σε ολα τα μηχανακια χωρις φαιρινγκ σε κοπανει ο αερας πολυ πανω απο τα 160
οποτε τσαμπα ρωτας
εκτος αν δεν σε ενοχλει σαν και μενα
σε ολα τα μηχανακια χωρις φαιρινγκ σε κοπανει ο αερας πολυ πανω απο τα 160
οποτε τσαμπα ρωτας
εκτος αν δεν σε ενοχλει σαν και μενα
@lampros_fazer, thanks![]()
Λίγο οι βόλτες, λίγο οι δουλειές, χάθηκα!
Απ ότι κατάλαβα, η ανάρτηση δεν είναι σκληρή, είναι αναγκαίο για τα 150 άλογα.
Σε μερικές γρήγορες (στροφές), θέλει και πιο πολύ προφόρτιση, για να κοπούν οι (λίγες) ταλαντώσεις.
Εξαρτάται βέβαια πως το οδηγείς (Easy, medium, or exciting)
Νομίζω ότι είναι λίγο σκληρό το υλικό της σέλας.
Ίσως να θέλει στρώσιμο (από το ποπώ μας).
Η φωτό από τη περασμένη Κυριακή:
![]()
Φτου φτου μην την ματιάσω,κούκλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από savvas
Μόνο η πινακίδα..Φτιάξε καμιά μικρότερη ή βγάλτην..
Πανέμορφα τα μέρη σου..και με ωραίες αναμνήσεις..![]()
![]()
Άσε Λάμπρο, δεν τρώγεται με τίποτα η παλιό πινακίδα !#@$@%#^&$%! Γκρρρ
Καλό το νησί, αλλά όπως λέει ένας φίλος (από Βόλο), είμαστε σε ένα χρυσό κλουβί.
Δυστυχώς δεν έχουμε τις επιλογές όπως η χερσαία Ελλάδα, για ένα σαββατοκύριακο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από savvas
@lampros_fazer, thanks![]()
Λίγο οι βόλτες, λίγο οι δουλειές, χάθηκα!
Απ ότι κατάλαβα, η ανάρτηση δεν είναι σκληρή, είναι αναγκαίο για τα 150 άλογα.
Σε μερικές γρήγορες (στροφές), θέλει και πιο πολύ προφόρτιση, για να κοπούν οι (λίγες) ταλαντώσεις.
Εξαρτάται βέβαια πως το οδηγείς (Easy, medium, or exciting)
Νομίζω ότι είναι λίγο σκληρό το υλικό της σέλας.
Ίσως να θέλει στρώσιμο (από το ποπώ μας).
Η φωτό από τη περασμένη Κυριακή:
Να την χαίρεσαι την κούκλα σου Σάββα πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!!
Να σε ρωτήσω εσύ που την έχεις οδηγήσει στις χαμηλές υπάρχει τρύπα ή μας έχουν φλομώσει στην μ@λ@κία τα περιοδικά??
Σε επαρχιακό με κλειστές στροφές και ανηφόρες τι λέει ξέρω ότι η Ρόδος έχει πολλούς τέτοιους δρόμους.
![]()
![]()
Έχουν και τα 1000άρια τρύπα? (χεχεχε)Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS Να σε ρωτήσω εσύ που την έχεις οδηγήσει στις χαμηλές υπάρχει τρύπα ή μας έχουν φλομώσει...
Σε επαρχιακό με κλειστές στροφές και ανηφόρες τι λέει ξέρω ότι η Ρόδος έχει πολλούς τέτοιους δρόμους.
Εμένα μου φαίνεται ότι τραβάει σαν τρακτέρ από όλες τις στροφές, ανοίγοντας το γκάζι κάτω από τις 4.000rpm.
Άμα θέλεις να νοιώσεις τρύπα, πιασε σαν το R6 μου μοντέλο 2000 (3000 – 4000 σαλ) που είναι σαν πηγάδι…
Υπάρχει και γιατρικό, όταν έβαζα βενζίνη ΕΚΟ 100 οκτανίων, εξαφανιζόταν η τρύπα.
Το μηχανάκι ΦΥΣΑΕΙΙΙΙΙΙ, το δε μπροστινό, είναι τρέλααααααα… (ντούρο)
ZETARAS, σε πολλούς τέτοιους επαρχιακούς, έχουν περάσει πρόσφατα καινούρια άσφαλτο, και οι διαδρομές είναι ονειρικές, ρε φίλε την καταβρήκα με το FZ1.
Σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα (ZETARAS, PeterMurphy)
Φίλε Σάββα καλορίζικο....
Κάνε μου όμως μια χάρη....ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ απο το φόρουμ για μερικές μέρες μέχρι να το παραλάβω.....![]()
Ευχαριστώ Theod,Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Φίλε Σάββα καλορίζικο....
Κάνε μου όμως μια χάρη.... πες κι άλλα...![]()
Ακο_όόόόμα!, δε ξέρεις τι χάνεις... :a29:
(όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ, εσένα σκεφτόμουν! Λέω πάει αυτός, για να χάθηκε... το στρώνει...) :a29: :a015:![]()
ΔΕΝ υπαρχει τρυπα στο χιλιαρι,μη τρελαθουμε,μπορει κατω απο τις 6000 να μην επιταγχυνει με την ενταση που το κανει πανω απο αυτες τις στροφες αλλα υπαρχει πολυ ροπη και δυναμη που τη νιωθεις ,καθως και φρενα πανισχυρα,γραμικα,και γενικοτερα αριστο στησιμο.το μηχανακι ειναι κορυφη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από savvas
Μερικά φιλαράκια μου που είχαν YAMAHA και τώρα Ζ750+Ζ1000, μετά από ένα χρόνο μου λένε, καμία σχέση με τη ποιότητα ΥΑΜΑΗΑ!
Και να αναλογιστείς ότι η Kawa, είναι πολύ πιο τσιμπημένη στα ανταλλακτικά, γιατί η «χύμα» είναι δεδομένη εφόσον οδηγείς 2 τροχούς.
Τα αποκλείω τα Z…
![]()
ΩΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!
ANTE ΠΑΛΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!
TI EXEIΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΧΩ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠANΩ APO 60 ATOMA!!! ME Z KAI MONO ENAΣ!!!!(ΝΑΙ ΕΝΑΣ) ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ!!!
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ .+_
ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2004, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30,000 ΧΛΜ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ (ΑΝ ΘΕΩΡΕΙς ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΒΙΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΔΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Ε ΤΩΤΕ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΣΧΕΤΑ!!!!)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ FAZER....... TPS .... ΚΑΙ ΑΛΛΑ.....
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ Ζ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ!
ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ Ζ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ .....
ΚΑΙ Η ΚΑWA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΥΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΗΚΩΝ ΤΗΣ ! (ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΣ YAMAHA ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚAWA ΑΚΡΙΒΑ!)
ΦΙΛΙΚΑ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΩΠΑ ANTE ΠΑΛΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!
TI EXEIΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΧΩ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠANΩ APO 60 ATOMA!!! ME Z KAI MONO ENAΣ!!!!(ΝΑΙ ΕΝΑΣ) ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ!!!
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ .+_
ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2004, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30,000 ΧΛΜ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ (ΑΝ ΘΕΩΡΕΙς ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΒΙΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΔΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Ε ΤΩΤΕ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΣΧΕΤΑ!!!!)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ FAZER....... TPS .... ΚΑΙ ΑΛΛΑ.....
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ Ζ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ!
ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ Ζ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ .....
ΦΙΛΙΚΑ...
idi.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΙΝΤΙ ΜΟΥ..Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα πελατες μου σας περιμενω με το "παλιο, βαρυ και αδυναμο" Ζ μου στα Mεγαρα...
τωρα που εχουν δρομολογηθει και καποιες τελικες πινελιες.....
![]()
![]()
![]()
:a17: :a17: :a19: :a19:
ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ..ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Ε??
τσ τσ τσ τσ....κοντευεις να φτασεις το ΜVAGUSTA TABURINI τωρα σε αξια ???μπας σε καλο σου...ΤΣΑΜΠΑ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ...:rotflmao: :rotflmao:![]()