Όση ώρα δεν ήσουν μαζί μας ..... Είδες τίποτα καλό ; Υπάρχει τίποτα στην άλλη οχθη ;
Περαστικα και ποτε ξανα .
Όση ώρα δεν ήσουν μαζί μας ..... Είδες τίποτα καλό ; Υπάρχει τίποτα στην άλλη οχθη ;
Περαστικα και ποτε ξανα .
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣ
Μα αν δεν ήταν έτσι φτιαγμένος,δεν θα υπήρχε ζωή εξέλιξη και πρόοδος.
Εννοείται ότι ετοιμάζομαι για ένα πιο ελαφρύ μηχανάκι μια και ξεγέλασα το χάρο..!!
ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ...?? Εδώ σε θέλω,χωρίς ενδοιασμούς πλέον μη μου χαλάσει και τέτοια.
Τι να φοβηθώ πλέον μη δεν είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ..?? Χα.....χα.....χα...
Εδώ έγινα εγώ αναξιόπιστος....
Όταν έχεις μια τέτοιου είδους δεύτερη ευκαιρία,που την έχουν λίγοι άνθρωποι,
ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ πολύ μικρά,λίγα και αστεία μπρος στο φάσμα του θανάτου.
Για παράδειγμα,ένα μεγάλο ξενέρωμα που νοιώθω είναι πως δεν μπορώ να ΞΑΝΑΜΑΛΩΣΩ
με κανέναν σας,πως δεν μπορώ να σας πειράξω πια,γιατί η συμπάθεια μου για τις ειλικρινείς
ευχές ΟΛΩΝ ΣΑΣ με ξεπερνάει..!!
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 23/02/2017 στις 05:28.
περαστικά και αγύριστα καλή ανάρρωση και σιδερένιος
τώρα θα έχεις τον καρδιολόγο στις προληπτικές εξετάσεις
παιδιά μιας και το μονο διαγνωστικό μέσο είναι ο στεφανιογράφος που δε προβλέπετε εάν δε έχεις παραπεμπτικό, το μηχάνημα που μπορεί να δείξει είναι το τεστ κοπώσεων, απο 40ετών και πάνω μια φορά στα 2 χρόνια για όσους θέλουν να κάνουν κάτι για την διάγνωση της κατάστασης της καρδούλα
και φυσικά περπάτημα με ρυθμό κάνει πολύ καλό
τα γράφω να τα εφαρμόσω και εγώ κάποια στιγμή
you rise you fall you're down then you rise again
περαστικα ΑΕΚΑΡΑ και να εισαι παντα καλα,
Μέσα είσαι φίλε, αφήστε το φίλο Σαλονικιό στην ησυχία του με τα Γιαπωνέζικα.
Κατά τα άλλα RIP, βάλτε το βίδεο στο 35' και αν διαβάσει ο φίλος μου ο power να μας πει για το μηχανάκι γιατί είμαι κομματάκι μικρός και δεν τα πρόλαβα...
http://www.veoh.com/watch/v18650769BBcg4ceJ
Κάποια στιγμή είχα πει να κάνω ένα αφιέρωμα στις Ελληνικές μοτοταινίες αλλά το έφαγε η κρίση χαχα.
Τωρα , θα υπάρξουν κάποιοι κακεντρεχείς που θα κάνουν την εξής κακόβουλη σκέψη :
Αφού τον παράδεισο τον περιγράφουν σαν θέρετρο αναψυχής για εύπορους συνταξιούχους στην Καλιφόρνια , τότε , ναι, του ταιριάζουν τα χοντα..
Πάντως , σιγουρά στον παράδεισο δεν θα έχει μάστορες… όλοι στην κόλαση θα είναι…![]()