Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 142

Θέμα: Αγορα Super Motard τι να επιλεξω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Το ειχα το ΚΤΜ για καποιο διαστημα.. Μια χαρα ηταν και ειχε πολυ πλακα.. Αλλα νομιζω δεν θα το επαιρνα ξανα..

Ειδα πριν λιγο καιρο εδω που ειμαι, ενα απο αυτα..

https://www.husqvarna-motorcycles.co...701-supermoto/

ΕΙναι απλα τουμπανο !!

Πρεπει να πηγαινει τον κ@λο του.. Ο ιδιοκτητης πιτσιρικας που το ειχε (και δουλευει μεσα στο συνεργειο του τοπικου dealer) ελεγε οτι ακομη το παλευει να βρει τα μετρα του με την δυναμη που εχει.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Το ειχα το ΚΤΜ για καποιο διαστημα.. Μια χαρα ηταν και ειχε πολυ πλακα.. Αλλα νομιζω δεν θα το επαιρνα ξανα..

Ειδα πριν λιγο καιρο εδω που ειμαι, ενα απο αυτα..

https://www.husqvarna-motorcycles.co...701-supermoto/

ΕΙναι απλα τουμπανο !!

Πρεπει να πηγαινει τον κ@λο του.. Ο ιδιοκτητης πιτσιρικας που το ειχε (και δουλευει μεσα στο συνεργειο του τοπικου dealer) ελεγε οτι ακομη το παλευει να βρει τα μετρα του με την δυναμη που εχει.
    και μένα μου αρεσει αλλα -οπως εχω ξαναγραψει- δεν θα έπερνα ξανα μεγάλο sm. χάνει ολη την ουσια του sm λογω κυβικων. Δουλευει καλα σε ευθειες (ανουσιο) και σε πιστα οποτε και αν πας. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. Τα 450 πανε πολύ καλυτερα παντου. Το προβλημα τους ειναι το χτύπημα του μεγάλου μονοκύλινδρου. αν ηταν 2κ θα ηταν αλλιως αλλα δεν ειναι. Η λειτουργια τους ειναι τοσο 0/1 που σπάει νεύρα και δινουν την ψευδαίσθηση οτι πανε καλα ενω απλα σε κουράζουν και δεν πας γρηγορα ουτε διασκεδαζεις. Παλευεις να ελεγξεις το χαζο γκάζι τους.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εγω παντως πιστευω το εχω βρει και απλα ρωτησα για να δω αποψεις. Δεν μιλαω για sm. Κατι οπως αυτο που περιγραφω.
    mt-03 660. Τι λετε?
    Ενταξει, θα μπορουσε να ειναι πιο ελαφρυ, αλλα απο την αλλη ειναι αρκετα χαμηλο, οποτε μια ή αλλη σχεδον. Επισης και λιγο ακομα γκαζι δεν θα με πειραζε για πεταγματα, αλλα μπορω να το κοντυνω μιας και το θελω μονο για πολη και με ενδιαφερει μονο η επιταχυνση απο τα 0 στα 80 και οχι τελικες και ταξιδι κλπ.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    και μένα μου αρεσει αλλα -οπως εχω ξαναγραψει- δεν θα έπερνα ξανα μεγάλο sm. χάνει ολη την ουσια του sm λογω κυβικων. Δουλευει καλα σε ευθειες (ανουσιο) και σε πιστα οποτε και αν πας. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. Τα 450 πανε πολύ καλυτερα παντου. Το προβλημα τους ειναι το χτύπημα του μεγάλου μονοκύλινδρου. αν ηταν 2κ θα ηταν αλλιως αλλα δεν ειναι. Η λειτουργια τους ειναι τοσο 0/1 που σπάει νεύρα και δινουν την ψευδαίσθηση οτι πανε καλα ενω απλα σε κουράζουν και δεν πας γρηγορα ουτε διασκεδαζεις. Παλευεις να ελεγξεις το χαζο γκάζι τους.
    +100000 σε αυτό,είναι ένα ανούσιο ημίμετρο,ούτε ελαφρύ είναι,ούτε μια νορμάλ τελική έχει...Χίλιες φορές ένα 250άρι exc πχ παρά το 701/690,όσο κι αν τα συμπαθώ γι'αυτό που είναι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Εγω παντως πιστευω το εχω βρει και απλα ρωτησα για να δω αποψεις. Δεν μιλαω για sm. Κατι οπως αυτο που περιγραφω.
    mt-03 660. Τι λετε?
    Ενταξει, θα μπορουσε να ειναι πιο ελαφρυ, αλλα απο την αλλη ειναι αρκετα χαμηλο, οποτε μια ή αλλη σχεδον. Επισης και λιγο ακομα γκαζι δεν θα με πειραζε για πεταγματα, αλλα μπορω να το κοντυνω μιας και το θελω μονο για πολη και με ενδιαφερει μονο η επιταχυνση απο τα 0 στα 80 και οχι τελικες και ταξιδι κλπ.
    Χίλιες φορές xt660x.Δεν βλέπεται imho το παλιό mt03,αν και θεωρητικά είναι ένα άψογο middle weight γυμνό,εγώ θα το πλησίαζα καν.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Από τη στιγμή που υπάρχει το 07, το 03 (660) δεν κάνει ούτε για σκραπ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Συγκρίνεις ανόμοια μηχανάκια.Μέχρι 3κ είπε ο φίλος παραπάνω.

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα πρωτον θελω κατι με ταβανι 3 χιλιαρικα και δευτερον το mt-03 ηταν τερμα αντι-εμπορικο οποτε δεν αποτελει στοχο κλοπης. Τουλαχιστο οχι οσο το 07 ή τα ΧΤ 660.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    λοιπον bob μάστουρα.... σκέφτηκα ένα μηχανάκι φοβερο που δεν ξερω αν ειναι αξιόπιστο. Μονο αυτο το προβλημα έχει κατα τα άλλα κάνει ακριβως οτι θες. Μονο μην σοκαριστείς οταν το διαβάσεις ε?

g650xmoto

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Με 4 χιλιάρικα βρίσκεις 07. Αξίζει εύκολα τα 1000€ παραπάνω, αν είναι κάτι που θα κρατήσεις. Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Αν είσαι αυστηρά έως 3, μόνο σε ευρωπαϊκό θα βρεις οδηγική απόλαυση. Ή στο drz.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    mt-03 660. Τι λετε?
    PEGASO STRADA FACTORY

Πιο μαζεμένο από το ΜΤ και νομίζω ελαφρύτερο και πιο χαμηλό. Το έχω οδηγήσει και μου άρεσε πολύ. Για το ΜΤ03 δεν έχω γνώμη.
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Παλαιό μέλος
    g650xmoto
    έχω πάει μερικές μοτοβόλτες σε κοινή παρέα με ένα παιδί που είχε τέτοιο,έσκιζε το μηχανάκι +100000

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    +100000 σε αυτό,είναι ένα ανούσιο ημίμετρο,ούτε ελαφρύ είναι,ούτε μια νορμάλ τελική έχει...Χίλιες φορές ένα 250άρι exc πχ παρά το 701/690,όσο κι αν τα συμπαθώ γι'αυτό που είναι.

Χίλιες φορές xt660x.Δεν βλέπεται imho το παλιό mt03,αν και θεωρητικά είναι ένα άψογο middle weight γυμνό,εγώ θα το πλησίαζα καν.
    Με πληγώνεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Webp.net-compress-image.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	99,3 KB 
ID:	404173

Έχει φάει μπόλικο compress η φωτό

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από n0la Προβολή μηνύματος
    Με πληγώνεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Webp.net-compress-image.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	99,3 KB 
ID:	404173

Έχει φάει μπόλικο compress η φωτό
    Αν αρέσει σε εσένα εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η πιο όμορφη μοτοσυκλέτα είναι η δική μας.

Με 4 χιλιάρικα βρίσκεις 07. Αξίζει εύκολα τα 1000€ παραπάνω, αν είναι κάτι που θα κρατήσεις. Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Αν είσαι αυστηρά έως 3, μόνο σε ευρωπαϊκό θα βρεις οδηγική απόλαυση. Ή στο drz.
    Μα δεν θελω οδηγικη απολαυση. Μονο να με πεταει γρηγορα απο φαναρι σε φαναρι. Αντε μη παρω σφουχτερ να το παιζω και κυριλε!
    Στο drz αν ανεβασω δευτερο ατομο στη σελα δεν νομιζω να μου ξαναμιλησει οποτε δυστυχως οχι.

λοιπον bob μάστουρα.... σκέφτηκα ένα μηχανάκι φοβερο που δεν ξερω αν ειναι αξιόπιστο. Μονο αυτο το προβλημα έχει κατα τα άλλα κάνει ακριβως οτι θες. Μονο μην σοκαριστείς οταν το διαβάσεις ε?

g650xmoto
    MADE IN JAPAN 日本製

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    έχω πάει μερικές μοτοβόλτες σε κοινή παρέα με ένα παιδί που είχε τέτοιο,έσκιζε το μηχανάκι +100000
    Μου αρέσει πολύ αυτό. Το βλέπω κάποια πρωινά στο δρόμο, είναι το στυλ των οδηγών του τέτοιο που εντυπωσιάζει.

Ποια είναι η γνώμη σας για το Aprilia RX50;
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια... τι να επιλεξω???
    από gskrekos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2007, 01:09
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2007, 21:54
  3. fazer kai f650 gs - τι να επιλέξω;
    από stavro στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2006, 13:42
  4. Βοήθεια??? τι να επιλέξω?
    από KNOTIS21 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2006, 22:20
  5. Βοήθεια??? τι να επιλέξω?
    από KNOTIS21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2006, 10:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ