πως γίνετε πάντα και πάει το θέμα στο πόσο κοστίζει κάτι και τι χρίση το κάνει ο ιδιοκτήτης του πως το πλήρωσε και αν μπορείς να κάνεις τα ίδια πράγματα με λιγότερα λεφτά ? αυτό γούσταρε είχε τα φράγκα και το πήρε για να το βλέπει .
θέλω να κάνω μια ηλίθια ερώτηση υπάρχει άνεργος 20αρης που να μην κάνει το τηλέφωνο του τουλάχιστον 500 ευρα ?
Εγώ πάντως που είπα στη μάνα μου να τσοντάρει να πάρω την προπελίτσα που ερωτεύτηκα, με έβρισε![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εγω στα 21 ειπα στη μανα μου να παρω παπι χωρις να τσονταρει τιποτα και μου ειπε ''παπι μονο στο φουρνο''
το πηρα ομως και ξεκινησα την καρριερα μου![]()
Εδώ είναι που τρολλάρουμε ασύστολα, αβίαστα κα αβάδιστα;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ναι μαμά, αλλά ο op το ξεκίνησε.
εγώ ακόμα γελάω με το "να πάω με το μηχανάκι Αθήνα-Στύρα", ούτε ο Σπυράκος δεν βάζει το παπόρι στο νερό, είδες τι ζημιά κάνουν τα βίδεα με τον Παστράνα; τον Μάντισον; Ποιός από τους βλαμμένους ήταν με το εντουράκι στη θάλασσα; Παίρνουν θάρρητα και οι "μαούνες"...
Kαλημερα σας.
Για να γνωριστουμε καλυτερα, ας ποσταρω μια φωτογραφια που τραβηξα σημερα στο ιατρειο:
Δεν πρεπει να εχετε παραπονο παντως. Περασαμε μια υπεροχη μερα χθες, με αφθονο γελιο και λιγο κοινωνικο-πολιτικο προβληματισμο (ελπιζω) για την καταφωρα αδικη και ανιση διανομη του πλουτου.
Οποτε...
Δεν νομιζω οτι εχει νοημα η συνεχεια..
"Ηλια ριχ'το" (ή εν προκειμενω Γιαννη, κλειδωσ'το)![]()
Οχι ακομα
θα μας πεις ποιος εισαι πρωτα![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε