Θα πω την άποψη μου ολοκληρωμένα για να είμαι ξεκάθαρος :
ΘΕΩΡΩ ,
πως σταμάτησε το ταξί να δώσει προτεραιότητα στο αμάξι να μπει στην βουλή.
Η μηχανή είδε το ταξί σταματημένο στο φανάρι με πράσινο και θεώρησε πως ξεχάστηκε ο οδηγός (κοίταγε κινητό , έστριβε τσιγάρο κλπ) και πήγε να το προσπεράσει από δεξία γιατί ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ του φάνηκε πιο ευρύχωρο σαν πέρασμα. Πάτησε παραπάνω το γκάζι μην ξεκινήσει ο ταξιτζης και τον κλείσει .
Το αμάξι που έμπαινε στην βουλή το έκανε αργά για να μην βρει το κράσπεδο ο λασπωτήρας . Η μηχανή δεν υπολόγισε ότι θα σταματούσε το αμάξι στην μέση για να μπει πιο ήρεμα στο πάρκινγκ και συγκρούστηκαν.
Για αυτό μίλησα για συνυπαιτιότητα.
Σας φαίνεται τόσο εξωπραγματικό?
Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει , αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
Τυπικό λάθος που γίνεται από τους περισσότερους από εμάς όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε.
Μου τύχει δεκαδες φορές και πάντα πλέον είμαι προετοιμασμένος.
Ακόμα και σε επαρχιακό δρόμο μποτιλιάρισμα να προσπερνάω και κάποιος να έχει κάνει χώρο για να βγει ένα αυτοκίνητο από ένα βενζινάδικο.
Πάντα πρέπει να ελέγχεις περιμετρικά τι γίνεται , και προσπερνώντας φορτηγά ή οτιδήποτε σου κλείνει το οπτικό πεδίο να έχεις το νου σου.
Αν λες για την ανοδο οπως βλεπουμε την φωτο απο μια γινεται 2 λωριδες αλλα ΜΕΤΑ την ΜΗ διαγραμμισμενη διαβαση.
Και αντιστοιχως για τους κατερχομένους προς την πλατεια συντάγματος γινεται απο δυο λωριδες 3,αμεσως παλι ΜΕΤΑ την ΜΗ διαγραμμισμενη διαβαση.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι λεει ο κωδικας σ αυτην την περιπτωση-πιθανως να μας διαφωτισει ο δικηγορος,ΑΛΛΑ θεωρω λογικο και για τις δυο πλευρες η αλλαγη πορειας προς την παραπανω δικαιουμενη διαγραμμισμενη λωριδα,να γινεται ΜΕΤΑ την αρχη της διαγραμμισης και οχι στο αδιαγραμμιστο κομματι του δρομου.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Ferrari ηταν το υπηρεσιακο? Πως θα εβρισκε στο κρασπεδο?
Τελικα ειναι 2 οι λωριδες εκει που εγινε το δυστυχημα η μια?
Ride(s) the wind of change...
Δεν είναι διαγραμμισμένη η άσφαλτος. προέρχεσαι από μία λωρίδα που γίνονται 2 μετά την είσοδο.
γνωρίζουμε αν φορούσε κράνος το παλικάρι ?
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
Και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω τα συλληπτήρια μου στην οικογένεια του παιδιού, ακόμα ένα μεγάλο μπράβο που μέσα στον πόνο τους θα δωρίσουν τα όργανα του.
Στο δια ταύτα , από το συγκεκριμένο σημείο περναω σχεδόν κάθε μέρα.
Πάντα υπάρχει τροχονόμος μέσα στην πλαϊνή είσοδο της βουλής που βγαίνει και κόβει την κυκλοφορία για να μπουν μέσα οι βουλευτές.
Χωρις τροχονόμο απαγορεύετε να στρίψει αριστερά το αμάξι συνοδείας
Του συνοδού του έκατσε η στραβή και δεν πρόσεξε, προφανώς και δεν ήθελε να γίνει ένα θανατηφόρο τροχαίο. Να όμως που έγινε
Υπάρχει parking και είναι από την αλλη μεριά της Βουλής. Απλά βαριούνται να κάνουν τον κύκλο και έτσι στρίβουν από εκεί που έγινε το ατύχημα.
Το παιδί κατά την γνώμη μου έπεσε και θύμα συγκυριών.
1.Το παιδί λογικά όπως ανέβαινε τον δρόμο είχε στα αριστερά του και αρκετά
μπροστά το ταξί και έτσι δεν είδε ότι θα έστριβε το αμάξι..
2.Πιστευω ότι για να μην υπάρχει τροχονόμος στον δρόμο ήταν κατεβασμένη η
μπάρα της εισόδου ,και θεωρώ ότι χάθηκαν πολύτιμα δευτερόλεπτα και το αμάξι
έμεινε στην μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει πίσω δεξιά ο Ιάσωνας.
Με εκνεύρισε ο τροχονόμος που έδιωξε μάρτυρα, έστω και αν αυτός φώναζε από αγανάκτηση ( μόνο στην Ελλάδα μπορούν να γίνουν αυτά). Καθώς και ο ταρίφας που έφυγε και δεν έκατσε να δώσει αμέσως κατάθεση.
Τέλος ενώ όλα τα μικρά ενημερωτικά site είχαν βουίξει, τα μεγάλα το έκαναν αβαβα μιας και ήταν οδηγός της Μπακογιάννη ο αστυνομικός
Φυσικά εννοείτε ότι δεν έφταιγε η ίδια , αλλά δεν ήθελαν να ακουστεί και προσπάθησαν να το περάσουν χωρίς μεγάλο ντόρο.
Σχετικά με τον δρόμο μπορεί όποιος θέλει να το δει στο google για να καταλάβει
https://www.google.com/maps/@37.9759...7i16384!8i8192
Άποψη μου είναι ότι δεν είναι θέμα διηθησεις το πρόβλημα αλλά ότι έστριψε ο συνοδός χωρίς να πρέπει, και χωρίς να εχει καλό έλεγχο του δρόμου
Τέλος θα ήθελε να δω όλοι οι Βουλευτές να κλείσουν την συγκεκριμένη είσοδο και να μην την ξαναχρησιμοποιήσουν ως φόρο τιμής στο παλικάρι αυτό .
Τελευταία τροποποίηση από dankannn; 17/03/2021 στις 14:01.
Dankannn
CBR 600F THE BEST