Δημοσιεύθηκε αρχικά από
panavour
Νεώτερα,μετά από 4700 χλμ.πινωντας καφέ,περιμένοντας να τελειώσει το σέρβις των 5000 χλμ (που γίνεται 300 χλμ νωρίτερα λόγω καλοκαιρινών διακοπών του συνεργείου).
Το μηχανάκι βρήκε τον panavour,και ο panavour βρήκε μέχρι στιγμής το ιδανικό μηχανάκι για αυτό που ήθελε και μπορεί (μοτοσυκλετιστικα καί ηλικιακα) για την Ελλάδα,και για αυτόν.Εχω πάθει πολιτισμικό σοκ,και ότι είναι το πρώτο μηχανάκι μετά από 31 χρόνια,που πήρα καινούργιο,και έχει όλα τα σύγχρονα καλουδια,(ψεκασμό,abs, ανάποδα πηρούνια, αναρτήσεις με μοχλικο πίσω,led φώτα, τάμπλετ καντράν κλπ.)Το δε abs με έσωσε στην κυριολεξία χτες ,για αυτό σήμερα μπορώ και σας γράφω αλλιώς..........
Το μηχανάκι το χρησιμοποιώ σε δευτερεύον οδικώς δίκτυο,εκτός εθνικής οδού και αυτοκινητοδρόμων,και είναι ιδανικό για μένα,από πλευράς ροπής,οικονομίας,αναρτήσεων,φρένων,κρατήματος.Μονο η σέλλα παραμένει σκληρή για τα γούστα μου,αλλά αυτό μάλλον είναι λόγω των πολλών (ακόμα)κιλών μου.
Οδηγώντας το μηχανάκι,κατάλαβα γιατί πλέον,η αγορά οδηγείται στις μοτο τύπου adventure,με λίγο μεγαλύτερο ύψος,και ανετοτερες αναρτήσεις,και νομίζω ότι οι απλές μηχανές δρόμου όπως τις ξέραμε οι παλαιοτεροι σιγά σιγά θα εκλείψουν.Επισης πιστεύω ότι οι 2 κύλινδροι σιγά σιγά θα επικρατήσουν ολοκληρωτικά,διότι θα είναι η Χρυσή τομή, αξιοπιστίας, απλότητας άνεσης (κραδασμοί)και οικονομίας στην κατανάλωση και στο σέρβις.Γενικα είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή μου (προς το παρόν)και μένει να αποδειχθεί και η αντοχή και αξιοπιστία με τον χρόνο.ΟΨΟΜΕΘΑ