Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 153

Θέμα: Kι άλλη ποδιά για Vstrom650!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trasher
    Paidia gia sas,

sas grafo san "Moderator" apo to germaniko V-Strom Forum.
    Lipon, kai emena, H malon emas mas endiaferi i legomeni podia.

Se pia fasi Briskeste afti tin stigmi? Paragilate?

Tha prospathiso na Balo tis fotografies sto germaniko Forum.
    Mpori kanenas apo esas na mou tis steili?

Me pion tha epikinoniso ean thelo na paragilo tin podia?
    Εξαρτάται για πόσο μεγάλη παραγγελία μιλάτε. Βοήθησα κάτι Ισπανούς να κάνουν μια μεγάλη παραγγελία (60 κομμάτια) και μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο καταφέραμε να την κάνουμε κατευθείαν απ' τον κατασκευαστή. Δεν ξέρω όμως αν ενδιαφέρεται για μικρές παραγγελίες, θα προσπαθήσω να τον ρωτήσω.

Νέο μέλος
    Vstromer 71,
    se efcharisto gia tin sintomi apantisi sou. Posotita den xero akoma. Eseis paragilate kiolas? Timi?

Simera tha Balo tis fototografies sto germaniko Forum. Gia na doume ti antapokrisi tha exei.
    ...born to drive

Trasher και όποιος άλλος ενδιαφέρεται από άλλη χώρα. Μίλησα με τον κατασκευαστή της ποδιάς και τον ρώτησα πως θα γίνει να γίνουν κι άλλες παραγγελίες από εξωτερικό.

Μου είπε ότι ακόμα δεν είναι σε θέση να στέλνει ατομικά ποδιές μόνος του (αλλά θα το σκεφτεί) αλλά σίγουρα ενδιαφέρεται για μαζικές παραγγελίες. Γιατί δεν κανονίζεις κι εσύ με το club εκεί να μαζευτείτε μερικοί κι όταν είστε έτοιμοι στείλε μου ένα μήνυμα και θα σε φέρω σε επαφή.

Καλημέρα σε όλους,

Τελικά η παραγγελία σε ποιό κατάστημα θα γίνει και ποιό είναι το κόστος στην ομαδική παραγγελία?

Το κατάστημα πάντως που φτιάχνει τη συγκεκριμένη ποδιά είναι στον Πειραιά και η τιμή της είναι 180 ευρώ (λιανική) και 150Ευρώ (χονδρική)...

Προσωπικά σκοπεύω να πάω να την αγοράσω λόγω της επικείμενης αλλαγής μηχανής...

Αν θέλετε διευκρινήστε το από που θα γίνει η αγορά και το κόστος για να οργανωθούμε....

Περιττό να πω πως ενδιαφέρομαι κι εγώ. Να μην κάνουμε όμως κανένα μήνα να μαζευτούμε ....

THANX
    ----------- The Past ---------
    1998 - 2004: Honda Astrea Dream
    2004 - 2007: Kawasaki Kle 500
    2009 - 2010: Kymco Agility City 125
    2010 - 2011: Piaggio Beverly Tourer 300i

-------- The Present --------
    2007-2011: Suzuki V - Strom 650

--------- The Future ---------

Mail : dionnysis@hotmail.com

Νέο μέλος
    Παιδια ειμαι και εγω μεσα!!!
    δεν βλέπω κίνηση όμως

Σωστός ο DT_Bear καταστήματα υπάρχουν στην Νικαια και στον Πειραιά, έχω και εγώ κάρτα απο τον ίδιο τον κατασκευαστή.

Αν έχεις ενημερωθεί επιπλέον μήπως ξέρεις στα πόσα τεμάχια μπορεί να μας κάνει τιμή χοντρικής;

Γιατί άμα είναι να μας πει καμιά 50άδα τότε σωθήκαμε... εδώ στις βόλτες του forum δεν εμφανίζονται πάνω απο 3 V-strom απο τα 130.

Πάντως πίστευα ότι μπορεί να πέσει και πιο κάτω η τιμή, 165 την έδινε στην έκθεση της μοτοσυκλέτας πέρισι...
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

shameless self promotion Το avatar του/της island
    κίνηση ? μην περιμένεις καμια κίνηση αγόρασε την μόνος σου να ηρεμίσεις.

δεν βλέπω προσπάθειες ομαδικής αγοράς έτσι κι αλοιώς το ποσοστό είναι μικρό 150 χονδρική - 180 λιανική πώς θα βγάλει το κατι τις του όποιος αναλάβει το grοup buy ?

εμ ?
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

HELLO

Καλημέρα,

Παιδιά εγώ την ποδίτσα την έχω πάρει και την έχω φορέσει στο Στρομάκι εδώ και σχεδόν δύo μηνάκια. Είμαι απόλυτα εικανοποιημένος και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν ακόμα περιμένετε την ομαδική αγορά καλή τύχη
    ----------- The Past ---------
    1998 - 2004: Honda Astrea Dream
    2004 - 2007: Kawasaki Kle 500
    2009 - 2010: Kymco Agility City 125
    2010 - 2011: Piaggio Beverly Tourer 300i

-------- The Present --------
    2007-2011: Suzuki V - Strom 650

--------- The Future ---------

Mail : dionnysis@hotmail.com

Νέο μέλος
    Wre paidia,

mpori epitelous kanenas na dosi ta stixia tou kataskewasti?

Kateweno afto to sawatokiriako apo germania stin athina kai tha ithela toulachiston na mporeso na do mia tetia podia, pithanon kai na agoraso.

Mpori kanenas apo eses na me boithisi?

Trasher
    ...born to drive

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trasher
    Wre paidia,

mpori epitelous kanenas na dosi ta stixia tou kataskewasti?

Kateweno afto to sawatokiriako apo germania stin athina kai tha ithela toulachiston na mporeso na do mia tetia podia, pithanon kai na agoraso.

Mpori kanenas apo eses na me boithisi?

Trasher
    Μοτο Τσιβαρακης,2104122075
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

την συγκεκριμενη ποδια την εχω βαλει εδω κι ενα εξαμηνο στο vstrom μου,δυστυχως την πηρα απο την suzuki βογιατζη και μου την εκατσε κανονικα στα 220 ευρω οσο παζαρι κι αν εκανα,φραγκοφονιας κανονικος γι αυτο παει και για κλεισιμο αλλα τι να κανουμε,την ειδα μου αρεσε και την πηρα.

Νέο μέλος
    telika kanis den endiaferete?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ SITE ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΣ V-STORM (200 χιλ μοναχα ακομη)
    ..ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DL ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΣΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
    ..Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΟΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ 195 (ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ) ..ΕΩΣ 220 (ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ)
    ......ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ (ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ)

Υ.Γ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 110 ΜΕ 120 ΕΥΡΩ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kraaaaa 025.jpg 
Προβολές:	634 
Μέγεθος:	35,8 KB 
ID:	76180

Νέο μέλος
    Filos,epeish eimai apo Krhth kai den 8elw na skasw ta 220 pou les, apo pou thn phres 150? Kalutera na ta dwsw sta eishthria , na kanw kai th bolta mou para na ta dwsw se ka8e klefth.

Stamatis
    Not all that wonder are lost...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ 210-4122075 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΣΙΒΑΡΑΚΗΣ
    ..ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE
    ..ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΑΝΩ (ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ).. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 9 ΕΥΡΩ (ΕΝΝΙΑ) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
    ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ (ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΣ)

..ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΣΠΡΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΕΙ 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ( 50 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 4 ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΑ (ΜΙΑ ΟΛΙΑ=ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ)

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η "άλλη" αλήθεια για την Γρίπη των Πουλερικών!!!
    από Kizoku στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 18:35
  2. Ποδιά για το V-Strom 650?
    από PLUTON στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2004, 13:05
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 14:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε