Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένα είναι η χαρά μου να οδηγάει μια γυναίκα τη μηχανή μου και να κάθομαι πίσω !
Σιγά όμως να μην κρατιέμαι απο τις χειρολαβές ή το ντεπόζιτο !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Τι παιδί είναι αυτό?? Θεε μου!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένα είναι η χαρά μου να οδηγάει μια γυναίκα τη μηχανή μου και να κάθομαι πίσω !
Σιγά όμως να μην κρατιέμαι απο τις χειρολαβές ή το ντεπόζιτο !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Τι παιδί είναι αυτό?? Θεε μου!!!!
![]()
![]()
![]()
na odigei alla oxi to diko mou.....Αρχικά δημιουργήθηκε από john pap
Mην αγχωνεστε.............αλλο ρωταω ,τι αποψη εχετε για τις γυναικες πανω στην μηχανη; δεν μιλαω για τις δικες σας,που καθονται πισω παθητικα και ακολουθουν. αλλα για αυτες που καθονται στην θεση σας.πως νοιωθεται; πιστευεται οτι προσπαθουν να καταριψουν ενα απο τα τελευταια αντρικα οχυρα; οπως εχουν κανει με ολα τα υπολοιπα,σχεδον;μηπως αφου δυσκολευονται με τα αυτοκινητα θα επρεπε να αφησουν κατα μερος τις μηχανες; μηπως σας εντυπωσιαζει;θα θελατε να οδηγαει η γυναικα σας την καλη σας; θα καθοσασταν πισω;πως αντιμετωπιζεται μια γυναικα πανω σε μια μηχανη; σαν απειλη;ευχαριστα; υπαρχουν γυναικες εδω μεσα;γιατι οδηγουν μοτοσυκλετες;τι αισθανονται για αυτες;τις θεωρουν απλα,μεσο μεταφορας;τις αγαπανε μηπως;θα δεχοσασταν να σας προσπερασει............μια ποιο γρηγορη; οχι μοτοσυκλετα αλλα.........................................................ΓΥΝΑΙΚΑ;;;;;;;;λοιπον;τι λετε;
![]()
...alla re pedes otal blepo gineka na odigaei mixani me pianei kati....esti....na.....katalabes??...e auto!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
na odigei alla oxi to diko mou.....
...alla re pedes otal blepo gineka na odigaei mixani me pianei kati....esti....na.....katalabes??...e auto!!
katatopistikotatos..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
kanis gia volta???![]()
![]()
![]()
![]()
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
Ego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ego!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Έλα αύριο ΕύβοιαΑρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
kanis gia volta???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τσίτα τα γκάζια !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Φαντάσου makis...![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Κατεβα απο κει και ανεβα σ' αυτο του Μαγκαϊβερ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τσίτα τα γκάζια !!![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
ουστ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
No problem.
Αλλά για συνεπιβάτης δεν το βλέπω.
Εδώ καλά καλά τρέμω όταν οδηγώ εγώ, όχι να είμαι συνεπιβάτης σε γυναίκα...
Χωρίς παρεξήγηση για τις κυρίες![]()
Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...
Τυγχανει ομως να ξερω αντρες που φτιαχνουν καταπληκτικη φασολαδα!
Δηλαδή εγώ που φτιάχνω καλό μουσακά έχω πρόβλημα?
Πάντως τα θαυμάζω τα κορτσούδια που επιλέγουν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.
Όσον αφορά πάντως το θέμα του συνοδηγού έχω κάθίσει πίσω σε μοτό με γυναίκα οδηγό και δεν την ηταν άσχημα (CBR600F).
Για το αν θα την έδινα δεν ξέρω πάντως πρώτα πρέπει να την φτάνει...........820 mm ύψος σέλας.....
.......Τίς φωτιές να σβήσω δέν μπορῶ,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro......
δε με χαλάνε καθόλου οι γυναίκες που οδηγάνε μηχανάκια
I like λέμεεεεεε![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Υπάρχουν κυρίες που τρελαίνονται για μηχανές.Υπάρχουν κυρίες που οδηγούν τις μηχανές τους με αξιοζήλευτη τρέλα! και τέλος υπάρχουν κάποιες κυρίες που μας τρελαίνουν με την τρελή τους οδήγηση!! αν ειναι αυτό που γουστάρουν... γιατί όχι! Όσο για την δική μου κοπέλα.... μην τρελαθούμε τώρα,πίσω και καλά είναι![PHP]Z...EE YOU LATER![/PHP]
Θα πάρω και την οδηγό μαζί μου όμως !!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Κατεβα απο κει και ανεβα σ' αυτο του Μαγκαϊβερ !!
ουστ !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()