Καλησπέρα
Είχες νεότερα από το συνεργείο?
Καλησπέρα. Το μοτοσακό είναι στα χέρια μου, πήγα και με αυτό στη δουλειά σήμερα.
Άδειασα το ντεπόζιτο καυσίμου τελείως, μπήκε φρέσκια βενζίνη και δουλεύει σωστά. Δοκιμάστηκε ζεστό και κρύο και μέχρι στιγμής φαίνεται να δουλεύει καλά.
Για να πάρει μπροστά, χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα μίζα με άνοιγμα γκαζιού. Τα πρώτα λεπτά λειτουργίας λειτουργούσε απρόθυμα, έσβηνε στο ρελαντί και ακουγόταν σαν να έχει μηχανολογικό πρόβλημα. Σαν να χτυπάει κάτι μέσα στον κινητήρα, λες και έχει χτυπήσει μπιέλα. Φαντάζομαι ότι ήταν μέχρι να φύγουν τα υπολείμματα από το κακής ποιότητας καύσιμο. Με υπομονή περίπου πέντε λεπτά λειτουργίας στις 1200-2000 rpm, σταδιακά εξαφανίστηκε ο ήχος, το ρελαντί σταθεροποιήθηκε. Μετά από 35 χιλιόμετρα οδήγησης, αφού ζεστάθηκε καλά ο κινητήρας, ανέβασα 5.4000 rpm για να το ακούσω και ήταν εντάξει.
Απ΄ό,τι φαίνεται, η απάντηση είχε δοθεί από την πρώτη κιόλας σελίδα. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο και τις συμβουλές σας και ιδιαίτερα το sapila racing για τη βοήθεια.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 15/04/2020 στις 19:52.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αρα κακης ποιοτητας βενζίνη, περιεργο ομως να μη παίρνει μπροστα, θα επρεπε να παιρνει και να συμπεριφέρεται περίεργα.
Παρακολουθα το καλου κακού
Μένουν ρε τα Yamaha;
![]()
when life gets complicated... i ride.
Γιατί θες να μου ρίχνεις το ηθικό; ανέβασες 5500rpm και το γράφεις; πες μπηκα κόφτες και ας είναι ψέματα..![]()
ρε φιλε ειπες οτι το γιαμαχα,ειναι στο γιαμαχαδικο,αρα στο γιαμαχαδικο σου ειπαν οτι παρτο πισω και αντε και αδειασε το τεποζιτο να δουμε τι θα γινει???![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
αυτα που περιγραφεις συνεβησαν σε φιλο με transalp που κατα λαθος εβαλε ντηζελ
Το ίδιο πάντως το ντεπόζιτο θα ήθελε να μάθει τι έχει απέξω![]()
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό