Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 122

Θέμα: 8ος αγώνα MotoGP 2025 GoPro Grand Prix of Aragon στο MotorLand Aragón

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Το πρωταθλημα που εχασε ο Μαρτιν πριν απο αυτο που πηρε , δεν ειναι επειδη το πηρε ο πεκο .
    Ειναι επειδη το εχασε ο Μαρτιν
    Προσωπικά διαφωνώ με τέτοιου είδους επιχειρήματα, λες και δεν έτρεχαν μαζί στους ίδιους αγώνες με -τουλάχιστον μηχανικά- τις ίδιες μοτοσυκλέτες. Αν το δούμε έτσι υπάρχει και η παρακάτω οπτική: Το 2024 ο Pecco είχε σχεδόν 4πλάσιες νίκες σε κανονικούς αγώνες συγκριτικά με τον Martin (11 έναντι 3) και στα sprint έπεφτε μόνος του. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το 2024 πιο πολύ το έχασε ο Pecco παρά το κέρδισε ο Martin. Ομοίως το 2023, ο Pecco είχε 4 εγκαταλείψεις σε αγώνες και στις 3 από αυτές έπεσε μόνος του, χωρίς πίεση. Μήπως να οδηγούσαμε λίγο καλύτερα κύριε Martin;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Εμενα με κερδιζουν χαραχτηρες.ο πεκο δεν ειναι ενας απο αυτους .
    Μπορεί το χαμηλών τόνων στυλ του Pecco να μην είναι ελκυστικό για το κοινό, αλλά τι ακριβώς σε κερδίζει στον χαρακτήρα του Martin; Το 2023 που έχασε το πρωτάθλημα άφηνε υπονοούμενα για το ελαστικό στο Qatar και έλεγε ότι του έκλεψαν το πρωτάθλημα. Σιγά μην σε πολεμάει και το σύστημα ρε μεγάλε. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η Dorna είναι Ισπανική, γιατί να ρίξει εσένα; Για εμένα αυτό δείχνει έλλειψη ήθους. Αντίθετα, ο Pecco αποδέχεται την ήττα του και τα λάθη του και δεν του φταίει το σύμπαν, τουλάχιστον δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου παρόμοιες δηλώσεις.

Δεν υποστηρίζω κανέναν αναβάτη, όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο όλοι οι αναβάτες στο παρόν grid πλην του MM (με αστερίσκο ο Acosta) με αφήνουν αδιάφορο. Τα γεγονότα όμως είναι γεγονότα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Ρε συ Άρη τι δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη σου?9 στις 10 δηλώσεις του πεκου είναι γκρίνια για κάτι που του φταίει.
    Μέχρι και Μαρκ του την είπε με τρόπο,είπε ότι όταν έχεις δοκιμάσει 5-6 διαφορετικά σετ απ και δεν στρώνει το μηχανάκι δεν φτάνει αυτό αλλά εσύ...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Θα σου πω,
    Δεν ήμουν χειτερ ουτε νομίζω πως είμαι,απλά με ξενέρωσε λίγο που τον κάνανε με το στανιό πρωταθλητή γιατί η ντουκατι ήθελε Ιταλό.αντε και τον κάνανε,μεγεια τους και χαρά τους,με εκνευρίζει που την είδε αυτός και όλο το σύστημα που τον περιβάλλει ως την τιμοναρα.ε δεν είναι,δεν το συζητάμε πως είναι όλοι τους εκεί σε άλλο πλανήτη αλλά με ιδία μηχανάκια σε όλον το γκριντ θα έπαιζε από θέσεις 5-8 σε κάθε αγώνα.
    Άσε που έχει συνέχεια γκρίνια,με απαράδεκτες απαιτήσεις όπως πέρυσι να υποβαθμίζουν τα δορυφορικά ώστε να μην τον ενοχλούν ,και γενικά άοσμος και άχρωμος!
    Σε ενα πρωταθλημα 18-20 κ πλεον 36-40 αγωνων κανεις δεν μπορει να σε κανει πρωταθλητη με το στανιο
    δεν μπορουμε να ισοπεδωνουμε τα παντα
    Τα 2 ΠΠ που πηρε ο Πεκο ηταν παναξια
    οπως κ αυτο που πηρε ο Μαρτιν
    οπως ο Μιρ με μια νικη
    οπως ο Χευντεν και παει λεγοντας
    ας ηταν καποιος καλυτερος να τους το επαιρνε

Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

Ρε συ Άρη τι δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη σου?9 στις 10 δηλώσεις του πεκου είναι γκρίνια για κάτι που του φταίει.
    Μέχρι και Μαρκ του την είπε με τρόπο,είπε ότι όταν έχεις δοκιμάσει 5-6 διαφορετικά σετ απ και δεν στρώνει το μηχανάκι δεν φτάνει αυτό αλλά εσύ...
    Πέτρο, εγώ από αυτά που βλέπω ο Peccο ουσιαστικά λέει ότι δοκιμάζω πράγματα και δεν δουλεύουν, θα προσπαθήσω να βελτιωθώ κοκ. Ίσα ίσα για τον αγώνα στο Silverstone εκθείασε τον Marc που "έκρυψε" το πρόβλημα της Ducati. Σε αντίστοιχο μήκος κύματος είναι οι περισσότερες δηλώσεις του που έχω διαβάσει, ενδεικτικά από το crash.net: https://www.crash.net/motogp/racer/9...ncesco-bagnaia. Προφανώς δεν έχω ψάξει κάθε γωνιά του internet ούτε έχω διαβάσει ό,τι άρθρο υπάρχει και για αυτό τόνισα ότι δεν έχω δει κάτι παρόμοιο από πλευράς Pecco, ίσως να κάνω και λάθος βέβαια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris19 Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά διαφωνώ με τέτοιου είδους επιχειρήματα, λες και δεν έτρεχαν μαζί στους ίδιους αγώνες με -τουλάχιστον μηχανικά- τις ίδιες μοτοσυκλέτες. Αν το δούμε έτσι υπάρχει και η παρακάτω οπτική: Το 2024 ο Pecco είχε σχεδόν 4πλάσιες νίκες σε κανονικούς αγώνες συγκριτικά με τον Martin (11 έναντι 3) και στα sprint έπεφτε μόνος του. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το 2024 πιο πολύ το έχασε ο Pecco παρά το κέρδισε ο Martin. Ομοίως το 2023, ο Pecco είχε 4 εγκαταλείψεις σε αγώνες και στις 3 από αυτές έπεσε μόνος του, χωρίς πίεση. Μήπως να οδηγούσαμε λίγο καλύτερα κύριε Martin;

Μπορεί το χαμηλών τόνων στυλ του Pecco να μην είναι ελκυστικό για το κοινό, αλλά τι ακριβώς σε κερδίζει στον χαρακτήρα του Martin; Το 2023 που έχασε το πρωτάθλημα άφηνε υπονοούμενα για το ελαστικό στο Qatar και έλεγε ότι του έκλεψαν το πρωτάθλημα. Σιγά μην σε πολεμάει και το σύστημα ρε μεγάλε. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η Dorna είναι Ισπανική, γιατί να ρίξει εσένα; Για εμένα αυτό δείχνει έλλειψη ήθους. Αντίθετα, ο Pecco αποδέχεται την ήττα του και τα λάθη του και δεν του φταίει το σύμπαν, τουλάχιστον δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου παρόμοιες δηλώσεις.

Δεν υποστηρίζω κανέναν αναβάτη, όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο όλοι οι αναβάτες στο παρόν grid πλην του MM (με αστερίσκο ο Acosta) με αφήνουν αδιάφορο. Τα γεγονότα όμως είναι γεγονότα.
    Και ο Rossi έλεγε ότι του έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2015

Οχι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Και ο Rossi έλεγε ότι του έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2015
    Δεν είναι καθόλου ίδια μεταξύ τους τα συμβάντα, ο Valentino δέχθηκε μια δίκαιη ποινή για κάτι που έκανε μέσα στην πίστα και επειδή πιστεύει ότι αδικήθηκε λέει-έλεγε τα δικά του. Τουλάχιστον γκρινιάζει για ένα γεγονός, άσχετα που εγώ και μεγάλη μερίδα αναβατών πιστεύουμε ότι έφταιγε ο ίδιος. Όμως ας μην ανοίξουμε ξανά το θέμα "Μαλαισία 2015", σε λίγους μήνες θα έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε. Στα του παρόντος, ο Martin έχασε το πρωτάθλημα και αόριστα άρχισε να δηλώνει όσα δήλωσε. Αγώνες είναι, υπάρχουν τα τυχερά, υπάρχουν και οι ατυχίες, αποδέξου του και προχώρα.
    Τελευταία τροποποίηση από aris19; 10/06/2025 στις 11:03.

Μέλος
    Οχι?
    αφού του έκανε ταρζανιες όταν πήρε γραμμή από την αρχή ότι δεν πάει το πλαίσιο και αφού τον κλώτσησε πήρε ποινή τελευταία θέση
    ο Marx είπε...τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω
    Ισπανός και ο Pedrosa
    Θα έχει να το θυμάται μέχρι να πεθάνει ότι έχασε το πρωτάθλημα για 5 πόντους

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris19 Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι καθόλου ίδια μεταξύ τους τα συμβάντα, ο Valentino δέχθηκε μια δίκαιη ποινή για κάτι που έκανε μέσα στην πίστα και επειδή πιστεύει ότι αδικήθηκε λέει-έλεγε τα δικά του. Τουλάχιστον γκρινιάζει για ένα γεγονός, άσχετα που για εμένα και μεγάλη μερίδα αναβατών πιστεύει ότι έφταιγε ο ίδιος. Όμως ας μην ανοίξουμε ξανά το θέμα "Μαλαισία 2015", σε λίγους μήνες θα έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε. Στα του παρόντος, ο Martin έχασε το πρωτάθλημα και αόριστα άρχισε να δηλώνει όσα δήλωσε. Αγώνες είναι, υπάρχουν τα τυχερά, υπάρχουν και οι ατυχίες, αποδέξου του και προχώρα.
    Καλά και ο Pedrosa δεν ξεκίναγε η μηχανή και πήγαινα για πρωτάθλημα

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Τι καλα του εκανε το ποσο το φχαριστηθηκα ....τοτε

και 20 να παρει Ροσσι δενθα γινει ποτε.-

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    Τι καλα του εκανε το ποσο το φχαριστηθηκα ....τοτε

και 20 να παρει Ροσσι δενθα γινει ποτε.-
    Έχεις δίκιο ότι δεν θα γίνει Rossi

•Με κάνει σουζα ο Stoner με Bridgestone και κλαίω και ζητάω να βάλω και εγώ
    •Με κάνει πάλι σουζα ο Stoner και ζητάω τεχνικό έλεγχο
    •εχω Special λάστιχα από τους άλλους
    •πουλαω την Yamaha γιατι μου τα έσταξε η Ducati και ενώ δεν πάει βήμα, κλαιγομαι 2 χρόνια και με ξανά παίρνει πίσω ο Jarvis (εδώ να πούμε ότι ο Marc άφησε τον παχουλό μισθό της Honda για την Ducati)
    •τα βλέπω δύσκολα από τον Lorenzo και βάζω τοίχο στο box , και αφού με πάει σουζα σπάω το πόδι μου λόγο πίεσης
    •και το κερασάκι αφού δεν ξανά πήρα ποτέ πρωτάθλημα και η μόνη φορά που πήγαινα το 15 ξανά, αφού κάνω τις ταρζανιες μου στον Marc
    Πέφτω σαν γνήσιο μυαλό που είμαι, και με φέρνει ο μικρός εκεί που θέλει, και του ρίχνω κλωτσιά

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

τώρα αν θα πάρει και 10ο

Όπως λέει, ποιος θυμάται τον 3ο...

Το ίδιο θα είναι ποιος θυμάται αυτόν με τα 9 έναντι των 10

ο δάσκαλος της κλώτσιας που νομίζει ότι είναι ο Kenny Roberts Senior

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι αλλά τέλος πάντων. Ο άνθρωπος δεν τρέχει εδώ και 5 χρόνια τώρα και τα συμβάντα είναι 10 χρόνια πίσω.... Έχουν αναλυθεί τόσο πολύ αυτά που πλέον ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Δεν έχει νόημα, να λέμε πάλι τα ίδια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sorath Προβολή μηνύματος
    Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι αλλά τέλος πάντων. Ο άνθρωπος δεν τρέχει εδώ και 5 χρόνια τώρα και τα συμβάντα είναι 10 χρόνια πίσω....
    Δεν τα έχω μπερδέψει καθόλου έτσι αναφορικά του ενός με του άλλου.
    Βλέπω από πάρα πολύ μικρή GP

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Έχεις δίκιο ότι δεν θα γίνει Rossi

•Με κάνει σουζα ο Stoner με Bridgestone και κλαίω και ζητάω να βάλω και εγώ
    •Με κάνει πάλι σουζα ο Stoner και ζητάω τεχνικό έλεγχο
    •εχω Special λάστιχα από τους άλλους
    •πουλαω την Yamaha γιατι μου τα έσταξε η Ducati και ενώ δεν πάει βήμα, κλαιγομαι 2 χρόνια και με ξανά παίρνει πίσω ο Jarvis (εδώ να πούμε ότι ο Marc άφησε τον παχουλό μισθό της Honda για την Ducati)
    •τα βλέπω δύσκολα από τον Lorenzo και βάζω τοίχο στο box , και αφού με πάει σουζα σπάω το πόδι μου λόγο πίεσης
    •και το κερασάκι αφού δεν ξανά πήρα ποτέ πρωτάθλημα και η μόνη φορά που πήγαινα το 15 ξανά, αφού κάνω τις ταρζανιες μου στον Marc
    Πέφτω σαν γνήσιο μυαλό που είμαι, και με φέρνει ο μικρός εκεί που θέλει, και του ρίχνω κλωτσιά

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

τώρα αν θα πάρει και 10ο

Όπως λέει, ποιος θυμάται τον 3ο...

Το ίδιο θα είναι ποιος θυμάται αυτόν με τα 9 έναντι των 10

ο δάσκαλος της κλώτσιας που νομίζει ότι είναι ο Kenny Roberts Senior
    Δανεικά είναι αυτά μην ανησυχείς

Σαν να νευριασες λίγο μου φαίνεται
    Δεν συζητάω πλέον για το 15 ότι ήταν το είπα τότε, τώρα μόνο χαβαλέ κάνω.
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 10/06/2025 στις 13:48.

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2025, 10:10
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2025, 10:42
  3. 16ος Αγώνας MotoGP Motul Grand Prix of Japan στο Mobility Resort Motegi
    από sanctusan στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2024, 12:22
  4. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2024, 18:40