Δηλωσεις ΜΜ (οχι αυτολεξι)
1.Θα θελα να ειναι εδω μαζι μαζι μας ο Ντοβι γιατι το αξιζει κι εκανε φανταστικη σεζον
2. Τωρα γελαμε αλλα εκανα λαθος που θα μπορουσε να κοστισει! Οταν ειδα τον Ζαρκο πισω μου τον αφησα να περασει για να εχω τον ελεγχο. Προσπαθουσα να συγκρατησω τον εαυτο μου και επειδη δεν ημουν εγω εκανα λαθη οδηγικα, εχανα ταχυτητες. Τελικα ειδα οτι μπορω να περασω. Το εκανα αλλα ηθελα αποσταση απο τον Ζαρκο που θα πιεζε και ειναι επιθετικος οδηγος. Ετσι φρεναρα πιο βαθεια για να παρω μετρα κι εχασα το μπροστινο.
Και τελος η ερωτηση του ενος εκατομυριου:
"Πες μας την στιγμη που το χανεις. Τι εγινε; Τι σκεφτηκες; Τι εκανες;"
Απαντηση:
"Ελεγχα τον ρυθμο πισω απο τον Ζοαν. Αποφασισα οτι μπορω να το κανω και περασα. Εκει κυριευθηκα απο φοβο γιατι ο Ζοαν ηταν πισω μου. Θα πιεζε και ειναι γενικα επιθετικος οδηγος. Αυτος ο φοβος με εκανε να προσπαθησω να παρω αμεσα αποσταση και ο μονος τροπος εκεινη τη στιγμη ηταν να φρεναρω πιο αργα. Εχασα τκ μπροστα και ειπα ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΠΑΓΙΔΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!! Κι εκει ενιωσα οτι το μπροστα ηταν χαμενο αλλα το πισω ηταν ακομα εκει! Πιεσα με τον αγκωνα και το γονατο για να τη σηκωσω και το καταφερα! Ισως και να μπορουσα να τη κρατησω στην ασφαλτο για να ξαναεπιτεθω αλλα ειπα οκ κι ετσι βγηκα στην αμμοπαγιδα και ξαναμπηκα."
Δλδ ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!
Εχεις πεσει (παλι) ολα γινονται τοσο γρηγορα κι εσυ προλαβαινεις να σκεφτεις, να νιωσεις οτι το πισω ειναι ακομα εκει, να σκεφτεις πως μπορει να το σωσεις ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!! ΔΛΔ ΠΩΩΩΩΣ;!;!;! Γιατι εδω δεν μιλαμε για ενα τυπο που απλα οδηγαει γρηγορα. Μιλαμε για εναν οδηγο που σκεφτεται γρηγορα, αντιδραει γρηγορα, αισθανεται γρηγορα, αναλυει γρηγορα!!! Αν δεν ειναι αυτος ο απολυτος αναβατης δεν ξερω τι μπορει να ειναι και ειμαι περιεργος να δω τι μπορει να κανει καποιος καλυτερα!!!
Πηρε τη Χοντα απ το χερακι και την εφτασε σε μια δυσκολη για εκεινη χρονια να παρει πρωταθλημα κατασκευαστων, το HRC το εβγαλε 1ο, πηρε ο ιδιος το πρωταθλημα και για να τα πετυχει ολα αυτα εγραψε 28 πτωσεις μεσα στη χρονια καθε φορα προσπαθωντας να βρει το οριο της μοτοσυκλετας του και να ξερει πως να τη βελτιωσει και ποσο να το παει. Εδωσε μαχες. Καποιες τις εχασε. Τις περισσοτερες τις κερδισε...οπως θα λεγε ο Nick Harris...AAABSOLUTELY MASTERCLASS!!!
Cheers ANTMAN 93