Δηλαδή;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Θα παρω ομως Jeep και τοτε τα λεμε...
Τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις;
![]()
Δηλαδή;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Θα παρω ομως Jeep και τοτε τα λεμε...
Τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ουσιαστικά δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά είμαι σίγουρος ότι και εσύ όπως και όλοι μας έχεις ξεχάσει να βγάλεις φλας κάποιες φορές . Ανθρώπινο είναι. Όσο για τα άλλα που έγραψες, εντάξει το πήγες στο άλλο άκρο δεν είπα ποτέ ότι είναι οκ να περνάς με κόκκινο ή στοπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
''
Καλα τωρα αυτο ειναι σωστο? Δηλαδη δεν ειναι εγκληματικη ενεργεια να ΜΗΝ βγαζεις φλας????????????????????????/
Δεν ειναι εγλκηματικη ενεργεια να περνας με κοκκινο???????????????????
Δεν ειναι εγληματικη ενεργεια να περνας στοπ??????????????????????
Δεν ειναι εγκληματικη ενεργεια να μην κοιτας πισω σου και να ανοιγεις την πορτα χυμα στο κυμα?
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Τονιζω επισης οτι το ηλικιωμενο αποβλητο συνομιλουσε γελωντας χαλαρα και κοιταζοντας τον (η την) συνοδογο του¨.Τον ειδα οταν φλερταρα σαν τον FLASH με τον προφυλακτηρα του.Θελετε μηπως να σας παρει ο τυπος καμια βολτα:wacko: ... τα παιδια σας?
φιλαράκο...
στην αντίθετη έκδοση τώρα...ποσοι παππουδες εγκληματιες κυκλοφορουν και εχουν παραβει STOP και κοκκινα ειναι τρελα.
Το όχημα δεν καθορίζει την μ...κια που κουβαλάει ο καθένας...ποσοι αναβάτες μηχανής εγκληματιες κυκλοφορουν και εχουν παραβει STOP και κοκκινα ειναι τρελα.
είτε είσαι με jeep, είτε με ποδήλατο , είτε με νταλίκα και τριαξονικό απο πίσω...
Πάντως απο τα λεγόμενα σου , και επειδή σε παρακολουθώ ώρα , τώρα, να έχεις βάλεις παρωπίδες και να έχεις κλείσει τα μάτια σου , στο οτι γράφεται εδώ , παρά μόνο σε αυτά που σε ικανοποιούν , το μόνο που θα σου ευχηθώ , είναι να είσαι πάντα σώος και όρθιος και κάποια στιγμή , όταν μεγαλώσεις να καταλάβεις γιατί ακριβώς μιλάμε....
Και ελπίζω το "μεγάλωμα σου", να μην γίνει με τον επίπονο τρόπο , ενός πιθανού ατυχήματος...
Καλό δρόμο σου εύχομαι και πάλι φίλε..
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ορμη = m*u = 300kg * (200.000(m/h)/3600) = 16 600 kg*m/sΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
'ΕΛΑ;;;;;;;
Δηλαδή ενα όχημα 300 κιλών σε σταθερό σημείο Χ 200 χλμ... τουτέστιν περίπου 60 τόνων
περιπου 17 τονους, αλλα συμφωνω με το παραδειγμα σου. Πολυ σωστο.
![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
Σαν πολύ δε βιάζεσαι να κρίνεις το πως και τι είναι οι άλλοι;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Τονιζω επισης οτι το ηλικιωμενο αποβλητο συνομιλουσε γελωντας χαλαρα και κοιταζοντας τον (η την) συνοδογο του¨.Τον ειδα οταν φλερταρα σαν τον FLASH με τον προφυλακτηρα του.Θελετε μηπως να σας παρει ο τυπος καμια βολτα:wacko: ... τα παιδια σας?
Εκτός αν εσύ δεν έχεις συνομιλήσει ποτέ χαλαρά με τον/την συνοδηγό σου...
![]()
ΥΓ. Για το jeep θα μας πεις τελικά;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φυσικά και όλοι το έχουμε κάνει. Υπάρχουν όμως μικροδιαφορές:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Θάνο , μην πάς στο άλλο άκρο της υπερβολής....
Κανείς δεν τον επικρότησε για την πράξη του, αλλά ισχύει το ...
" ο αναμάρτητος , πρώτος το λίθο βαλέτω"
Επειδή όλοι τώρα , είτε σήμερα, είτε χθες, είτε στο μέλλον , πήγαμε με 220 στην Ε.Ο. , είτε με 120 ανάμεσα με αυτοκίνητα (το ίδιο ή και περισσότερο επικίνδυνο) , καλό είναι να μην γινόμαστε "Κα Λουκά" και εξορκίζουμε τους "δαίμονες" μοτοσυκλετιστές....
Απο την άλλη , όπως ειπώθηκε, ο οδηγός του αυτοκινήτου , απλά δεν είδε....
Το ίδιο θα έκανε και αν ερχόταν και αυτοκίνητο με 140 που είναι και στο νόμιμο όριο (+ 10% απο το όριο) και τον κάρφωνε απο πίσω, μιας και με 100 στην Ε.Ο. δεν κάνεις προσπέραση απο αριστερά , πόσο μάλλον , όταν δεν έχεις δεί τι έρχεται απο πίσω.
Στην πίστα, όντως είναι πολύ πιο καλά και πολύ πιο ασφαλές , μόνο όμως αν είναι της ίδιας κατηγορίας οδηγοί , όπως φαντάζομαι οτι θα γνωρίζεις.
Για φαντάσου, λοιπόν να είσαι νέος στην πίστα και να σε βάλουν στην κατηγορία αγωνιστικής μηχανής, σε track day.... Εκείνος που θα πέσει πρώτα θα είσαι εσύ, γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζεις πως να πας, καθώς ο φόβος σου να μην σε χτυπήσουν οι άλλοι , θα σου αφαιρέσει την προσοχή.
Στο δημόσιο δρόμο, απλά ακολουθούμε τον ΚΟΚ , γιατί δεν υπάρχει μέτρο ικανότητας οδήγησης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ενας οδηγός που δεν βλέπει και αλλάζει απότομα λωρίδα, επειδή είναι στα 100χλμ/ώρα είναι καθόλα νόμιμος.
Είπαμε πάντα το καλύτερο είναι να σκέφτεσαι συμβατικά και οχι με γνώμονα την υπερβολή.
Gandalf
- Δεν είπα ότι είμαι ούτε στο ελάχιστο σωστός.
- Δεν ζήτησα τα ρέστα από κανέναν.
- Δεν έχω καμμία απαίτηση να με δούνε.
- Έχω καταλάβει καιρό τώρα το λάθος και το έχω κόψει.
- Έχω στραφεί στην πίστα απαλλάσσοντας τον κόσμο από τον κίνδυνο ενός ακόμα καυλόγκαζου στο δρόμο.
Δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Είμαι τελείως απόλυτος σ'αυτό. Από τα 140 στα 220, υπάρχει μία διαφορά ταχύτητας σε σχέση με αυτόν που πηγαίνει με 100. Άλλο τα 40 άλλο τα 120. Στη μία περίπτωση μπορεί να τον δείς, στην άλλη δύσκολο...
Επιπλέον σύμφωνα με τον κοκ φταίει πάντα ο από πίσω...
Και δεν ασχολούμαι άλλο με τους χαρακτηρισμους των παππούδων, των κωλόγερων κλπ κλπ. Δεν είναι κανένα θέμα βιώματος. Είναι καθαρά θέμα αγωγής και σεβασμού._
Θάνος..
Χμμμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Τιποτα. Θα νιωθω ασφαλης![]()
Μάλιστα. Δηλαδή για να νιώσεις ασφάλεια εσύ χρειάζεσαι ένα μεγάλο, βαρύ, εντυπωσιακό, 4Χ4, που θα εντυπωσιάζει με τον όγκο του, θα φαίνεται απο μακριά και έτσι θα σου ανοίγουν όλοι οι άλλοι, οι "απόβλητοι" δρόμο.
Να υποθέσω οτι με τη μηχανή δε νιώθεις ασφαλής, σωστά;
![]()
Για πες κι άλλα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θάνο....
Σαφώς και υπάρχει διαφορά... ακόμα και ενα χιλιόμετρο έχει διαφορά πάνω απο τα 100 , και όπως είπα , φαίνεσαι να το γνωρίζεις...
Το θέμα μας εδώ όμως , δεν είναι αν θα προλάβαινε να τον έβλεπε... καθώς ο οδηγός (ούτε εγώ χαρακτηρίζω φίλε!!) πολύ απλά , και πάντα κατά τα λεγόμενα , ...ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....
οπότε έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό σαν λεπτομέρεια...
Και πίστεψε με , στην περίπτωση αυτή , δεν φταίει ο απο πίσω, καθώς κατά τον ΚΟΚ, αλλάζει λωρίδα χωρίς φλάς σε γρηγορότερη λωρίδα , άρα και ευθύνεται...
Δεν είναι ακριβώς απο πίσω του...
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ουσιαστικά δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά είμαι σίγουρος ότι και εσύ όπως και όλοι μας έχεις ξεχάσει να βγάλεις φλας κάποιες φορές . Ανθρώπινο είναι. Όσο για τα άλλα που έγραψες, εντάξει το πήγες στο άλλο άκρο δεν είπα ποτέ ότι είναι οκ να περνάς με κόκκινο ή στοπ.
Oxι φιλε μου δεν εχω ξεχασει να βγαλω και ευχομαι και ελπιζω ποτε να μην κανω τετοιο λαθος.
Παιδια ισως εχετε δικιο αλλα ισως ειμαι επηρεασμενος απο ατυχημα κοντινου μου προσωπου που παραλιγο να χασει το ποδι του.
Επειδη απλα δεν τον ειδε. Μπαλαμουτιαζε την γκομενα ο τυπος και βγηκε σαν να ηταν στο χωριο του στα χωραφια του. Να παω εγω τωρα να κατηγορησω τον ξαδερφο μου επειδη δεν πηγαινε με 60 αλλα με 90 (πραγματικες ταχυτητες).Ειμαι που ειμαι πολυ ευαισθητοποιημενος με το συγκεκριμενο θεμα ετυχε και αυτο, δεν ξερω...........ισως τα ξερετε καλυτερα.
Μα γιατί, πες κι άλλα..........Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Αυτα αρκουν.![]()
![]()
![]()