Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 162

Θέμα: Άτμισμα vs κάπνισμα

Για να σταματησουμε τον χαβαλε σε ενα τοσο σοβαρο θεμα.

Οταν γινεται μια οποιαδηποτε ιατρικη ανακοινωση:
    (O sniper ειπε κατι που ισχυει.)
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Σε πιάνω αδιάβαστο
    Για την απαραιτητη ενημερωση ανακοινωσεων που τον καθοδηγουν στην δουλεια του ενας γιατρος δεν διαβαζει π.χ.''Καθημερινη'' ,αλλα περιοδικο ιατρικο τυπο ,οπως π.χ. εγω την ''ιατρικη εφημεριδα της νεας αγγλιας ''. https://www.nejm.org/
    Καθε ιατρικη ανακοινωση υποχρεωτικα συνοδευεται απο στατιστικη μελετη και βιβλιογραφια Χωρις αυτα τα δυο δεν ανακοινωνεται η δεν εχει ισχυ .Ο καθε ενας γραφει οτι του κατεβει στο διαδικτυο.Η vit.E (eviol) ειναι ενα κοινο διατροφικο συμπληρωμα,κυκλοφορει πανω απο 40 χρονια παγκοσμιως ,και στην συζητηση που αναφερθηκε πιο πανω ,την μπλεκουν σε τοξικα αναπνευστικα σεναρια που μπορει να τα γραφει ο αμερικαν Στεφανος Χιος.
    Σε χρηση καθημερινα γραφονται ορισμοι και αφορισμοι ,απο ανθρωπους που δεν ειναι καν φαρμακοποιοι ουτε καν νοσοκομοι και λενε οτι του φανει του Λωλοστεφανη .
    Τωρα αν καθησω να διαβαζω εγω την καθε '' κουκουναρα '' που θα αναρτησει στο ιντερνετ ο Σακης ο υδραυλικος ,δεν θα μου φτανουν 100 χρονια ρηλαξ να ξεθολωσει το μυαλο μου.Εχω αλλα πιο χρησιμα να διαβασω.
    κουκουρουκουκου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Για να σταματησουμε τον χαβαλε σε ενα τοσο σοβαρο θεμα.

Οταν γινεται μια οποιαδηποτε ιατρικη ανακοινωση:
    (O sniper ειπε κατι που ισχυει.)

Για την απαραιτητη ενημερωση ανακοινωσεων που τον καθοδηγουν στην δουλεια του ενας γιατρος δεν διαβαζει π.χ.''Καθημερινη'' ,αλλα περιοδικο ιατρικο τυπο ,οπως π.χ. εγω την ''ιατρικη εφημεριδα της νεας αγγλιας ''. https://www.nejm.org/
    Καθε ιατρικη ανακοινωση υποχρεωτικα συνοδευεται απο στατιστικη μελετη και βιβλιογραφια Χωρις αυτα τα δυο δεν ανακοινωνεται η δεν εχει ισχυ .Ο καθε ενας γραφει οτι του κατεβει στο διαδικτυο.Η vit.E (eviol) ειναι ενα κοινο διατροφικο συμπληρωμα,κυκλοφορει πανω απο 40 χρονια παγκοσμιως ,και στην συζητηση που αναφερθηκε πιο πανω ,την μπλεκουν σε τοξικα αναπνευστικα σεναρια που μπορει να τα γραφει ο αμερικαν Στεφανος Χιος.
    Σε χρηση καθημερινα γραφονται ορισμοι και αφορισμοι ,απο ανθρωπους που δεν ειναι καν φαρμακοποιοι ουτε καν νοσοκομοι και λενε οτι του φανει του Λωλοστεφανη .
    Τωρα αν καθησω να διαβαζω εγω την καθε '' κουκουναρα '' που θα αναρτησει στο ιντερνετ ο Σακης ο υδραυλικος ,δεν θα μου φτανουν 100 χρονια ρηλαξ να ξεθολωσει το μυαλο μου.Εχω αλλα πιο χρησιμα να διαβασω.
    Πολύ ωραία, συμφωνούμε. Το διατροφικό συμπλήρωμα που λες, δεν κάνει κακό, και σε μορφή κρέμας χρησιμοποιείται και σε κάποιες δερματικές παθήσεις. Αν το εισπνεύσεις όμως, διαλύεις τους πνεύμονες.

Κι αυτό δεν το λέω εγώ, ο Χίος ή οι ταξιτζήδες αλλά το CDC και η FDA. Διαφωνούμε σε αυτό;

Edit : Είναι θέμα χρήσης. Και τα οποιοειδή τα χρησιμοποιείς εσύ στη δουλειά σου αλλά και ο πρεζέμπορας. If you get my drift.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Εγώ ένα θα γράψω. Οι περισσότεροι από εδώ μέσα ψάχνουμε τα καλύτερα λάδια, ελαστικά , αναρτήσεις , φίλτρα , φώτα , συναγερμούς , βενζίνες , κουκούλες, πάρκινγκ για την μοτοσυκλετας η οποία είναι περαστική από την ζωή μας και το σώμα μας που θα το κουβαλάμε μια ολόκληρη ζωή το γ......με με ότι μαλακια βγάλει ο καθένας στην πιάτσα για να βγάλει κέρδος και να κάνει εμάς πειραματόζωα για να βγουν μετά από χρόνια οι στατιστικές αν κάνει κακό η όχι. Γιατί όλα αυτά μόνο κακό κάνουν. Λίγο η πολύ . Καλό δεν.
    Η διαφωνία θα έπρεπε να είναι πως εγώ μπορώ να ξεφύγω από όλες αυτές τις μαλακιες? Μπορώ να ξεκινήσω να τις ελαττώνω με σκοπό να τις κόψω? Μπορώ να κάνω λίγο πιο ισορροπημένη διατροφή? Μπορώ να βάλω λίγο άσκηση στην καθημερινότητα μου ? Εκεί θα έπρεπε να είναι οι διαφωνίες.
    Λυπάμαι αλλά είμαστε ΟΛΟΙ υποχείρια εταιριών και το κάνουμε και ηθελημένα
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    αλλά το CDC και η FDA. Διαφωνούμε σε αυτό;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Καθε ιατρικη ανακοινωση υποχρεωτικα συνοδευεται απο στατιστικη μελετη και βιβλιογραφια
    Γνωριζεις πως μια πεποιθηση/ενδειξη για την υγεια εδραιωνεται σε αποδειξη και ακολουθως μεταφραζεται σε ιατρικη οδηγια;.
    Το ξερεις οτι η ιατρικη οδηγια στηριζεται μονο σε αποδειξη και οχι σε απλη ενδειξη;
    Ξερεις τι θα πει στατιστικη αναλυση ,ποσο χρονο και επι ποσου πληθυσμου εφαρμοζεται ;
    Υπαρχουν αυτα τα στοιχεια εδραιωμενα σε βιβλιογραφια ;Υπαρχει ιατρικη οδηγια και οχι σκετο μπλα-μπλα για το ατμισμα.Αυτο προσπαθω απο την αρχη να πω...

Εαν εχει βγει ιατρικη οδηγια δωσε λινκ και απο αυριο ατμιζω.

α!! το εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ.

Εαν δεν υπαρχει ιατρικη οδηγια μονο στα πειραματοζωα επιτρεπεται η χρηση
    κουκουρουκουκου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Εγώ ένα θα γράψω. Οι περισσότεροι από εδώ μέσα ψάχνουμε τα καλύτερα λάδια, ελαστικά , αναρτήσεις , φίλτρα , φώτα , συναγερμούς , βενζίνες , κουκούλες, πάρκινγκ για την μοτοσυκλετας η οποία είναι περαστική από την ζωή μας και το σώμα μας που θα το κουβαλάμε μια ολόκληρη ζωή το γ......με με ότι μαλακια βγάλει ο καθένας στην πιάτσα για να βγάλει κέρδος και να κάνει εμάς πειραματόζωα για να βγουν μετά από χρόνια οι στατιστικές αν κάνει κακό η όχι. Γιατί όλα αυτά μόνο κακό κάνουν. Λίγο η πολύ . Καλό δεν.
    Η διαφωνία θα έπρεπε να είναι πως εγώ μπορώ να ξεφύγω από όλες αυτές τις μαλακιες? Μπορώ να ξεκινήσω να τις ελαττώνω με σκοπό να τις κόψω? Μπορώ να κάνω λίγο πιο ισορροπημένη διατροφή? Μπορώ να βάλω λίγο άσκηση στην καθημερινότητα μου ? Εκεί θα έπρεπε να είναι οι διαφωνίες.
    Λυπάμαι αλλά είμαστε ΟΛΟΙ υποχείρια εταιριών και το κάνουμε και ηθελημένα
    Ειχα αρχισει να ανησυχω Αυτο ακριβως θελω να πω !! Επιτελους !

Σε οσους διεφυγε αυτο το λινκ https://www.tovima.gr/2008/11/24/fin...a-ferei-kerdi/ σε προηγουμενο ποστ ριξτε μια ματια ,τι παιζοταν πριν 20 χρονια στην υποσαχαρια Μπανανια απο καπνεμπορους/ιατρο-καθηγηταραδες που βρηκαν το φιλτρο της ζωης ,το βιολογικο φιλτρο και φορτωσαν καρκινο τον κοσμακη για την τσεπη τους φωναζοντας ''Καπνιστε αφοβα'' Για να θυμουνται οι παλιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοι ..Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	5,5 KB 
ID:	410920
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 07/10/2019 στις 16:24.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    Καλά το bf ήταν η μέγιστη απάτη τότε... Δεν το ξεχνάμε... Η μάνα της γυναίκας μου (είχαμε 3 χρόνια παντρεμένοι τότε) η οποία παρεμπιπτόντως έφυγε από πνευμονικο οίδημα μέσα στο σπίτι της ένα πρωί του Φλεβάρη πριν 15 χρονια σε ηλικία 50 ετών (!) αυτά ήταν που κάπνιζε όταν τη γνώρισα και θυμάμαι με τι πάθος υποστήριζε ότι δεν βλάπτουν όπως τα "κανονικα"... Κόψτε το το μπουρδελο παιδιά... Μόνο κακό και δυστυχία θα φέρει αυτή η "συνήθεια"
    Τελευταία τροποποίηση από Kickstart; 07/10/2019 στις 16:50.

Το συμπερασμα ειναι αυτο του VIPER1 τελος.Ετσι ακριβως οπως το διατυπωσε.
    Και το χειροτερο ειναι οτι κανεις μας δεν ασχολειται με πολυ χρησιμοτερα θεματα που αφορουν την καθημερινη μας μοτοσυκλετιστικη ζωη.
    Πρωτες βοηθειες ουσιας.Το βγαζουμε και πως ,η οχι το ρημαδι το κρανος σε μοτοσυκλετιστη χωρις αισθησεις ;
    Τι διαολο θα παθουν τα αυτια μου με τους αεροδυναμικους θορυβους και ποτε θα γινει αυτο;.(Ο υποφαινομενος κουφος απο το 2005 και οχι απο ντουκατι)
    Εαν ειμαι ξανθος και ασπρος παιζει καρκινος δερματος απο τον ηλιο ;να βαζω αντιηλιακο ολο τον χρονο;
    Εχω δισκοπαθεια.Πουλαω το on-of για να παρω στρητ;
    Τι φαρμακειο να εχω μαζι μου αλλα να ξερω να το χρησιμοποιησω .
    Τον χειμωνα να παιρνω μηχανη με το κρυο η θα αρρωστησω ;
    Στο φαγητο ο πλαινος μου στο τραπεζι πνιγεται. Μπορει να ειναι ο πατερας μου ,το παιδι μου,η στην καλυτερη η γυναικα μου .Σε 3' χανει τις αισθησεις του.Σε 5'χαιρετησε .Πλακωνω τα σταυροκοπηματα η κανω κατι;
    κουκουρουκουκου

Αν κάποιος έχει 15 λεπτά ας δει το παρακάτω videaki, προσωπικά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον:

https://www.youtube.com/watch?v=jobYTQTgeUE

Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με το βασικό νόημα, πρέπει να αποδεχτούμε ότι γνωρίζουμε πολύ λιγότερα από όσα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε.

Στο θέμα μας, είμαι εντελώς άσχετος από ιατρικά θέματα αλλά κατανοώ σχετικά καλά τα βασικά της στατιστικής.

Αυτό που νομίζω προσπαθεί να πει ο Johny είναι ότι η ιατρική κοινότητα παγκοσμίως δεν έχει επαρκές δείγμα για να προσδιορίσει αν ο κίνδυνος από το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι στατιστικά σημαντικά διαφορετικός σε σχέση με το κλασσικό τσιγάρο.

Άρα η γνώμη/πεποίθηση ότι "μάλλον το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι λιγότερο επικίνδυνο από το κλασσικό τσιγάρο" στο μέλλον θα αποδειχθεί αν είναι σωστή ή λάθος, στο παρόν πάντως έχει μόνο ένα χαρακτηρισμό. Είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ.

Εννοείται ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του ελεύθερα, άλλωστε ποτέ στη ζωή δεν έχεις όλα τα δεδομένα όταν παίρνεις μια απόφαση.

Αλλά ΟΚ είναι λίγο κωμικό να ακούς κόσμο να μιλάει με βεβαιότητα για ιατρική, παγκόσμια οικονομία, πολιτική κλπ κλπ ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί να έχει την παραμικρή ιδέα (γενικά μιλάω, δεν εννοώ κανένα από τους προλαλήσαντες).

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Αλλά ΟΚ είναι λίγο κωμικό να ακούς κόσμο να μιλάει με βεβαιότητα για ιατρική, παγκόσμια οικονομία, πολιτική κλπ κλπ ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί να έχει την παραμικρή ιδέα (γενικά μιλάω, δεν εννοώ κανένα από τους προλαλήσαντες).
    Γράψε και εσύ στο google '' φαρσαλινός ηλεκτρονικό τσιγάρο'' καρδιολόγος και ερευνητής στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, με πλήθος δημοσιευμένων μελετών αναφορικά με τις επιδράσεις του ατμίσματος στην ανθρώπινη υγεία
    να διαβάσεις και την δικιά του άποψη.
    when life gets complicated... i ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Γράψε και εσύ στο google '' φαρσαλινός ηλεκτρονικό τσιγάρο'' καρδιολόγος και ερευνητής στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, με πλήθος δημοσιευμένων μελετ ώναναφορικά με τις επιδράσεις του ατμίσματος στην ανθρώπινη υγεία
    να διαβάσεις και την δικιά του άποψη.
    Απο αυτα που εγραψα με διαθεση πληροφορησης εαν εγινε κατανοητο σε εναν αναγνωστη υπαρχει κερδος .
    Για τους υπολοιπους δεν μπορω να κανω κατι αλλο..Εαν η υγεια ηταν για ολους θα το κλειναμε το μαγαζι

https://www.youtube.com/watch?v=xQ3DCAa8VvE
    κουκουρουκουκου

Είναι σύνηθες φίλε σε πολλές επιστήμες να υπαρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις από σοβαρούς επιστήμονες όταν δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα.

Αποψεις θα βρεις πολλές στο Google, από εκεί και πέρα προχωράς όπως νομίζεις.

Εγώ δεν κάνω σταυροφορία υπέρ του ηλεκτρονικού εδώ μέσα ,ούτε προσπαθώ να πείσω κάποιον πόσο καλό είναι.
    Αυτό δηλαδή που κάνουν κάποιοι εδώ και 4-5 σελίδες για το πόσο κακό κάνει.
    Όσο για την δήλωση ''δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και απλά πληροφόρησα'' ,το είδα μαν,όταν γράφεις 10 φορές την άποψη σου δεν κάνεις ακριβώς αυτό,στα μάτια μου είσαι και το λιγότερο ύποπτος.
    Και δεν απάντησα σε σένα πριν για τον Φαρσαλινό,στον Scientist έγραψα αν θέλει να διαβάσει και μία άλλη γνώμη ,μην καρφώνεσαι τόσο.

Εγώ δεν κάνω σταυροφορία υπέρ του ηλεκτρονικού εδώ μέσα ,ούτε προσπαθώ να πείσω κάποιον πόσο καλό είναι.
    Αυτό δηλαδή που κάνουν κάποιοι εδώ και 4-5 σελίδες για το πόσο κακό κάνει.
    Όσο για την δήλωση ''δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και απλά πληροφόρησα'' ,το είδα μαν,όταν γράφεις 10 φορές την άποψη σου δεν κάνεις ακριβώς αυτό,στα μάτια μου είσαι και το λιγότερο ύποπτος.
    Και δεν απάντησα σε σένα πριν για τον Φαρσαλινό,στον Scientist έγραψα αν θέλει να διαβάσει και μία άλλη γνώμη ,μην καρφώνεσαι τόσο.
    Η σταυροφορια μου μαν'' γινεται στο ιατρειο μου και στον κοσμο που ζω και εργαζομαι και οχι μεσα σε μοτοφορα.Αντι να πεις ενα ευχαριστω για την τζαμπε πληροφορια που παιρνεις το παιζεις υποψιασμενος και ποσταρεις και τον Φαρσαλινο που δεν εχει καν το τακτ να μην ποσταρει φωτο στο ιντερνετ σαν διαπλεκομενος υπαλληλος της nobacco.Και που τον ευχαριστω βεβαια τον ανθρωπο γιατι μου αυξανει χωρις να δινω ποσοστα την πελατεια μου. Ιδιαιτερα τις ''γατες'' με χαπ που ειναι και οι πλεον υποψιασμενοι καλη ωρα ..Το παραταω εδω το θεμα γιατι παρακατω θα αρχισουμε τις χειροκωλιες σαν παλια φιλαρακια και δεν εχω αλλη διαθεση..
    κουκουρουκουκου

H άποψη σου έχει αξία όταν σου την ζητάνε.
    Στο ιατρείο σου δηλαδή.
    Εδώ όπως είπες είναι μοτοφόρουμ ,απαιτείς να σου πει κάποιος ευχαριστώ για κάτι που δεν σου ζήτησε;Σας ανοίγω τα μάτια,δοξάστε με;
    Αυτό το '' διαπλεκομενος υπαλληλος της nobacco.'' Ξέρεις κάτι που δεν γνωρίζουν οι άλλοι;Λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος;
    Με την τελευταία πρόταση σου συμφωνώ και εγώ.

H άποψη σου έχει αξία όταν σου την ζητάνε.
    Στο ιατρείο σου δηλαδή.
    Εδώ όπως είπες είναι μοτοφόρουμ ,απαιτείς να σου πει κάποιος ευχαριστώ για κάτι που δεν σου ζήτησε;Σας ανοίγω τα μάτια,δοξάστε με;
    Αυτό το '' διαπλεκομενος υπαλληλος της nobacco.'' Ξέρεις κάτι που δεν γνωρίζουν οι άλλοι;Λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος;
    Με την τελευταία πρόταση σου συμφωνώ και εγώ.
    Το να μετατρεπεις ξαφνικα σε σκατα μια ωραια συζητηση που γινεται κοσμια με παραθεση στοιχειων με ''μαν'',ωχ αμαν και λασπες στον ανεμιστηρα χωρις να ξερεις την τυφλα σου για το θεμα ,δεν αποκλυει το ενδιαφερον αλλων μελων που διαβαζουν και ειναι λιγοτερο μορφωμενοι απο εσενα.Και μην αποκλυεις να γνωριζω περισσοτερα απο εσενα για τον ιατροκοσμο της Αθηνας που αναμεσα τους δραστηριοποιειται και ο εικονιζομενος.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	20,0 KB 
ID:	410938
    κουκουρουκουκου

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW