Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 160

Θέμα: BMW HP2 Enduro

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Ο boxer κινητηρας(ελαχιστοι κραδασμοι)σε συνδιασμο με 3 αναρτησεις μπροστα(πιρουνια και κεντρικη μπροστινη αναρτηση)με τη πισω αναρτηση και το διαφορικο(σε σχεση με την αλυσιδα 0 κραδασμοι)το καθιστανε ΤΡΕΝΟ στο ταξιδι.Πολυ απλα για να σνομπαρεις τετοια μοτοσυκλετα στο ταξιδι πρεπει να ζηλευεις.

Εχει λαστιχα ασαμπρελα με ακτινα (κατι που καθιερωσε πρωτη η γερμανικη ετερια)το οποιο συμβαλει και αυτο στην ομαλη οδηγηση καθοτι ειναι γνωστο οτι αποροφανε κραδασμους οι ακτινες.

Να σημηωθει οτι στη μαχη μπεμπας με κτμ ψηφιζω κτμ με τα χιλια.Αλλα μη λεμε οτι θελουμε ρε παιδια....

Ειναι μηχαναρος το ατιμο.
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παπασούζα τα είπες όλα.
    Ζήλεια και φθόνος ξεκάθαρα,όσα δεν φτάνει η αλεπού και τέτοια

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    @ceasarsk
    καίσαρα ο τροπος σου είναι φάουλ.σε παρακαλώ διόρθωσε το.
    δεν βγάζει χαβαλέ το να αποκαλείς τον άλλον μαλακιστήρι επειδή κράζει το δηθενιλίκι, είναι κάτι που δεν σε χαρακτηρίζει απο όσο μπορω να κρίνω απο τα γραπτά σου.

@όλους
    Και τέλος πάντων, αφού έχετε δει ότι ψοφάμε εδώ μέσα να κράζουμε το κάθε μπουρδελάκι ανεξαρτήτως τι ταμπελακι έχει στο ντεπόζιτο, γιατί συνεχάτε ορισμένοι και μπαίνετε σε θέση άμυνας και βγάζετε νύχια ενίοτε;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Ο boxer κινητηρας(ελαχιστοι κραδασμοι)σε συνδιασμο με 3 αναρτησεις μπροστα
    Κοψε και καμια αναρτηση ρε παπ, ειπαμε να τα λεμε μπολικα αλλα οχι κι ετσι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    @ceasarsk
    δεν βγάζει χαβαλέ το να αποκαλείς τον άλλον μαλακιστήρι επειδή κράζει το δηθενιλίκι, είναι κάτι που δεν σε χαρακτηρίζει απο όσο μπορω να κρίνω απο τα γραπτά σου.

@όλους
    Και τέλος πάντων, αφού έχετε δει ότι ψοφάμε εδώ μέσα να κράζουμε το κάθε μπουρδελάκι ανεξαρτήτως τι ταμπελακι έχει στο ντεπόζιτο, γιατί συνεχάτε ορισμένοι και μπαίνετε σε θέση άμυνας και βγάζετε νύχια ενίοτε;
    https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2927386
    xaxaxaxa re

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Κοψε και καμια αναρτηση ρε παπ, ειπαμε να τα λεμε μπολικα αλλα οχι κι ετσι!
    Χαχαχαχα άμα βάλεις και τα riding modes που σου δίνει τότε πάμε στις 9!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    @ceasarsk

@όλους
    Ρε ,συ ήρεμα μιλάμε... πολιτισμένα και με επιχειρήματα..

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ Η BMW 20 ΧΡΌΝΙΑ!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hqdefault.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	38,4 KB 
ID:	394494

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 31/03/2018 στις 09:47.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ρε ,συ ήρεμα μιλάμε... πολιτισμένα και... !
    Εισαι σίγουρος ? Εγώ δεν θα του πρότεινα ποτέ να... μιλήσουμε "πιο" πολιτισμένα.
    Ακουστικαν διάφορα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος

Εχει λαστιχα ασαμπρελα με ακτινα (κατι που καθιερωσε πρωτη η γερμανικη ετερια)

.
    Honda

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    +1.

Επίσης διαγραφή όσων δεν εκτιμούν τα μπεμβέ. Γιατί αν δεν εκτιμάς τα μπεμβέ είσαι είτε μικρός, είτε άσχετος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μιλάμε για ΤΑ εργαλεία. Τεχνολογία, επιδόσεις, καινοτομία, παγκόσμια πρωταθλήματα, όλο το πακέτο.
    Καλη η πλακα αλλα εδω κανεις τεραστιο λαθος. Δεν εκτιμω τα BMW μονο...εκτιμώ οτι εχει δυο ρόδες και καθε φορα που στριβω το δεξι μου καρπο και με κανει να χαμογελαω....Οποτε δεν θα κραξω την BMW δεν θα κραξω την Yamaha τους Ιταλους τους Ιαπωνες...Απλα να καβαλαω και να χαμογελαω...Οταν εσεις οι υπολοιπο το καταλαβετε αυτο και σταματησετε να πινετε νερο στο ονομα της εταιρειας που καβαλατε, τοτε θα ξανακανουμε πλακιτσα.
    Το εχω οδηγησει το HP. ΠΟΛΥ...Δεν θα το αγοραζα λογω κόστους, δεν θα το αγοραζα για να βγαινω βολτα στο βουνο καθε Κυριακη. Οπως δεν θα αγοραζα και το 950 το ΚΤΜ. Θελω κατι πιο χειρισιμο σε δυναμη και βαρος. Θα το αγοραζα αν ειχα λεφτα για να παιζω οποτε νιωθω χεράς. Θα αγοραζα και ενα Desmo Ducati οποτε θα ειχα ορεξη για γκαζια. Και το Fazer το 1000 του αδερφου μου θα αγοραζα γιατι εβγαζε γουστα. Οπως και πολλα αλλα

Παντως δεν ειμαι εγω αυτος που οταν βλεπει τα 3 γραμματα απο την Γερμανια βγαζει σπυρακια χωρις ποτε να εχει δοκιμασει κατι απο αυτα

Και ειμαι ο μονος απο οσους εχεις γνωρισει η θα γνωρισει ποτε...που εχει βαλει αυτοκολλητα Honda στο BMW στην θεση των σηματων για να κανει πλακα στους υπολοιπους BMWδακηδες...κανε και εσυ το ιδιο μικρε
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Honda
    Αυτή είναι η μεγάλη μαγκιά της Αυστριακής, να έχει παρωχημένους κινητήρες και να τους πουλάει ως μέγα επιστημονικό και μηχανολογικό επίτευγμα και να πιστώνεται τις πρωτοπορίες άλλον κατασκευαστών. Όποιον να ρωτήσεις για λάστιχο με ακτίνες και σαμπρέλα θα σου πει BMW άσχετα αν άλλοι τα έβαλαν πρώτοι σε μοντέλα παραγωγής.
    Φτιάνει κακομούτσουνα μηχανάκια που όλοι τα κράζουν και μετά από 2-3 χρόνια όλοι τα αντιγράφουν, δίνει κίνηση με άξονα που σπάει και πείθει τους πάντες ότι φταίει ο αναβάτης.
    Φτιάχνει 200σάκιλα μηχανάκια για χρήση σε χώμα και όλοι τα λένε μπαλαρίνες.

Αν δεν είναι αυτά επιτεύγματα, τότε ποια είναι??

Έτσι λίγο λαδάκι στην φωτιά από εμένα ίσα ίσα για να μην πέσουν οι τόνοι της κουβέντας και βαρεθούμε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Χάθηκε κι αυτός ο Τέρενς,εδώ και οκτώ σελίδες τον περιμένω αλλά τίποτα !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αυτή είναι η μεγάλη μαγκιά της Αυστριακής, να έχει παρωχημένους κινητήρες και να τους πουλάει ως μέγα επιστημονικό και μηχανολογικό επίτευγμα και να πιστώνεται τις πρωτοπορίες άλλον κατασκευαστών. Όποιον να ρωτήσεις για λάστιχο με ακτίνες και σαμπρέλα θα σου πει BMW άσχετα αν άλλοι τα έβαλαν πρώτοι σε μοντέλα παραγωγής.
    Φτιάνει κακομούτσουνα μηχανάκια που όλοι τα κράζουν και μετά από 2-3 χρόνια όλοι τα αντιγράφουν, δίνει κίνηση με άξονα που σπάει και πείθει τους πάντες ότι φταίει ο αναβάτης.
    Φτιάχνει 200σάκιλα μηχανάκια για χρήση σε χώμα και όλοι τα λένε μπαλαρίνες.

Αν δεν είναι αυτά επιτεύγματα, τότε ποια είναι??

Έτσι λίγο λαδάκι στην φωτιά από εμένα ίσα ίσα για να μην πέσουν οι τόνοι της κουβέντας και βαρεθούμε.
    Εάν οι αναβάτες είναι άσχετοι και δεν αντιλαμβάνονται την χρήση της κάθε μοτοσυκλέτας καλά να πάθουν και δεν φταίνε γι αυτό οι εταιρείες.
    Προσωπικά θεωρώ θαυμάσιο που υπάρχουν boxer και v2 90 και αερόψυκτα και μακάρι να συνεχίσουν να βγαίνουν να μπορεί να διαλέγει ο καθένας
    ότι γουστάρει (ακόμα και οι "άσχετοι" και οι "δήθεν").
    Οι επιλογές μας μας χαρακτηρίζουν.
    Δεν είναι κακό.
    Κακό είναι να μην έχουμε επιλογές.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Είμαι καινούργιος στο forum.
    Όταν μπήκα να διαβασω το θέμα με τίτλο BMW HP2 Enduro περίμενα να βρω πληροφορίες για μία μότο που δεν έχω ξαναδεί και να δω τι είναι αυτο το μηχανάκι τελοσπάντων.
    Τίποτα από όλα αυτά δεν βρήκα, ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ.
    Μπορείτε απλα να συνεχήσετε εδώ(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115438) και να διαγράψετε όλο το θέμα.
    Μου θημήζει κουβεντα σε παρακμιακό καφενείο για κομματικά θέματα μετά από μπήρες.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Είμαι καινούργιος στο forum.
    Όταν μπήκα να διαβασω το θέμα με τίτλο BMW HP2 Enduro περίμενα να βρω πληροφορίες για μία μότο που δεν έχω ξαναδεί και να δω τι είναι αυτο το μηχανάκι τελοσπάντων.
    Τίποτα από όλα αυτά δεν βρήκα, ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ.
    Μπορείτε απλα να συνεχήσετε εδώ(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115438) και να διαγράψετε όλο το θέμα.
    Μου θημήζει κουβεντα σε παρακμιακό καφενείο για κομματικά θέματα μετά από μπήρες.
    Εντάξει.. είπαμε και για την μηχανή..
    Αλλά ένα δίκιο το έχεις.
    Όμως, θρεντ με την λέξη BMW στον τίτλο του πάντα έτσι καταλήγει. ..

Άνοιξε, ας πουμε, ένα θρεντ
    "Τι προβολακια προτείνετε για BMW 1200gs"
    200 σελίδες εύκολα..

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW HP2 Sport παραγωγής
    από BlaSen στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 11:55
  2. bmw HP2 Megamoto
    από pantheo στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5