Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 156

Θέμα: Πώς θα κάνω την SuperSport ταξιδιάρα;

Παλαιό μέλος
    στην ελλάδα πας παντου. Το τανκ μπαγκ παιρνει πολύ πράμα και 2 μικρά σαμάρια σχεδόν 35 λίτρα. ουτε πλατης ουτε τπτ. Δεν νομίζω η γυναικα σου να θελει να ανέβει εκει πανω να κάνει 500χλμ σε μια μέρα και παράλληλα να θέλει να παρει 3 ζευγαρια παπούτσια. Το θέμα ειναι το εξωτερικό. Εκει ουτε μεγάλες ταχύτητες παιζουν, ουτε με 2 αλλαξιές μπορείς να πας. μαρσπιέ συνοδηγού με αποστατες υπήρχαν στο μπει σχετικά φθηνα. Φτιάχνεις και μονος σου δεν ειναι τπτ φοβερο. Μπορείς επίσης να παρεις ένα κομμάτι σαν τα grip για το ντεπόζιτο αλλα να τα βάλεις εκει που ακουμπάει τα χέρια. Βοηθάνε πολύ γιατι ειναι λάστιχο και κολλάει το χερι πανω, δεν γλυστραει δλδ. Το προβλημα εκτος απο την κουραση, για την κοπέλα παντα, ειναι η βροχη. Αν δεν εχεις χωρο δεν εχεις σωστό εξοπλισμο βροχής και η ευρωπη δεν ειναι ελλάδα που αν βρέξει μετά τον απρίλη ειναι πρωτο θέμα στις ειδήσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Εδώ είσαι το απόλυτο touring μηχανάκι και με πολυ χώρο ,τι R1 και ιστορίες
    https://www.youtube.com/watch?v=nyZMFBJl-zo&t=438s

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    στην ελλάδα πας παντου. Το τανκ μπαγκ παιρνει πολύ πράμα και 2 μικρά σαμάρια σχεδόν 35 λίτρα. ουτε πλατης ουτε τπτ. Δεν νομίζω η γυναικα σου να θελει να ανέβει εκει πανω να κάνει 500χλμ σε μια μέρα και παράλληλα να θέλει να παρει 3 ζευγαρια παπούτσια. Το θέμα ειναι το εξωτερικό. Εκει ουτε μεγάλες ταχύτητες παιζουν, ουτε με 2 αλλαξιές μπορείς να πας. μαρσπιέ συνοδηγού με αποστατες υπήρχαν στο μπει σχετικά φθηνα. Φτιάχνεις και μονος σου δεν ειναι τπτ φοβερο. Μπορείς επίσης να παρεις ένα κομμάτι σαν τα grip για το ντεπόζιτο αλλα να τα βάλεις εκει που ακουμπάει τα χέρια. Βοηθάνε πολύ γιατι ειναι λάστιχο και κολλάει το χερι πανω, δεν γλυστραει δλδ. Το προβλημα εκτος απο την κουραση, για την κοπέλα παντα, ειναι η βροχη. Αν δεν εχεις χωρο δεν εχεις σωστό εξοπλισμο βροχής και η ευρωπη δεν ειναι ελλάδα που αν βρέξει μετά τον απρίλη ειναι πρωτο θέμα στις ειδήσεις.
    Στο GP του μιζάνο πάμε, δεν θα πάρουμε κοστούμια και βραδυνες τουαλέτες μαζί. Εννοείται οτι θα είναι τα απολύτως απαραίτητα. Απο την άλλη όμως πηγαίνουμε για μια εβδομάδα, οπότε το να γυριζεις με ένα βρακί μια εβδομάδα "επειδή δεν χωράει το R1" δεν το βλέπω εφικτό σαν λύση. Από όλα αυτά που λέμε έχω κρατήσει σαν λύσεις τα εξής:

1) Σέλες με πιο μαλακό υλικό (οι οποίες θα χρησιμοποιούνται μόνο σε ταξίδι)
    2) Tank Bag (οπότε θυσιάζεται ο λεβιές του 7tolis ώστε να χωρέσουν τα πράγματα)
    3) Πρέπει να βρεθούνε βαλίτσες σε λογικό μέγεθος με βασική προυπόθεση να μην ακουμπάνε πάνω στην εξάτμιση (η οποία είναι κάτω απο την σέλα του συνοδηγού) ή να κατασκευαστεί custom βαση και να δέσει κάπου
    4) Αποστάτες για μασπιέ συνοδηγού (μπορείτε να δώσετε link αγοράς γιατι δεν εχω δει ποτέ και δεν ξερω πως είναι)
    5) Tank Grip? (links please)
    6) Ρύθμιση Αναρτήσεων; (τι και πώς
    7) μετατροπή Clip On

Νομίζω το Νο3 είναι το πιο σημαντικό.

Αυτός δηλαδη τι βάσεις βρήκε και έβαλε;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Στιγμιότυπο 2018-01-30, 15.25.39.jpg 
Προβολές:	261 
Μέγεθος:	99,0 KB 
ID:	392614
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων bc_hta_06_740_10000__b_zusatz_40.jpg‎  
    The R is for Respect.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος

1) Σέλες με πιο μαλακό υλικό (οι οποίες θα χρησιμοποιούνται μόνο σε ταξίδι)
    2) Tank Bag (οπότε θυσιάζεται ο λεβιές του 7tolis ώστε να χωρέσουν τα πράγματα)
    3) Πρέπει να βρεθούνε βαλίτσες σε λογικό μέγεθος με βασική προυπόθεση να μην ακουμπάνε πάνω στην εξάτμιση (η οποία είναι κάτω απο την σέλα του συνοδηγού) ή να κατασκευαστεί custom βαση και να δέσει κάπου
    4) Αποστάτες για μασπιέ συνοδηγού (μπορείτε να δώσετε link αγοράς γιατι δεν εχω δει ποτέ και δεν ξερω πως είναι)
    5) Tank Grip? (links please)
    6) Ρύθμιση Αναρτήσεων; (τι και πώς
    7) μετατροπή Clip On
    ]
    1)Είναι πανάκριβες. φτιάξε μονο για τον πίσω η δική σου άλλωστε ειναι μια χαρα αποτι θυμαμαι.
    2)το τανκ μπαγκ χωράει πολύ πράμα και κυρίως βάρος. πολύ βάρος
    3)η εξάτμιση σου δεν ειναι καρμπον? εχω λύση χωρίς πολλά πολλά αν ειναι καρμπον
    4) θα σου βρω σε λίγο edit http://www.twistedthrottle.com/mfw-v...r6-03-r1-00-06 (ακριβά, φιαξτα μονος σου η ψαξε, υπαρχουν κινέζικα με 20 ευρω αλλα δεν εχω χρονο να στα βρω, ειχα βρει για το gsxr)
    5)πάρε ένα φθηνο μεγάλο tank pad και κοψτο στη μέση για να φτάξεις 2 κομμάτια. εγω είχα παρει ενα 5-6 ευρώ πιο πολύ για να μην χαλάσει το ντεποζιτο απο δαχτυλιδια, νυχια κτλ αλλα τελικά βοήθησε και στο πιάσιμο. (ένα τέτοιο θες, εχουν και ελλάδα αλλα δεν ξέρω που. https://www.ebay.com/itm/CCNS-Rubber...cAAOSwe-FU4q7o Το τανκ μπαγκ θα καλυψει ομως την επιφάνεια αν ειναι μεγάλο και θα ακουμπάει εκει οπότε νο προμπλεμ.
    6)Πρώτα θα φορτώσεις και θα κάνεις μια βολτα, στο κουτουρου δεν γινετε. Προφόρτιση κυρίως θα δώσεις και αν εχεις σκληρες αποσβέσεις απο πιστα θα τις χαλαρώσεις.
    7)δεν το θεωρω απαραιτητο αλλα εσυ ξέρεις.
    Τελευταία τροποποίηση από basilis_k6; 30/01/2018 στις 15:01.

Οι εξατμίσεις κάρμπον είναι. Οι αποστάτες ΠΑΝάκριβοι. Οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων είναι, αρκετά πιο σφιχτή προφόρτιση και default αποσβεση-συμπίεση
    The R is for Respect.

Παλαιό μέλος
    Οι εξατμίσεις κάρμπον είναι. Οι αποστάτες ΠΑΝάκριβοι. Οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων είναι, αρκετά πιο σφιχτή προφόρτιση και default αποσβεση-συμπίεση
    δεν θές βάσεις τοτε. βαλε ενα τετοιο https://www.ebay.com/itm/Professiona...dZvBr-&vxp=mtr που βρίσκεις και ελλάδα με κάνα 15ευρω πανω στα σαμάρια και εισαι πένα.

η δευτερη φωτο που έβαλες ειναι της sw motech 300 ευρω συνολάκι μαζι με τις βασεις πατεντα δικη τους. πολύ ωραια αλλα πολλά λεφτα
    Τελευταία τροποποίηση από basilis_k6; 30/01/2018 στις 15:19.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    2009+ λεει. Η τιμή ειναι πολυ εντάξει αν ειναι "μονο" τοσο.
    The R is for Respect.

Παλαιό μέλος
    2009+ λεει. Η τιμή ειναι πολυ εντάξει αν ειναι "μονο" τοσο.
    αυτα ειναι της motech απλα λενε yamaha. ιδια τιμή εχουν. 83 ειναι οι βάσεις...

δεν θές βάσεις τοτε. βαλε ενα τετοιο https://www.ebay.com/itm/Professiona...dZvBr-&vxp=mtr που βρίσκεις και ελλάδα με κάνα 15ευρω πανω στα σαμάρια και εισαι πένα.
    Αυτό είναι μόνο το ένα μέρος του προβληματος. Το άλλο είναι οτι άν δεν υπάρχουν βάσεις, οι βαλίτσες θα καθονται πάνω στο πλαστικό και δεν το βλέπω να αντέχει
    The R is for Respect.

αυτα ειναι της motech απλα λενε yamaha. ιδια τιμή εχουν. 83 ειναι οι βάσεις...
    ενα 300άρι έχουν κομπλέ. τσιμπάνε λίγο
    The R is for Respect.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    clip on μπορεις να βαλεις αφτερ πιο μακρυα και πιο ανοιχτα αλλα μιλαμε για 170+ευρω.
    πριν παρεις καινουρια, δοκιμασε να φερεις πιο εξω τα εργοστασιακα. θα σου δωσουν καλυτερο μοχλο και ανεση μεσα στην πολη, σε πορεια κτλ.
    εισαι ψηλος απο οτι γραφεις αρα θα σου κατσει τελεια. αργοτερα βλεπεις για κατι αφτερ το οποιο θα τεριαζει ακριβως στα μετρα σου.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Στα gsxr παίζει η αντιστροφή των κλιπον (το δεξί στα αριστερά κτλ), ώστε να αλλάξουν οι γωνίες και άρα να έρθουν πιο πάνω. Δόκιμασε αν μπορεί να γίνει στο R1.
    Για ρυθμιζόμενα πατάκια, σου έχω βάλει λινκ, είναι πιο φθηνά από να φτάξεις αποστάτες αλλά πας μέχρι 25mm χαμηλότερα. Αν είσαι Αθήνα, στείλε ΠΜ να σου πω που πήγε φίλος με Tuono V4 και έφτιαξε αποστάτες για τα μαρσπιέ συνεπιβάτη και πόσο πλήρωσε. Και φωτό.

Νέο μέλος
    Σαν το SS να κλειδώσεις πάνω, να γίνεις ένα, και να ξεπετάξεις αποστάσεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    +600
    Δικάβαλος 11.500 Km Νορβηγία σε 21 μέρες με ZX6R. Η θέλετε και το κάνετε ή πάτε με γκρουπ.
    Για το Θεό, μην καταστρέψεις το R1 προσπαθώντας να το κάνεις τουριστικό...

Ρε μάγκες, σας ευχαριστώ που συμμετέχετε και προσπαθείτε να δώσετε τα φώτα σας στο θέμα μου αλλά σας παρακαλώ διαβάστε καλά πρώτα τι γράφω και μετα απαντήστε.

Δεν θέλω να κανω το R1 touring μόνιμα. Θέλω να κάνω κάποιες αναστρέψιμες παρεμβάσεις ώστε να κάνω το ταξίδι με όσο περισσότερη άνεση γίνεται. Οι αρετές του R1 δεν χρησιμεύουν σχεδόν πουθενά σε ένα ταξίδι αλλά αυτό έχω και με αυτό θέλω να το κάνω. Δεν είμαι τρελός ουτε εκτός τόπου και χρόνου. Ξέρω τι έχω στα χέρια μου και δεν απαιτώ με αυτήν την κουβέντα μας να πιάσω επίπεδα ανεσης Goldwing, και καταναλώσεις FJR.Αν με άριστα το "10" στην άνεση ταξιδιου η R1 είναι "1" θέλω να δουμε πώς μπορουμε να την πάμε έστω και 2 ξοδεύοντας ένα λογικό ποσό χρημάτων. Απλό.

Αν δεν υπάρχει κάποια άλλη τοποθέτηση πέρα αυτών που ήδη ειπώθηκαν μην σπαμάρετε τζάμπα.

με όλο το σεβασμό σε όλους.
    The R is for Respect.

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bρήκα πως θα γλυτώσω την εισφορά για το σπίτι....
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 09:34
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 16:59
  3. Πως να κάνω διακοπή συμβολαίου με την ΤΙΜ; Help!!!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 12:13
  4. Πως θα σηκώσετε την μοτοσικλέτα
    από morpheus στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 00:10
  5. Πως θα βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 16:41

Κανόνες δημοσιεύσεων