Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 244

Θέμα: ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!!!

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Αν και απάντησε πολύ σωστά ο tc drift παραπάνω να σου πω ακόμα ένα απλό πράγμα που άμα δεν το πάθεις δεν το καταλαβαινεις.
    Ο άνθρωπος σου είναι αυτός που θα σου φέρει την πάπια να χεσεις όταν δεν θα μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι κάποια στιγμή που έπαθες κάτι.
    Και πίστεψέ με εκείνη την ώρα και δεν θέλεις κάποιον άλλον και δεν σε θέλει ο κάποιος άλλος.

Εντάξει, πλάκα κάνουμε στις προηγούμενες σελίδες αλλά κάποια πράγματα να λέγονται
    πρέπει να έχω παντρευτεί για να με φροντίζει η άλλη στο νοσοκομείο; Και όχι, δεν σε πιστεύω, γιατί και γω το έχω κάνει σε άλλον και άλλος το έχει κάνει για μένα και δεν ήμασταν παντρεμένοι. Δεν ήμασταν καν διαφορετικού φύλλου.

ο tc-drift απάντησε σε κάτι άσχετο: τί θα γίνει άμα πεθάνω, το οποίο δεν με νοιάζει και δεύτερον, κανονίζεται και αλλιώς. Για τις συντάξεις ίσως όχι, αλλά για τα υπόλοιπα πράματα ναι. Εν τέλει, η σούμα είναι "για τα λεφτά" το οποίο ναι είναι πολύ καλός λόγος να γίνει γάμος η σχέση.

περιμένω ακόμα... άμα βρήτε τίποτα, εγώ θα ξυρίσω τα ούμπαλά μου με σκουριασμένο κουτάλι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Δεν υπαρχει γυναικα που μετα την ελευση ενος παιδιου δεν αλλαξε. Ειναι στη φυση της αυτο.
    μην είσαι απόλυτος
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    μην είσαι απόλυτος
    Η φυση ειναι ετσι, οι ψυχαναλυτες το λενε η ιατρικη το λεει, ποιος ειμαι εγω που θα πω το αντιθετο?

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Αν και απάντησε πολύ σωστά ο tc drift παραπάνω να σου πω ακόμα ένα απλό πράγμα που άμα δεν το πάθεις δεν το καταλαβαινεις.
    Ο άνθρωπος σου είναι αυτός που θα σου φέρει την πάπια να χεσεις όταν δεν θα μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι κάποια στιγμή που έπαθες κάτι.
    Και πίστεψέ με εκείνη την ώρα και δεν θέλεις κάποιον άλλον και δεν σε θέλει ο κάποιος άλλος.

Εντάξει, πλάκα κάνουμε στις προηγούμενες σελίδες αλλά κάποια πράγματα να λέγονται
    Όσο είσαι στο νοσοκομείο σε φροντίζει ο νοσηλευτής.Απο εκει και πέρα,δε χρειαζεται να εισαι παντρεμένος για να σου φέρει κάποιος τη πάπια.Τη πρώτη φορά θα ντραπείς,τη δευτερη λιγότερο και πάει λέγοντας.Ο-η άλλος-η δε θα το θέλει γιατι πλέον, έπαψες να είσαι αυτό που ήσουν οταν υπόγραφες το συμβόλαιο του γάμου-τάφου-καταδίκης σου.

Και να μη σου φέρει τη πάπια κανείς,τα κάνεις πάνω σου.Οσοι εχουν δουλέψει σε νοσοκομεία καταλαβαίνουν και ξέρουν.

Ο γάμος είναι μια μαλακία και μισή.Δεν είναι τυχαίο που λέμε πάει και αυτός,κρεμάστηκε.

Να το δούμε και απο την πλευρά της γυναίκας;Μόλις γεννήσει,αντίος μουτσάτσος.
    Να παντρευτει η γυναίκα για να εχει κουνιάδα;Να ρωτάει συχνα,έκλασες;

Και στη τελική αμα πεθάνεις,στα παπάρια σου τα χρήματα.
    Φίου φίου φι φι φίου

πες ένα πράμα που μπορείς να κάνεις μόνο αν είσαι παντρεμένος.
    περιμένω ακόμα... άμα βρήτε τίποτα, εγώ θα ξυρίσω τα ούμπαλά μου με σκουριασμένο κουτάλι.
    Να τικάρεις το κουτάκι "έγγαμος" στις διάφορες αιτήσεις. (Και να λες αλήθεια φυσικά)

Edit:
    Επίσης, αν ο εργοδότης σου ανήκει σε εργοδοτική οργάνωση που συμβάλλεται στη σύναψη της Ε.Σ.Σ.Ε, δικαιούσαι επίδομα γάμου
    Think faster than you ride

Banned

Να ξεχάσω που σακατευτηκα πριν 2 χρόνια σε φιλικό εντουρο και επι πόσες μέρες με νταντευε...

Άρα ένας λόγος υπάρχει για σύμφωνο συμβίω..... εεεεεε....... γάμο.

τα λεφτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Άρα ένας λόγος υπάρχει για σύμφωνο συμβίω..... εεεεεε....... γάμο.

τα λεφτά.
    Always the moneyyyyy

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    πφφφφ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ε μη γίνεστε ρηχοί τώρα. Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Τόσοι πόστερς παραπάνω ξεκαθάρισαν ότι είναι και το ποιος θα μας φροντίζει όταν τον έχουμε ανάγκη.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ε μη γίνεστε ρηχοί τώρα. Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Τόσοι πόστερς παραπάνω ξεκαθάρισαν ότι είναι και το ποιος θα μας φροντίζει όταν τον έχουμε ανάγκη.
    Μεινε απο φραγκα και θα σου πω ποιος θα σε φροντισει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    αυτό το έχω ακούσει και ως λόγο τεκνοποίησης "να κάνω κανένα παιδί για να με κοιτάξει στα γεράματα". Κεγαμό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    αυτό το έχω ακούσει και ως λόγο τεκνοποίησης "να κάνω κανένα παιδί για να με κοιτάξει στα γεράματα". Κεγαμό.
    Πουτανες ανασφαλειες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Δυστυχώς πολύ συχνά και ως κανόνας.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Πουτανες ασφαλειες
    γ@μησε τα...εχω να πληρωσω και την δικια μου.3 ιουνη ληγει...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    γ@μησε τα...εχω να πληρωσω και την δικια μου.3 ιουνη ληγει...
    Ελα ρε και λεω εγραψα λαθος και εκανα και παραθεση στον blitzer..
    Δεν κανουν τετοια αστεια φιλε...

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  2. δεν σας είπα....
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 14:56
  3. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας