Ναι, απλά διαφορετικό για τον καθένα.![]()
Life begins at 45°.
Οχι.
Αν σκοπος ειναι να βρεθουμε με τους βορειους, ειτε σ/κ ειτε μονοημερο, θεωρω, πας εκει με τον ταχυτερο δυνατο τροπο και βολταρουν ολοι μαζι στο Πηλιο που συνηθως δεν ειναι μονοημερος προορισμος.
Και τρωτε και πινετε σε καποιο ομορφο χωριο και βολτα και γελιο και γεματη μερα ΚΑΙ ολοι μαζι.
Αποψη μου βεβαιως βεβαιως, μπορει να καμω λαθος
πουτσ@@@@@@@@@
Για τρυφερά αγόρια και κλάματα κάπου τα χεις μπλέξει αρχηγέ μου ,χιούμορ μόνο και αυτό ελεγχόμενο ,αν μάλιστα είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις τι λένε τα κίτρινα θα βλεπες ότι γράφτηκαν μην τυχόν παρεξηγηθεί ο άνθρωπος που δεν ξέρω (Argy).Over and out από μένα και όταν τελειώσεις προτείνω να τα ρίξεις στον κουβά γιατί είναι άσχετα με τη βόλτα...
αγαπητοί κύριοι...
υπάρχουν δύο σοβαρά ζητήματα.
το πρώτο το έθιξε εξ απαλών ονύχων ο πάντα διακριτικός Μπλίτσερ, ότι θεωρητικά όλο αυτό γίνεται για να κατέβουν οι Δωριείςγιατί "εμείς και εμείς" οι σεσημασμένοι ως "Νότια Κλίκα" βρισκόμαστε έτσι και αλλιώς. Αν δεν έχει συμμετοχή από Πανουτζήδες
δεν έχει και τόσο νόημα.
Το δεύτερο, όπως είπα και στην αρχή, η όλη ιστορία δεν είναι να συνταξιδέψεις με τους βόρειους, είναι να τους δεις. Άρα θεωρώ πως ότι διαδρομή και να γίνει ως το σημείο του ραντεβού, από την στιγμή που θα βρεθούμε το πλάνο θα "πρέπει" να είναι αράζουμε, τα λέμε, τρωγοπίνοντας γιατί όσο και η ταβέρνα να μην θεωρείται προορισμός, είναι ένα πολύ ωραίο μέρος να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να πεις τις ιστορίες σου κλπ κλπ κλπ. Και αν έχεις όμορφα φιδιάσει μετά από μερικά κιλά κρασί, δεν υπάρχει λόγος να καβαλήσεις για πίσω. Προφανώς και δεν είναι ανάγκη ούτε να φας, ούτε να πιείς. Εγώ το θεωρώ τρελλά ψυχαναγκαστικό και αποστειρωμένο το να οργανώσω 700 χιλιόμετρα χειμερινά με γνώμονα το "γυρίζω πίσω" αντί για "περνάω όσο γίνεται χαλαρότερα και καλύτερα εκεί που θα πάω".
Οπότε ο καθ' ένας ας κάνει ότι κουμάντα επιθυμεί... Όταν με το καλό οι περισσότεροι συμφωνήσουν σε κάτι. Και αν όλα πάνε κατ' ευχήν και απλά δεν του ταιριάξει αυτή την φορά, δεν πειράζει. Καλά να είμαστε και θα υπάρξουν επόμενες.
@buck όπως το λες over&out αλλά αυτό το πράγμα που όλο το φόρουμ με θεωρεί μοντερέιτορ πασών των ρωσιών και θεωρεί ότι μπορώ να κάνω τα πάντα παντού, με ξεπερνάειαν επιθυμεί όποιος δικαιούται προφανώς και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με το θέμα θα έπρεπε να φύγει, όποτε έχει χρόνο και διάθεση.
Νομίζω πρέπει να πέσουν κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες "στο τραπέζι" για να ξέρουμε για πότε μιλάμε και να κανονίζουμε ταυτόχρονα τα περαιτέρω.
Μιλαμε για τριήμερο 28ης ή 5-6 Νοέμβρη; Για αργότερα νομίζω θα μας τα χαλάσει ο καιρός
The R is for Respect.
ΟΧΙ 3ήμερο 28ης. Θα έχει κίνηση και στο δρόμο περιττή και οι τιμές θα είναι στα ύψη λόγω αργίας/αρπαχτής των ξενοδοχείων.
Μεσα εφόσον μιλάμε για Νοέμβριο, ώστε να εχω επιστρέψει από Σαντορίνη .
![]()
3ημερο 28ης ουτε εγώ μπορώ. Το επομενο η το μεθεπομενο ειναι ιδανικά (καιρου επιτρεποντος)
Εγώ ΜΟΝΟ Κυριακή (όπου και αν είναι η μέση)
και όχι την 28η που δεν θα είμαι Ελλάδα.
(αν θέλει να το λάβει κάποιος υπ όψιν)
![]()
ανανήψαντας
Παιζει δυνατα.Και με την διαδρομη του ggs ακομα καλυτερα.![]()