Έχω 2-3 παραδείγματα για κρανάκια άμα ενδιαφέρεσαι... Τους γράψανε 1-2 φορές και είπαν να συμμορφωθούν αφού πλήρωσαν σχεδόν ένα Arai για πρόστιμο. Αθήνα έχω βαρεθεί να βλέπω 50-60% από τους αναβάτες και 80-90% από τους συνεπιβάτες να μην φοράνε κράνος. Όπως θέλετε πάρτε το και λυπάμαι που το λέω αλλά αν ήμουν τροχαία το μπλοκάκι θα το έλιωνα σε μία ημέρα με αυτά που βλέπω. Δεν θα άφηνα σε χλωρό κλαρί ΚΑΝΕΝΑΝ.
Έχω δει ουκ ολίγες φορές παλικάρια σε ΜΕΘ που έχουν πέσει και το μόνο που χτύπησαν ήταν το κεφάλι...Ήταν αρκετό όμως για να καταστρέψει τη ζωή τους και την οικογένειά τους. 0% ανοχή σε κράνος, ζώνη...
Τελευταία τροποποίηση από DrIoannis; 19/07/2016 στις 15:48.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
κράνος και ζωνη θα επρεπε να ειναι προαιρετικό. οποιος δεν καταλαβαίνει πλεον με τοση πληροφόρηση ε ας πεθάνει μπας και παμε μπροστά σαν ειδος.
τα απλα, μεροκάματο πχ παράνομο παρκάρισμα 10€
οσο για τα υπολοιπα σοβαρά, πχ οδηγηση σε κατασταση μεθης, κοκκινα , στοπ, πραγματα δλδ που θετουν σε κίνδυνο και τους αλλους γυρο του, την πρωτη φορα να του περνουν το δίπλωμα και να ξανα δινει εξετάσεις μετα απο 6 μηνες, την δευτερη φορα κατάσχεση του οχήματος, και τριτη φορα κατ'οικων περιορισμό..
και ολα αυτα με καθημερινους ελενχους...
αλλα πως να το κάνεις να λειτουργεί σε μια χωρα που η ηρωίνη φορτώνετε μονη της και ταξιδεύει μονη της.
Στην Αμερικη παιζει αυτο,
What do I need to do to be able to legally ride a motorcycle without a helmet in the state of Florida?
You need to be at least 21 years of age and have at least $10,000.00 worth of medical coverage insurance to be able to operate or ride upon a motorcycle without a helmet.
το ιδιο ειχε και το Τεχας οταν ημουν εκει... δεν σε σταματανε αλλα αν παθεις κατι καλη τυχη με τα εξοδα σε νοσοκομεια. το ιδιο ισχυει με αλλα εχτριμ σπορτς και τις ασφαλιστικες τους...![]()
ORGIA!!!!!
Καλα στην Αμερικη οι ασφαλιστικές είναι πλέον η νέα Μαφία... όπου λεφτά και κομπίνα.
Για το καλό όλων μας, βεβαια, πια.
====
Βρήκα όμως και αυτό
Will the [Florida] police stop me for not wearing a helmet?
They have stated that they would not stop someone for just a helmet violation, unless they feel they do not meet the age requirement.
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...