Ευχαριστώ, ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
μπραβο ρε .......αφου ειχες το κουραγιο να βγαλεις και φωτο απο το πεσιμο ......εισαι πρωτος
αντε και τις επομενες φορες .......χωρις γκαντεμια και απροοπτα τετοιου ειδους.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
μπραβο ρε .......αφου ειχες το κουραγιο να βγαλεις και φωτο απο το πεσιμο ......εισαι πρωτος
αντε και τις επομενες φορες .......χωρις γκαντεμια και απροοπτα τετοιου ειδους.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ω, ναι (δε θα μου ξεφύγει η ρημάδα, το έχω βάλει πείσμα τώρα να την κάνω)!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
την επόμενη φορά θα ολοκληρώσεις τη διαδρομή
![]()
![]()
![]()
![]()
Σ' ευχαριστώ Νίκο!Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Να 'σαι καλά να την......αποτελειώσεις κάποια στιγμή αυτή την βόλτα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προφόρτιση και πιέσεις ελαστικών ήταν ρυθμισμένα βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστήΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
...ρίξε και μια ματιά σ' αυτό το σύστημα..."φόρτιση- αποφόρτιση" του αμορτισέρ σου......
Thanx για το tip πάντως!
![]()
Γεια μααααααααςςςςςςςςςςς!Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Geia sou re McGyver
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε γλυστερές κατηφόρες, φρενάροντας με τον κινητήρα και μηδέν γκάζι, μου έχει συμβεί πολλές φορές στο σημείο που η ταχύτητα έχει μειωθεί πολύ (σχεδόν πριν σβήσει - αλλά δεν σβήνει λόγω κατηφόρας) αρχίζει η μετάδοση (?), τροφοδοσία (?) να γίνεται διακοπτόμενη και το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνω είναι το χάζεμα του μπροστινού και μετά η τάση του πίσω να με προσπεράσει ... Την έχω πατήσει κάμποσες φορές και τώρα όταν μειώνεται πολύ η ταχύτητα συμπλεξάρω για να μην έχω αυτά τα κλωτσιματάκια..Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μια χαρά όντως Λάμπρο, δεν τρέχει απολύτως τίποτα...
Ειλικρινά δεν κατάλαβα πώς έφυγε η μηχανή...
Απλά καθώς πήγαινα σ' αυτή τη μικρή κατηφορική ευθεία είδα την πίσω ρόδα να με προσπερνάει...
Πιθανότατα ήταν μόνο η γλίτσα από το ψιλόβροχο...
Απλά δεν πρόλαβα να αντιδράσω (σίγουρα ΚΑΙ λόγω απειρίας)...
Μόνος μου ήμουν, ΔΕΝ παίρνω δεύτερο άτομο πάνω στη μηχανή...
Till next time!
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά κι εδώ βρε!
Πάντα καλά κ ασφαλή χιλιόμετρα!
Ευγε για την προσπαθεια!!Κ το Varaderάκι πολυ μουρατο με τα μπαγαζια,κανα ματακι βαλτου πανω!
Αντε και τωρα μολις στρωσει ο καιρος δωστου να καταλαβει,σε υποστηριζει το μωρο σου για ταξιδακια!! Παντα καλα και πολλα πολλα ασφαλη χιλιομετρα (σε ολους μας) !
![]()
We never get enough...
+1.000Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
Πάντα καλά κ ασφαλή χιλιόμετρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει, έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από saki_tsan
...κανα ματακι βαλτου πανω!...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να ευχηθώ και γραπτώς Mc, ξανά στους δρόμους!!!
άντε και "καλορίζικος"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(τουλάχιστον εσύ γλύτωσες τη διαπόμπευση!)
Και, όπως λέει και ο matmat, μια και είμαστε μπόλικοι με καταγωγή από "κει πάνω", να το οργανώσουμε!
Ούτως ή άλλως, οι ρυθμοί μου με τους δικούς σου, δεν διαφέρουν
![]()
![]()
![]()
Ανέμενε προσεχώς, θα σε ενημερώσω!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Thanx Καπετάνιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να ευχηθώ και γραπτώς Mc, ξανά στους δρόμους!!!
(τουλάχιστον εσύ γλύτωσες τη διαπόμπευση!)
Ανέμενε προσεχώς, θα σε ενημερώσω!
![]()
![]()
![]()
(Εκτός από τα χτυπήματα, ο προστατευτικός εξοπλισμός σε γλιτώνει και από αυτή...)
Κάτσε να "παρελάσουμε"πρώτα στις 25 του μηνού και βλέπουμε...
![]()
Ναι ρε συ Θωμά αλλά ο κατασκευαστής δεν είχε ....ζυγίσει όλα αυτά που φόρτωσες για να πας βόλτα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Προφόρτιση και πιέσεις ελαστικών ήταν ρυθμισμένα βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή...
Thanx για το tip πάντως!
![]()
Πάντως κοίταξέ το με την πρώτη ευκαιρία και πειραματίσου με διάφορες ρυθμίσεις και "βάρη"![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Thanx Νίκο!Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Ναι ρε συ Θωμά αλλά ο κατασκευαστής δεν είχε ....ζυγίσει όλα αυτά που φόρτωσες για να πας βόλτα.
Πάντως κοίταξέ το με την πρώτη ευκαιρία και πειραματίσου με διάφορες ρυθμίσεις και "βάρη"
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν φταίει κανείς, εγώ φταίωΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Thanx "Φώτη"!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a29:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
....και μη νομίζεις ότι επιδή έβαλα γελάκια.......δεν......![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Sorry, διορθώθηκε...Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
....και μη νομίζεις ότι επιδή έβαλα γελάκια.......δεν......
![]()