Eγω ας πουμε που ημουν κατοχος , στην τελευταια μου αγορα και ενω ηθελα να ξαναπηγαινα στα πορτοκαλι , δεν προχωρησα .
Εχει ξενερωσει πολυς κοσμος .
Εμένα πιό πολύ με προβληματίζει η απούσία αντιπροσώπευσης στην δυτική
Ελλάδα, παρά οτιδήποτε άλλο.
Εχοντας περάσει από τα χέρια μου 4-5 μηχανάκια της εταιρείας (και αυτό έγινε,
γιατί για πολλά χρόνια ήταν η ΚΤΜ, συνεχιστής του αισθήματος που έβγαζαν,
οι παλιές ευρωπαϊκές εταιρείες χωμάτινων μοτοσυκλεττών) το τελευταίο που
με απασχολεί είναι η αξιοπιστία των μοτοσυκλεττών της.
Αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να πρέπει να πηγαίνω Αθήνα για οτιδήποτε
χρειαστώ.....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Εμένα μου φάνηκε πως την πάτησαν (οι διαχειριστές και όχι η "κτμ" σαν σώμα ιδέας - σχεδιασμού - παραγωγής) γιατί ήταν υπερόπτες και η επικοινωνία που δημιούργησαν έμοιαζε εναντίον του μοτοσυκλετιστή.
Είτε είδαν το σφάλμα εξαρχής είτε όχι, αντί να το εκμεταλλευτούν και να δέσουν την σχέση τους με τον μοτοσυκλετιστή, προσπάθησαν να το αποσιωπήσουν και να πουλήσουν τσαμπουκα..σε ιδιοκτήτες ktm.. καλά πήγε αυτό.
Με λίγα λόγια δεν ήξεραν ούτε το κοινό τους. Οι Ινδοί είναι απείρως καλύτεροι, πρώτα σαν μοτοσυκλετιστές και μετά σαν διαχειριστές.
Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε περισσότερα απο την ktm πλέον.
Κοιτάξτε τι έκαναν με την Jawa που στην ουσία αγόρασαν μια ιδέα. Σέβονται ακόμα και τις αναφορές στον σχεδιασμό που χαρακτήρισε το ανατολικό μπλοκ.
Η Norton που ήταν εκρηκτικός μηχανισμός, κι όμως αγόρασαν, επένδυσαν και τους βγήκε.
Μόνο επιτυχίες η ktm απο 'δω και πέρα θα το δείτε.
Νομίζω ότι το καλύτερο που θα βγει από μια ινδική εξαγορά θα είναι ότι θα εστιάσουν σε μικρούς κυβισμούς. Έχουν μείνει πολύ πίσω στο συγκεκριμένο κομμάτι όπου υπάρχει πολύ ψωμί.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
2 καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε έλεγε η γιαγιά μου.
Ξέφυγε η ΚΤΜ -όμιλος-δεν ξέρω τι ακριβώς είναι πλέον , όχι μοτοGP ,όχι Husq-GasGas-AgustaMv όλα μαζί δεν γίνονται.
Και πριν είχε τέτοια θέματα και όλο και περισσότερο % αγόραζε ο Ινδός.
Και σε τελική εδώ σχεδόν κατέρρευσαν εταιρίες θρύλοι με ιστορία 100+ χρόνων όπως η H.D ,θα γλίτωνε το κτμακι;;;![]()
![]()
when life gets complicated... i ride.
Δεν ξέρω που κολλάει η Αυστρουγγαρία, ο οίκος των Αψβούργων και οι νάρκες, με το θέμα...αλλά η Αυστρία ποτέ δεν γ@μαγε κι έδερνε εντός ΕΕ, προσδεδεμένη στο άρμα της Γερμανίας ήταν, κι όσο για τις νάρκες, ψάξε Συνθήκη του Όσλο, Geneva International Centre for Humanitarian Demining για την Αυστρία...
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό