Κλασικος Ελληνας που καμαρωνει για πραγματα που ουτε καν συμμετειχε,και θεωρει τον εαυτο του
υπερανω ολων,αντι να κανει ο ιδιος κατι να αλλαξει την κατασταση γυρω του,η εστω να προσπαθησει.
Πατριδα ειναι οπου ζεις καλυτερα.
Κλασικος Ελληνας που καμαρωνει για πραγματα που ουτε καν συμμετειχε,και θεωρει τον εαυτο του
υπερανω ολων,αντι να κανει ο ιδιος κατι να αλλαξει την κατασταση γυρω του,η εστω να προσπαθησει.
Πατριδα ειναι οπου ζεις καλυτερα.
Ρε Θάντερα, είσαι 50ρης κάτι τέτοιο.
Μιλάς για το 80 και τα χρυσά κουτάλια του Ανδρέα σαν να ήταν κάτι καλό τελικά, σαν να μην ήταν με δανεικά; Σαν να μην άφησε αρρώστιες στον τόπο από τις οποίες νοσεί ακόμα και θα νοσεί άγνωστο για πόσο; Αλλά τότε έτρωγες και στα @@ σου από που ερχόντουσαν οι δραχμές γιατί στα άνοιγαν οι γκόμενες, όπως γράφεις.
Για το σήμερα που πρέπει να είσαι χαζός αν μπορείς να φύγεις και δεν το κάνεις, πάλι κακό είναι να βγάλεις λεφτά ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ;;;
Η εθνοκάθαρση με τους δικούς σου όρους, αυτό είναι η λύση;
ΠΑΣΟΚ save us...
αφου με ρωτας ,ευχαριστως να σου πω:ειμαι 54,δουλευω απο τα 14 και πηγαινα νυχτερινο.Το πρωτο ενσημο το εβαλα το 77(15και κατι)και δουλευα στον ιδιωτικο τομεα συνεχεια μεχρι και το 2010.Εχω παθει τρεια εμφραγματα,εδω και εναμιση χρονο περνω προσωρινη αναπηρικη(καθε χρονω περναω επιτροπη).Η ζωη μου απο το 2010 και μετα ειναι πολυ δυσκολη.Οτι αλλο θες ρωτα.
just for the record gnwrizw anthrwpous diaforwn ilikiwn pou zoun me tin syntaksi pappoudwn kai gwniwn...ayti syntaksi kapoia mera tha stamatisei...kai meta ti??? na tonisw oti to parapanw paradeigma den einai momfi gia esena...i kathe xwra exei tous dikous tis kanones...an sou aresoun meneis an den sou aresoun alemao...to thema einai i idia sou i xwra ti sou parexei...den exei kai poly noima ayto to nima giati apla o kathenas exei kai tin apopsi tou pou einai dekti kai katanoiti gia egkyklopedikous logous...alla proswpika me xalaei i axaristia kai giayto kai symetixa...
sou efxomai i na eisai panta kala stin ygeia sou..![]()
η αληθεια ειναι οτι ο καθενας μας το βλεπει απο την δικη του σκοπια και ετσι το αξιολογει το θεμα.Δεν θελω να πεισω κανεναν οτι εχω το δικιο σε αυτο το θεμα και φυσικα δεν επιμενω αλλο.Ευχαριστω για τις ευχες![]()
Απ τη μία ένας λαός , οι Γερμανοί, τυπολάτρης ,πειθαρχημένος ,νομοταγής (για τον στατιστικό μέσο όρο μιλάμε). Δεν έχει σημασία αν αυτό οφείλεται στην θρησκευτική (μεταρρυθμιστές , καθολικοί, καλβινιστές) ή εθνική τους πολυδιάσπαση (300 κρατίδια αναφέρει το άρθρο) που τους οδήγησε στην αποδοχή της αυστηρής τήρησης του νόμου σαν απαραίτητο κοινό χαρακτηριστικό .
Ο νόμος και η αυστηρή εφαρμογή του είναι στην πραγματικότητα ο μοναδικός συνδετικός κρίκος ανθρώπων διαφορετικών θρησκειών και κρατιδίων (τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Γάλλος αρθρογράφος) και φροντίζουν (καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου) να διατηρούν αυτόν τον κρίκο ισχυρό.
Απ την άλλη , εμείς , χύμα σε όλα , με μια νομοθεσία που στόχο έχει να βασανίσει τον πολίτη ,240! φορολογικά νομοθετήματα, πράξεις και ερμηνευτικές εγκύκλιοι από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Έτσι για παράδειγμα !!
Ίσως είναι φυσιολογική η απέχθεια και η αποφυγή της τήρησης των νόμων στη χώρα μας..
Δεν φταίει μόνο ο μπάρμπα Μήτσος που λέει αι σιχτίρ και γ@μ@ τα υπουργεία σας… όταν παραβιάζει τους κανόνες
Υγ.
Φυσικά το νόημα του άρθρου ΔΕΝ ήταν η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη..
Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 18/05/2016 στις 20:05.
Ο στατιστικός μέσος όρος εκφράζει και περιλαμβάνει το μέσο πολίτη.
Το προφίλ της Γερμανίας και της κάθε Γερμανίας δεν οφείλεται σε αυτόν τον μέσο πολίτη και τις "αρετές" του αλλά στους ηγέτες του
πολικούς και οικονομικούς οι οποίοι κάθε άλλο παρά στο προφίλ του ηθικού νομιμόφρονα κλπ παπαρολογίες έχει.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.