θα τα παρουμε μεσω εμου απο τους αντιπροσοπους τη σωη σκατεμπορος ειμαι τη το πληρονω το ταε?
λεπτομεριες για χρωματα και τετεια τα βλεπετε στην πορεια!
οταν καταληξετε ελατε να με βρητε
θα τα παρουμε μεσω εμου απο τους αντιπροσοπους τη σωη σκατεμπορος ειμαι τη το πληρονω το ταε?
λεπτομεριες για χρωματα και τετεια τα βλεπετε στην πορεια!
οταν καταληξετε ελατε να με βρητε
H MHXANH EINAI TΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...
www.billsrebuilts.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLWANTED
ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ-Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ!!!! ΚΑΛΟ???
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΚΡΟΥΠ(ΜΑΡΚΑ) ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ-ΗΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΚΟ ΗΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ!
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΠΙΣΤΟΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ!
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΣΟΛΙΝΑΚΙΑ ΕΝΟΗΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΦΑΝΟ? ΣΑΝ ΑΥΤΟ? http://www.billsrebuilts.gr./DISCOPLAKES/SOLINAKIA.jpg
![]()
www.billsrebuilts.gr
Αυτά τι λένε ρε παίδες;![]()
http://www.carpimoto.com/channel/Lan...6/Bike_741.htm
*GoD is ReaL uNleSs He haS been DecLared As an Integer *
Ρε παίδες απο πότε κάποιος αγοράζει σωληνάκια για να ''δείξει'' το μηχανάκι του;Τι να πω όση ώρα και να κοιτάω τα μηχανάκια στα σωληνάκια δεν παει το μάτι.Η χρησιμότητά τους δεν είναι για να ομορφήνει το μηχανάκι για άλλους λόγους τα βάζουν.Δεν είναι αξεσουαρ...εκτός κι αν κάποιος το βλέπει έτσι οπότε πάσο.![]()
1. NICK-Z-DAGREEK (FRONT - BACK) (ΜΑΥΡΑ)
2. adam_tsouk (BACK) (?)
3. GRT Z-750 (FRONT - BACK) (?)
4. wizzy (BACK) (?)
5. Z-Newbie (FRONT) (Διάφανα)
6. WebMan (FRONT - BACK) (Ασημί/Νίκελ)
7. Lantz (front - back) (Μαύρα)
ΑΝΤΕ ΡΡΕΕΕΕΕ
www.pro-fiber.com
Ποιό κακό πουλάκι σου είπε εσένα πως εμείς θα τα βάλουμε για ομορφιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
Ρε παίδες απο πότε κάποιος αγοράζει σωληνάκια για να ''δείξει'' το μηχανάκι του;Τι να πω όση ώρα και να κοιτάω τα μηχανάκια στα σωληνάκια δεν παει το μάτι.Η χρησιμότητά τους δεν είναι για να ομορφήνει το μηχανάκι για άλλους λόγους τα βάζουν.Δεν είναι αξεσουαρ...εκτός κι αν κάποιος το βλέπει έτσι οπότε πάσο.![]()
![]()
![]()
OΛA ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ!
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΑΒ....ΜΙΔΕΣ!!!
ΕΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΕ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
ΠΑΡΕ-ΠΑΡΕ!!!
www.billsrebuilts.gr
Κάνουν δουλειά τα σωληνάκια..Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
Το μόνο αισθητικό κομμάτι είναι το χρώμα....
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ποσο ΜΟΝΟ τα πισω ειπαμε?? αμα ειναι να συμπληρωσετε 10δα να βοηθησω
ΓΙα μπειτε .... μολις 166 γιουρια
http://www.carpimoto.com/content/pro...000_as_oem.htm
thanks idi
www.pro-fiber.com
to link den doyleyei. To exoyme mamisei to thema me ta frenaΑρχικά δημιουργήθηκε από NICK-Z-DAGREEK
ΓΙα μπειτε .... μολις 166 γιουρια
http://www.carpimoto.com/content/pro...000_as_oem.htm
thanks idi![]()
![]()
αμα υπαρχουν σε μαυρο (οχι καρμπον) πχ της venhill με καλα ρακορ και ξεχωριστο σωληνακι σε καθε δαγκανα ειμαι και εγω μεσα για την αγορα. ..ουφ![]()
εγω μπορω και αυριο να παμε να τα παρουμε...
οποτε περιμενω...
(στη βραση κολλαει το σιδερο)
www.pro-fiber.com
ντα-ντα το παλιόπουλο..μου είπε ψέματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
Ποιό κακό πουλάκι σου είπε εσένα πως εμείς θα τα βάλουμε για ομορφιά;![]()
![]()
![]()
Όχι βρε άνθρωπε απλά είδα ότι πολύ κολλάτε στα χρώματα και δεν λεει να δωσετε παραπάνω λεφτά επειδή τα πρώτα έχουν μεταλλικό χρώμα ενώ τα δευτερα μαυρο-καρμπόν ξερω γω.Τζαστ μαϊ οπινιον.![]()
Egw eimai kollhmenos me ta mayraΑρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
ντα-ντα το παλιόπουλο..μου είπε ψέματα.![]()
Όχι βρε άνθρωπε απλά είδα ότι πολύ κολλάτε στα χρώματα και δεν λεει να δωσετε παραπάνω λεφτά επειδή τα πρώτα έχουν μεταλλικό χρώμα ενώ τα δευτερα μαυρο-καρμπόν ξερω γω.Τζαστ μαϊ οπινιον.![]()
...dantela
μαύρα it is λοιπον...καλοφόρετα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Egw eimai kollhmenos me ta mayra...dantela
![]()