνω μια βόλτα;" (αν σε ρωτήσει) Θα του πεις όχι; Μπρίκια θα πουλήσεις μετά. Θα του πεις ναι; Και ποιος σου λέει ότι τα μαστόρια δεν μπορούν να σκίσουν; Και για του λόγου το αληθές 9μιση στις 10 αγγελίες στο car λένε "δεκτός ΚΑΘΕ έλεγχος".Για μένα το κάθε σημαίνει κάθε. Σχεδόν ποτέ δεν παζαρεύω, αλλά δοκιμή δεν υπάρχει περίπτωση να μην. Πάντως νομίζω πως δεν έχεις διαβάσει με πια διαδικασία δίνω την μοτοσυκλέτα μου για δοκιμή. Ποτέ δεν αφήνω τον άλλο μόνο του. Αν του ρίξεις μια ματιά νομίζω πως θα καταλάβεις ότι υπάρχουν δοκιμές και δοκιμές.
    Τελευταία τροποποίηση από lookylook; 08/04/2016 στις 01:16.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Εφτασε τις 8 σελιδες το θρεντ?

Έχω αγοράσει και πουλήσει 2 μηχανές. Ποτέ δε ζήτησα να κάνω βόλτα τη μηχανή και ποτέ δεν τις έδωσα για βόλτα γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.

Πρόσφατα πουλούσα το gsfx που είχα και με κάλεσε στο τηλέφωνο ένας τύπος από Αθήνα (εγώ Κρήτη) και μου λέει. ΟΚ το θέλω το μηχανάκι , όσα λεφτά ζητάς και δε θέλω καλύτερη τιμή. Έλα Αθήνα, στον Πειραιά στο τάδε μέρος να μου το φέρεις και σου δίνω τα χρήματα στο χέρι. Δεν είναι τίποτα μου λέει. Θα μπεις στο καράβι και στις 6 θα είσαι εδώ.

Από τη φωνή και το στιλ ομιλίας του δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση να ανέβω Πειραιά. Του λέω έλα εσύ λοιπόν Κρήτη με το πρωϊνό καράβι να τη δεις , να κάνουμε τα χαρτιά και να τη πάρεις.
    Ααα φιλαράκι δε προλαβαίνω. Να το κάνουμε όπως σου είπα. Και είδες ; Δε διαπραγματεύτηκα καν τη τιμή. Φέρε τη μηχανή και σου δίνω μετρητά.

Προφανώς και δεν του την έδωσα ούτε ανέβηκα Πειραιά για κάτι τέτοιο. Υποθέτω ότι υπήρχαν μεγάλες πιθανότητας να επιστρέψω Κρήτη χωρίς λεφτά και χωρίς μηχανή.

Το μηχανάκι τελικά το έδωσα σε παλικάρι που ήρθε και είδε το μηχανάκι και ας το έδωσα και λίγο φτηνότερα.

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    παιδες εγω εδωσα το μηχανακι μου το 14. με πηρε ο τυπος και κλεισαμε ραντεβου στον μηχανικο του. πηγα εκει, ο μηχανικος την κοιταξε, την εκανε βολτα (ο μηχανικος, ενω ο υποψηφιος ηταν μαζι μου), τα βρηκαμε , την εδωσα....τελος....υπαρχει λυση για ολα. συμφωνω ομως οτι δεν μπορει μια μοτο να σου κανει 100%...ποτέ. ακομα κ οταν πας για την μεταβιβαση υπαρχει ενα μεγαλο κενο....σου δινει κασερι κ συ πρεπει να δεις αν ειναι πλαστα, οποτε μονο τραπεζα (οπου θα παρει και τα παραβολα). αν πας πρωτα τραπεζα εχεις εσυ τα λεφτα (ο πωλητης) και την αδεια ακομα στο ονομα σου. αν πας πρωτα υπουργειο με τα παραβολα και κανεις μεταβιβαση ο αγοραστης εχει τα λεφτα και την μηχανη στο ονομα του ή εστω τα εχεις εσυ (πωλητης) χωρις βεβαια να ξερεις αν ειναι πλαστα....ειναι 2 κενα που παντα θα υπαρχουν.... εκτος αν πας πρωτα τραπεζα ή σουπερμαρκετ ή οπου αλλου μπορουν να σου ελεγξουν τα χαρτονομισματα και σου τα δωσει χερι στο υπουργειο...και εισαι με το πακετο στην τσεπη με οτι αυτο συνεπαγεται........παντα θα υπαρχουν κενα...
    ..without engineers, science is just philosophy..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ZauZ Προβολή μηνύματος

Προφανώς και δεν του την έδωσα ούτε ανέβηκα Πειραιά για κάτι τέτοιο. Υποθέτω ότι υπήρχαν μεγάλες πιθανότητας να επιστρέψω Κρήτη χωρίς λεφτά και χωρίς μηχανή.

Το μηχανάκι τελικά το έδωσα σε παλικάρι που ήρθε και είδε το μηχανάκι και ας το έδωσα και λίγο φτηνότερα.
    Παίζει κι αυτό το σενάριο το οποίο είναι το χειρότερο φυσικά. Μπορεί να έπαιζε και το πιό "απλό" του στυλ "φίλε δε μου είχες πει για αυτές τις γρατσουνιές/τη σκουριά εδώ στις ακτίνες κλπ, οπότε κόψε ΧΧΧΧ ευρώ για να την πάρω". Με το σκεπτικό αυτός έκανε ολόκληρο ταξίδι, θα γυρίσει πίσω χωρίς λεφτά και με τα έξοδα των εισιτηρίων;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ταξίδι χωρίς προκαταβολή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα έξοδά μου, δεν παίζει. Γενικά δεν παίζει να μετακινηθώ πάνω από χιλιόμετρο από τον χώρο μου για τον κάθε τυχαίο.
    Life begins at 45°.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από airmav Προβολή μηνύματος
    παιδες εγω εδωσα το μηχανακι μου το 14. με πηρε ο τυπος και κλεισαμε ραντεβου στον μηχανικο του. πηγα εκει, ο μηχανικος την κοιταξε, την εκανε βολτα (ο μηχανικος, ενω ο υποψηφιος ηταν μαζι μου), τα βρηκαμε , την εδωσα....τελος....υπαρχει λυση για ολα. συμφωνω ομως οτι δεν μπορει μια μοτο να σου κανει 100%...ποτέ. ακομα κ οταν πας για την μεταβιβαση υπαρχει ενα μεγαλο κενο....σου δινει κασερι κ συ πρεπει να δεις αν ειναι πλαστα, οποτε μονο τραπεζα (οπου θα παρει και τα παραβολα). αν πας πρωτα τραπεζα εχεις εσυ τα λεφτα (ο πωλητης) και την αδεια ακομα στο ονομα σου. αν πας πρωτα υπουργειο με τα παραβολα και κανεις μεταβιβαση ο αγοραστης εχει τα λεφτα και την μηχανη στο ονομα του ή εστω τα εχεις εσυ (πωλητης) χωρις βεβαια να ξερεις αν ειναι πλαστα....ειναι 2 κενα που παντα θα υπαρχουν.... εκτος αν πας πρωτα τραπεζα ή σουπερμαρκετ ή οπου αλλου μπορουν να σου ελεγξουν τα χαρτονομισματα και σου τα δωσει χερι στο υπουργειο...και εισαι με το πακετο στην τσεπη με οτι αυτο συνεπαγεται........παντα θα υπαρχουν κενα...
    Παρέα στην τράπεζα και επιταγή ημέρας (σαν τα αυγά)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αν δεν υπάρχει εμπιστοσυνή ή δε σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ο πωλητης/αγοραστης (ανάλογα) τότε κακώς συνεχίζεις τη διαπραγματευση.
    Κενά υπάρχουν ΠΑΝΤΑ.

Πάντως όταν αντάλλαξαμε μοτοσακα με ένα μέλος του φόρουμ τούτου, που δε γνωριζόμασταν πέραν ψηφιακα, και ήμασταν και 700χλμ μακριά, και δεν είχε δει κανεις το μοτοσακό του άλλου, και το ταξιδάκι του έκανε ο ένας, και το έξοδα του ταξιδιού μοιράστηκαν (μετά το ταξίδι) και όλα πήγαν καλώς. (και πλέον δεν εχει κανένας μας 'μηχανή'

Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη δε προχωράς .+-

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αν δεν υπάρχει εμπιστοσυνή ή δε σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ο πωλητης/αγοραστης (ανάλογα) τότε κακώς συνεχίζεις τη διαπραγματευση.
    Κενά υπάρχουν ΠΑΝΤΑ.

Πάντως όταν αντάλλαξαμε μοτοσακα με ένα μέλος του φόρουμ τούτου, που δε γνωριζόμασταν πέραν ψηφιακα, και ήμασταν και 700χλμ μακριά, και δεν είχε δει κανεις το μοτοσακό του άλλου, και το ταξιδάκι του έκανε ο ένας, και το έξοδα του ταξιδιού μοιράστηκαν (μετά το ταξίδι) και όλα πήγαν καλώς. (και πλέον δεν εχει κανένας μας 'μηχανή'

Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη δε προχωράς .+-

όπως ακριβώς το λες και μιας και είναι σημερινό το αναφέρω. Πρίν μέρες φίλος (που τον ξέρω 15 χρόνια τώρα) μου ζήτησε να έχω το νού μου ψάχνει για μηχανάκι. Αφού κουβεντιάσαμε το τι του αρέσει και πως θα το πάρει, του είπα οκ θα έχω το νου μου.
    Σήμερα είδα αγγελία άλλου φίλου που έχουμε πάει και μερικές βόλτες μαζί, έχουμε βρεθεί πολλές φορές στην Πάτρα για καφέ, ξέρω τον πατέρα του σαν πελάτη από το μαγαζί και γενικά θα τον χαρακτήριζα "και γ@μώ τα παιδιά" έβαλε αγγελία το μηχανάκι του.
    Μόλις το είδα έδεσα τις δύο περιπτώσεις μεταξύ τους, επικοινώνησα και με τους 2 και θα βρεθούμε το απόγευμα να γίνει η αγοραπωλησία. Τέλος. Κανένας από τους δύο δεν ξέρει τον άλλον και οι δύο έμειναν σε αυτά που είπα γιατί ξέρουν εμένα, ο μεν αγοραστής μου είπε "αν μου πεις να το πάρω θα το πάρω" ο δε πωλητής απλά μου επιβεβαίωσε αυτό που ήξερα ήδη "το μηχανάκι είναι τέλειο". Παλιότερα με τον ίδιο, είχε άλλο μέλος του φόρουμ συναλλαγή με εμένα πάλι ενδιάμεσο και τότε υπήρχε και απόσταση μεταξύ τους σε νησί ο ένας στην Πάτρα ο άλλος. Και τότε όλα είχαν πάει άψογα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    όπως ακριβώς το λες και μιας και είναι σημερινό το αναφέρω. Πρίν μέρες φίλος (που τον ξέρω 15 χρόνια τώρα) μου ζήτησε να έχω το νού μου ψάχνει για μηχανάκι. Αφού κουβεντιάσαμε το τι του αρέσει και πως θα το πάρει, του είπα οκ θα έχω το νου μου.
    Σήμερα είδα αγγελία άλλου φίλου που έχουμε πάει και μερικές βόλτες μαζί, έχουμε βρεθεί πολλές φορές στην Πάτρα για καφέ, ξέρω τον πατέρα του σαν πελάτη από το μαγαζί και γενικά θα τον χαρακτήριζα "και γ@μώ τα παιδιά" έβαλε αγγελία το μηχανάκι του.
    Μόλις το είδα έδεσα τις δύο περιπτώσεις μεταξύ τους, επικοινώνησα και με τους 2 και θα βρεθούμε το απόγευμα να γίνει η αγοραπωλησία. Τέλος. Κανένας από τους δύο δεν ξέρει τον άλλον και οι δύο έμειναν σε αυτά που είπα γιατί ξέρουν εμένα, ο μεν αγοραστής μου είπε "αν μου πεις να το πάρω θα το πάρω" ο δε πωλητής απλά μου επιβεβαίωσε αυτό που ήξερα ήδη "το μηχανάκι είναι τέλειο". Παλιότερα με τον ίδιο, είχε άλλο μέλος του φόρουμ συναλλαγή με εμένα πάλι ενδιάμεσο και τότε υπήρχε και απόσταση μεταξύ τους σε νησί ο ένας στην Πάτρα ο άλλος. Και τότε όλα είχαν πάει άψογα.
    Το χεις ρε μπαγάσα δηλαδής...
    https://www.youtube.com/watch?v=pqVTYjoHFiE

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Το χεις ρε μπαγάσα δηλαδής...
    https://www.youtube.com/watch?v=pqVTYjoHFiE

Ναι ρε.........

Οχι σαν κι' εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε.........

Οχι σαν κι' εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΜΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΤΙΜΟΣ................................................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    μαλιστα, 8 σελιδες, και ακομη δεν εχουμε καταληξει στο αυτονοητο, και συζηταμε για το αν πρεπει να αγοραζεις μηχανακι χωρις να το δοκιμασεις, γιατι σε ενδεχομενη πωληση του, δε θες εσυ να το δωσεις βολτα, μη στο παρουνε και φυγουν.
    Επιπροσθετως συζηταμε ακομη το αν και εφοσον μπορει η αντιπροσωπια η το μαγαζι να μας το δωσει test ride....
    Πλακα κανετε ετσι;
    Ενα ειναι το ζητουμενο, οταν πας να παρεις μηχανακι δε μπορω να καταλαβω το γιατι δε μπορεις να το οδηγησεις, οπως και ο υποψηφιος πωλητης θα πρεπει με καποιο τροπο να ειναι καλυμενος.
    Οτι ειναι γεγονος ειναι , οτι πρεπει να διασφαλιστει η βολτα, δοκιμη, τεστ, και παλι αυτο ειναι γεγονος.
    Ολα τ αλλα ειναι να γεμιζουν σελιδες.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    μαλιστα, 8 σελιδες, και ακομη δεν εχουμε καταληξει στο αυτονοητο, και συζηταμε για το αν πρεπει να αγοραζεις μηχανακι χωρις να το δοκιμασεις, γιατι σε ενδεχομενη πωληση του, δε θες εσυ να το δωσεις βολτα, μη στο παρουνε και φυγουν.
    Επιπροσθετως συζηταμε ακομη το αν και εφοσον μπορει η αντιπροσωπια η το μαγαζι να μας το δωσει test ride....
    Πλακα κανετε ετσι;
    Ενα ειναι το ζητουμενο, οταν πας να παρεις μηχανακι δε μπορω να καταλαβω το γιατι δε μπορεις να το οδηγησεις, οπως και ο υποψηφιος πωλητης θα πρεπει με καποιο τροπο να ειναι καλυμενος.
    Οτι ειναι γεγονος ειναι , οτι πρεπει να διασφαλιστει η βολτα, δοκιμη, τεστ, και παλι αυτο ειναι γεγονος.
    Ολα τ αλλα ειναι να γεμιζουν σελιδες.
    το μετεχειρο θελει δοκιμη, οτι και αν ειναι αυτο..μπορει να εχει κανει τα χιλια μυρια ο αλλος απλα και ξεκαθαρα..μονο η παρεα σου ξερει τι εχεις και σε τι κατασταση ειναι..ελεος δηλαδη

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ξερετε... ορισμένοι "αγοραστες" η λογικη που εχετε "μετα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου" είναι προσβλητικη για τον αλλον..
    όχι κυριε, δε θα σου κανω και πιπα επειδή ηρθες να δεις το μηχανακι μου μπας και το αγορασεις.. να κι αν σου κανει, να κι αν δε σου κανει...

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2013, 23:06
  2. Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...
    από Runner Ducati στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 05:56
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε